Mardine Leijen 24-11-14 18:50:40

Lupa is vandaag, 24 november, voor het eerst bij De Happy Roedel geweest. Nu ligt ze moe, maar verschrikkelijk voldaan uitgeteld op het kleed. Wat een heerlijke plek voor je hond. Aan de vele foto's is te zien dat ze een topdag heeft gehad.
Met groet,
Mardine Leijen

Paulien van Rooijen 28-11-13 14:06:19

Sinds vorig jaar hebben we Storm op de dagopvang en sinds mei dit jaar ook Kodak.

Ben erg blij met de flexibiliteit en service en plezier en voor Storm en Kodak op woensdag en op de vrijdag.Is voor hen een feestje, maar ook voor mij om woensdags en vrijdags bij thuiskomst 2 uitgelaten, vermoeide ,maar overHAPPY honden aan te treffen.
Kan met een gerust hart de deur uitgaan naar mijn werk en ontvang ook regelmatig leuke foto;s van de spelende en enthousiaste honden. Wat hebben jullie toch een leuke "honden" baan !!

Hoop dat we nog heel lang gebruik kunnen en mogen maken van de Happy Roedel, jullie maken ook de baasjes erg HAPPY!!

Gr.

Paulien van Rooijen

van Anneke en pup Caatje 27-06-12 13:00:05


Bedankt voor jullie mail met wederom prachtige foto's! Ik heb even staan kijken, toen de roedel naar de uitlaatplek liep. Dat was een prachtig gezicht. Mooi zoals ze een voor een los mochten en dan zo heerlijk vrolijk daar rond renden!

Ik waardeer het enorm zoals jullie de (puppy)opvang vormgeven! De zorg, warmte, vrolijkheid en flexibiliteit zijn top!

Maandag en vrijdag staat Caatje nog weer bij jullie op de stoep! We buffelen dan nog een weekje door en dan is het lekker zomervakantie!

Tot maandag! Vrolijke groet van Anneke

Frits van Embden 19-03-12 21:16:42

Hoi Linda,Ik heb weer eens met veel genoegen naar de prachtige foto,s die je op de site heb gezet bekeken. De foto in de Soesterduinen spraken mij in het bijzonder aan. Schitterende fotografie.Groet, Frits

Tineke Tol 04-03-12 13:37:51

Hoi Linda,

TV uitzending en krant zien er prima uit. Je hebt het heel goed duidelijk gemaakt. We hopen dat je zsnel een oplossing krijgt/vindt. We houden je in de gaten! Veel succes!
groetjes uit Edam, Tineke en de rest

Elly 02-03-12 20:55:37

Wat een mooie foto's staan erbij Linda! Super.

Lord Bono 11-01-12 10:48:15

Zeer weledelgestrengelde ruimhartige Lady Linda,
zoals uit mijn ingezonden brief (Column van Jo & Bo) blijkt, steun ik u vanuit de punten van mijn adellijke teentjes in uw gevecht met onze AmbtsVrind Aleid. Ik weet uit besloten kring dat ik hier niet alleen in sta...mijn vrinden van de Happy RoedelClub kozen mij tot de Stem van ons heldhaftig groepje, maar staan 300% achter uw strijd om een eigen besloten Happy Roedel Estate. Vecht, Lady Linda, Vecht en Gij zult Winnen!
Uw nederige doch in de Adellijke stand verheven,Lord Bono


Reactie:
Mijn liefste Lord Bono,

Uw brief en column van Jo & Bo steunen mij enorm in mijn strijd met onze Gemeente vrinden en Burgervader Aleid. Ik hoop dit jaar toch nog enige reactie te krijgen op: mijn brieven aan de Gemeente, de noodkreet aan de burgemeester. Ik zou binnen 14 dagen antwoord krijgen, dit is inmiddels al 3 maanden geleden. Binnenkort plan ik een tete a tete met de nieuwe wethouder, en je weet ik blijf positief, dus wie weet wat hij mij nogal zal brengen. Mijn dank is enorm groot voor deze steunbetuigen.

Uw Lady Linda

PuppieNannieAnnie 22-12-11 22:23:06

In afgelopen week een ###dag. Toch ff naar het veld om de pups met de uitlaatroedel te laten dollen. Blijft me verrassen hoe vrolijk ik dan toch weer huiswaarts ga. Hele dag weer goed na zoveel Happy-nis. Veld ziet er niet uit (de doggies na een uur ook niet) maar wel ontzettend gelachen om alle snoekduiken naar balletjes en ons eigen modderbad/ Op 1 of andere manier komt Edwin er altijd het best vanaf. (Hé Lin, misschien kunnen we een Happy Nieuwjaarsduik voor hem "regelen". Iedereen een heerlijke paar vrije dagen gewenst en naast alle goeds bovenalles een gezond en liefdevol 2012 !!!

Jeanet de la Rambelje 18-11-11 12:26:37

Hallo Happy Roedels,
Mijn hondje Bentley komt altijd prettig, moe thuis. Hij heeft erg naar zijn zin op de Hondenopvang. Elke ochtend gaat het met veel plezier en zin als ik zeg van wij gaan naar Mick en Anuscka dan staat hij al bij de voordeur en blije gezicht. Leuk hoor! Complimenten... Volgend jaar gaat het naar uitlaatservice. Ik verwacht dat hij ook veel plezier van heeft. Dank je wel Happy Roedels

Jeannette 26-10-11 10:20:13

Hey HappYRoedels,
Wilde jullie alleen maar even complimenteren! De zorg, het plezier, het genieten alles zie ik terug in de foto's. Russell is vaak te noe om mij nog te begroeten als ik thuis kom!!
ThanX voor al deze goede zorgen!

Jeannette


Reactie:
Dankjewel Jeanette voor deze feedback !! Hier worden wij nog vrolijker van

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies