Lord Bono 16-10-11 20:36:27

Hoezo Happy Energy Day?
wat een 'energy' op de Happy Energy Day 2011 vandaag...ahum. Toen ik in mijn vorige column aangaf dat ik het wat stilletjes op mijn landgoed vond, had ik niet in gedachten dat IKZELF, ik bedoel, IK, Lord Bono!! onder de voet zou worden gelopen door een zooitje overenergieke Happy Roedelaars. d'Accord, mijn viervoetige vrinden is nog tot daar aan toe (hoewel, behalve mijn roedelmaten liep er ook wat ander eigenwijs gespuis rond), maar al die baasjes en vrouwtjes..en maar gezellig in de zon zitten met elkaar...joehoe, dit is een Adellijk landgoed hoor..rust en stilte graag. En hoezo...zakkenlopen hilarisch?? Duhhhhh.
Wie het hele verslag van de Happy Energy Day 2011 wil lezen, en dan wel door MIJN ogen bezien, leest vanaf morgen mijn nieuwe column op deze website.
Beminnelijke groet aan allen, Lord Bono

nel 27-09-11 22:57:18

Ha die Linda,
goed initiatief , zeg, die halsbanden ... bij Kim werkt het prima !!!!!
Hartelijke groet , Nel


Reactie:
Ja, eindelijk normal met je hond over straat ipv achter je hond aan te moeten lopen...... Goed om te horen dat de halsband werk!!

Jutta 01-09-11 13:39:29

Hoi Linda,
het was weer gezellig vanochtend. Chester ligt hier helemaal plat en is aan het snurken dus, een geslaagde wandelochtend.
Groetjes,
Jutta

Anuscka 21-08-11 19:11:05

Hi Lin,
we hebben de 1e heerlijke uitlaat- & puppy-uren alweer achter de rug na onze vakantie; met even heerlijke foto's.
Duimen voor een mooie na-zomer en positieve acties vanuit de gemeente voor een eigen lokatie; daar zijn we wel aan toe !
"Things can only get better" !


Reactie:
Met zo'n geweldig, enthousiast team kan het alleen nog maar beter worden. Iedereen weet ons inmiddels te vinden en het blijft mij verbazen dat er steeds meer aanmeldingen blijven komen. Dit kan alleen maar als je goede kwaliteit blijft leveren en de honden liefdevol blijft behandelen.

nel en happy roedelaar Kim 28-04-11 17:03:56

Ha die Linda,
hele fijne vakantie gewenst en geniet maar lekker van je vrije tijd !!!
Groetjes van ons

Anuscka 21-04-11 20:12:44

Hi Linda,
Wat een feest dat we jou ontmoet hebben !!! Mick en ook ik worden zo happy van "jouw" roedels. Ieder treffen is sociaal, gezellig en wij worden er vrolijk van. De uitlaatrondes worden steeds vaker aangepast aan jouw tijden. Tot snel weer
PS: Super dat jij zelfs de poep opruimt van je uitlaathonden - je bent een voorbeeldig voorbeeld.

Joke Goes 10-04-11 11:49:33

Ha die Linda,Wat een leuke foto's van Snoop, je kunt wel bij National Geographic of Animal Planet gaan werken. Heel erg bedankt dat ik de foto's of je site kon zien. Tot de volgende keer op het speelveld.Groetjes, Joke


Reactie:
ik was vergeten je deze foto's door te mailen, maar omdat jij mij vertelde dat je zo af en te eens op de site kijk, is het toch nog goed gekomen......
Tot de volgende keer !!! Groetjes Linda

Denise 29-03-11 09:22:08

Heee Lin!

Ik wilde even zeggen dat het column over Bono echt geweldig is! Ik lig elke keer in een scheur als ik het lees, heb zo moeten lachen om dit " By the way..ze heeft tegenwoordig haar eigen butler..Edwin." . Super Lin, echt!
Ga zo door en geef Sir Bono een knuffel van mij
Mis me! ;-)

Pootjes, Chica en Igor en aanhangsel Denise

Anneke 15-03-11 16:07:27

Hoi Linda & Edwin, bedankt voor jullie hulp vandaag met Floortje en Daantje. Ze liggen tevreden en helemaal uitgeteld te slapen. Tot de volgende keer! Anneke


Reactie:
Hoi Anneke,
Heel erg graag gedaan!. Tot de volgende keer op het veld.
Vrolijke groet,
Edwin en Linda

Jutta 05-03-11 08:29:02

Hoi Linda,

wat heb jij toch altijd leuke fotos op je site. Zo ziet iedereen hoe leuk jij met die honden bezig bent. Super !!!

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies