Vorsekweek 30-06-17 23:12:27

Prachtige reis door zweden,wij gaan binnen twee weken op weg naar daar en willen ongeveer dezelfde toer maken.zijn er in zweden tolwegen te betalen en welke kaarten koop ik het best?
Alvast bedankt.

Jacqueline 20-06-17 21:32:41

Fam De Hoekies,
wat een mooie reis verslagen met foto,s. Een genot om te lezen. Wij gaan eind augustus voor 3 weken naar Zweden. Ik heb leuke tips gelezen op uw site.
Bedankt dat u dit met ons wilt delen.

T Glastra 16-04-17 14:28:52

Hallo Fam. Hoekstra,Ik heb enige reisverslagen gelezen en ze waren goed en prima om te lezen.Zelf wil van de winter enige tijd met onze camper naar Spanje, kunt u mij enige info geven omtrent Spanje.Met vriendelijke groet.Tinus Glastra

Emmy 12-03-17 10:08:12

Nog maar sinds kort in het bezit van een Camper Freetec, dus nog op zoek naar heel veel info en die vind ik op uw site volop, iedere dag even lezen en genieten, dank u wel.

Jan Vandenberge 10-03-17 17:39:48

Ik vind het leuk jullie reisroute & verhaal te zien, wij waren exact in dezelfde tijdspanne in Noorwegen aan het rondtoeren. Eind July hebben wij onze motorhome in Oslo aan onze zoon en zijn familie overgedragen, voor veertien dagen met het vliegtuig terug naar home base en dan terug naar Oslo om Zweden verder te verkennen, doch op dat moment was het zo verschrikkelijk slecht weer een meteo voor 14 dagen ver , van hetzelfde laken een broek, dat wij besloten hebben om onze route aan te passen en via Berlijn, Dresden, Tsjechie zo onze terug reis aan te passen.

Michel Dillions 04-03-17 20:14:41

Heel leuk , en mooi zo jullie reisverslag te zien en hier en daar te lezen , geeft een duidelijke indruk van het land , landen , de sloperij , de rivieren , mooie dorpjes , heel gaaf
Gods zegen in Jezus naam , Hartelijk Dank
Michel Dillions =)

Jacqueline 25-02-17 14:06:57

Wij gaan dit jaar weer naar Kroatië, was op internet op zoek naar leuke tips en kwam op uw site terecht. Heb al een soort van voorgenieten gehad door uw reisverslag. Dank u wel, heb er leuke ideeën en goede tips opgedaan.

Mat van der Heijden 24-02-17 10:19:41

Wat een fantastische manier om je vakanties vast te leggen. Mooi, leuk en erg informatief. Helpt mij zeker bij het plannen van onze trips.

Leo Michel 21-02-17 12:49:34

Mooie foto's en een mooi verhaal. Wij zijn ook van plan om voor het eerst met de camper naar Kroatie te gaan deze zomer. Ooit voor de oorlog zijn we er met de tent geweest, sindsdien nooit meer.Wat zijn de mooiste campings met uitzicht op zee of meer?

Slootmaekers Raymond 10-02-17 19:08:45

Beste M.het is mij een waar genoegen om op Uw site terecht te komen.Jij geeft ons veel ideeën. Mijn vrouw en ik hebben nog niet zo heel lang een trailer maar we zijn er toch al wel enkele malen op uitgetrokken.In maart willen wij naar Denemarken met 7 personen die overkomen vanuit Brazilië.Kan U mij een raad geven wat wij daar zeker gezien moeten hebben?Bedankt om zoveel moeite te doen om mensen zoals wij te informeren!!!Groetjes en onze foto's volgen,Claudia & Raymond

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies