Johan Cruyff 21-12-15 15:01:31

Heerlijk,gezellig gegeten met mar,mil en syl.Lekker voorgerecht,daarna pittige scampi's prima wijntje en daarna nog een gezellige babbel met ons allen.We komen er zeker op terug en nog bedankt dat je me kon helpen met mijn pinnetje.
Groetjes en tot ziens

Marja Bril 07-07-15 07:54:48

Hoi, Astrid en Gerlinde! Wat hebben we geweldige herinneringen aan de relaxed walk-in barbecue die jullie voor ons 25-jarig huwelijksfeest voor ons in juni organiseerden!! Fantastisch eten, ontspannen sfeer, flexibiliteit, gewoonweg geweldig en een enorme aanrader! Jullie kunnen er echt wat van! Al onze ca 40 Noorse en Nederlandse gasten praten er nóg over!! Dank jullie wel! We komen terug hoor en zien er nu al naar uit. Fijne zomer en groetjes v Marja en Trond Iver.

 annick 21-12-13 20:40:50

Wat een goed idee om mijn 50e verjaardag te vieren in De hemelse vrede! Het eten was hemels goed, de ontvangst en bediening top! Nogmaals bedankt voor jullie medewerking om van vandaag een niet te vergeten dag te maken.Annick uit Maldegem

carroll 10-10-13 13:20:37

Hello Ladies,
What a nice surprise to see your very nice & new website...1st. class...
Also...very special...something special for the Seniors in the area...very....very.....kind & thoughtful....it múst be nice for them...to have a lovely restaurant in the village..for lunch/dinner/etc.

See you soon....carroll

Detlef en Andrea 27-09-13 19:00:07

Daag,

enkele dagen geleden zijn mijn vrouw en ik gedurende een toer in het fietscafé terecht gekomen (ik was die vent met het "leuke fiets" - namelijk een ligfiets met drie wielen) en mochten genieten van het heerlijke appelgebak en de gastvrijheid.

Als we volgend jaar weer in Zeeland met vakantie zullen zijn, komen wij beslist weer eens langs. Beloofd!

Beste groeten uit de buurt van Keulen (D)

Detlef en Andrea

Jo Han Khouw 15-09-13 20:26:36

Van 7 tot 9 augustus waren wij na vele jaren weer eens in Cadzand. En we troffen het in dubbel opzicht: tussen de buien door één dag schitterend fietsweer. En een heel leuk B&B met een prachtige naam. We hebben het zeer naar onze zin gehad: een mooie grote kamer, heerlijk gegeten, met op de achtergrond de gouden hits van Roy Orbison. In de jukebox in het café zit zelfs het nostalgische nummer Poetry in motion van sixties tieneridool Johnny Tillotson... Hartelijk bedankt Astrid en Gerlinde, alleen al voor de muziekjes komen wij vast nog eens terug! Maria en Jo Han, Groningen.

Wim & Jose Theloosen 27-07-13 22:09:57

Hallo nog even een bericht uit Elst,We hebben het erg gezellig gehad op jullie terras of het nu was voor een kop cappuccino of een heerlijk diner . Het was allemaal met zorg bereidt en overheerlijk. Het was echt genieten , als we in de buurt zijn komen we zeker eens terug. Groetjes Wim & Jose

Steven Vandezande 20-05-13 17:06:54

Het Hemelvaartweekend 2013 verbleef ik in deze super leuke B&B samen met mijn dochter van 10j. Kamers waren mooi en net. Goede bedden met heerlijk fris linnen. Onze kamer lag aan de achterzijde, lekker rustig daar. Ontbijt was dik in orde. We hebben ook éénmaal 's avonds gegeten in hun restaurant. Toch zeker ook een enorme troef als je moe thuis komt na een lange dag en fijn ter plekke kan eten. Lekker verse keuken...ook hier echt van genoten in een zeer gezellig kader. Toch even ook de muziek vermelden... het kan volgens mij niet anders dan dat deze werd samengesteld door een echte muziekliefhebber... net zoals ikzelf. Echt top! De B&B is gelegen in Cadzand, een piepklein dorpje met veel charme. Het strand kan je zelfs te voet bereiken (20 min.) maar iedereen die de mogelijkheid heeft, moet zeker zijn fiets meenemen want deze streek is gewoon gemaakt om met de fiets te verkennen. Of we ooit in de echte hemel gaan geraken valt nog af te wachten... ons weekend in deze B&B was alvast "Hemels". Bedankt Astrid & Gerlinde. Jullie zijn echt goed bezig, wij komen zeker nog eens terug!!! Steven Vanderzande

Jo Erven&Lisette van Heijst 20-05-13 15:18:15

Hoi Astrid & Gerlinde,
Wij hebben een heerlijk weekend genoten in jullie B&B.Wat een rust en gemoedelijke sfeer. Heerlijk relaxed.Mooie kamers en alles goed verzorgd.Wij komen zeker nog een keer terug.Wij wensen jullie heel veel succes voor de toekomst.
Heel veel groetjes vanuit Maastricht
Jo & Lisette

Bas & Margreet 17-05-13 20:41:56

De kok weet hoe.kabeljauw te bakken. Heerlijk.

1 2 3 4 5
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!