Manon 23-07-07 11:07:15

ik vind deze site echt vet1

Lianne! 23-07-07 11:02:42

Hee!

Ik hep al veel geleerd van deze site!,,.
Thnx daarvoor!
,,.


Reactie:
Graag gedaan!

linde 23-07-07 10:43:12

ey,
ik kom hier best vaak goeie info!
wij hebben zelf een gecastreerd mannetje en een vrouwtje van 7maanden ofso maar ik had nog een vraag:
vanaf welke leeftijd kan je het best een zoutsteen kopen.
alvast bedankt doeii


Reactie:
Vanaf geen enkele leeftijd!

Ga voor vragen over of problemen met je cavia naar:
http://www.degrotecavia.nl/contact.html
Daar vind je alle mogelijkheden voor het verkrijgen van antwoorden, zowel voor algemene vragen als voor spoed en dringende medische problemen.
(Kopieer de url [het adres; dat wat begint met http] in je adresbalk of ga naar de site van De Grote Cavia en klik op de onderste button in het linker menu [button 'Contact']).

LInda (uit Den Haag) 23-07-07 05:45:07

Wat een goeie site!
Ik heb een tip: uit een knaagdieropvang een tot op het bot bijtende beer meegenomen. Binnen een paar dagen, na een paar "liefdesbeten" het hem op eigen wijze afgeleerd, uiteraard in combinatie met boze en lieve woordjes: 1 vinger tegen zijn tanden duwen en zodra hij aanstalen maakt te bijten, zachtjes in zijn oor bijten. Dit steeds herhalen, bij harder bijten bijt je wat harder enz. Hij had het gauw door en is de grootste knuffel geworden ooit!Deze stoere beer Leroy is niet meer. Tijdens de operatie bleek dat zijn blaassteen te groot was. Verwijderen en/of opereren was geen optie. Met 3 artsen alles geprobeerd, tijdens de narcose hebben we besloten hem te laten inslapen. Leroy had nog andere ouderdomskwalen, maar met medicijnen heeft hij toch nog ruim een jaar geleefd.

Linda


Reactie:
Wat fijn dat hij bij jou nog een mooie tijd mocht hebben!

wilma 21-07-07 23:31:26

hallo
ik heb sinds vandaag 2 vrouwelijke cavia's 2 zusjes als ik de winkel mag geloven.D eeen is wel wat dikker dan de ander,maar zou zo maar kunnen.Kwam op deze site en heb er al een hoop aan gehad en vind het een fijne site om dingen op te zoeken en zo.heel mooi en heel informatief


Reactie:
Dankjewel, en veel geluk en plezier met je nieuwe cavia's!

anne 20-07-07 18:12:05

hee lieve maker van deze site!
ik wil even zeggen dat ik deze site de beste, mooiste en leukste cavia site vind die er bestaat!
2 lieve cavia's van mij waren in verwachting, en daarvoor heb ik heel veel nuttige info op jullie site kunnen vinden! hartstikke bedankt daarvoor

ps: er zijn in totaal 5 gezonde caafjes geboren en helaas een die de achterpoten meesleept mja hij redt zich prima met zijn handicap!


Reactie:
Dank je wel voor het compliment!
Gefeliciteerd met de geboorte! Ik hoop voor het gehandicapte jonkie dat hij hersteld en dat de dierenarts nog iets voor hem kan doen.

chris 19-07-07 23:16:42

Afgelopen zaterdag is mijn cavia overleden, niet geheel onverwacht, hij at al een tijdje niet goed. Een paar maanden terug was hij geopereerd aan een abces op zijn kontje, sindsdien was hij zichzelf niet meer.
Ik was niet thuis toen hij overleed, maar toen ik thuiskwam, was hij er niet meer en ik kon aan zijn temperatuur voelen dat dat maar net gebeurd was, daar baal ik dus nog van, dat ik niet thuis was voor hem. Vlak daarna heb ik deze site gevonden en door die verhalen die in het stuk "caviahemel" stonden voel ik me iets beter, ik ben dus niet de enige die verdriet heeft om zijn/haar cavia. Dus iedereen die deze pijn kent, heel veel sterkte verder, leef met jullie mee.


Reactie:
Gecondoleerd met het verlies van je cavia... en veel sterkte met het werken daarvan.

 Kat 19-07-07 21:54:50

ik heb van mijn teante 3 cavias gekregen terwijl ze op vakantie gingen (2 vroutjes + 1 mannetje? ) maar ik heb een keer de vrouwtje in de verkeerde kooi gezet, na onverveer 25min kwam ik achter wat ik heb gedaan. mn vraag is hadden ze toen kunnen paren? En moet het vrouwtje na het paren perse zwanger raken ? xxx-jjs


Reactie:
Ga voor vragen over of problemen met je cavia naar:
http://www.degrotecavia.nl/contact.html
Daar vind je alle mogelijkheden voor het verkrijgen van antwoorden, zowel voor algemene vragen als voor spoed en dringende medische problemen.
(Kopieer de url [het adres; dat wat begint met http] in je adresbalk of ga naar de site van De Grote Cavia en klik op de onderste button in het linker menu [button 'Contact']).

Caviakopje 19-07-07 19:32:30

ik heb een hele lieve cavia en hij heet limbo .Ik moet hem in de steek laten want ik ga snel op vakantie
maar ik ga 3 keer op vakantie dus dat is wel leuk.ik ga naar centerparcs en duitsland
en frankrijk allemaal een week maar ik zal me cavia toch missen

Alyssa 19-07-07 17:18:37

Ik had een heel lang verhaal getypt net 2 minuten geleden , en toen drukte ik op een verkeerde knopje , en nu ben ik heel me verhaal kwijt voor de cavia-liefhebber's en de reactie !
*SNIKSNIK*

doei , fijne vakantie cavia-liefhebber's en de reactie !

Groetjes Alyssa de cavia-liefhebber !

<< < 81 82 83 84 85 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies