Albert Bolink - Hengelo 01-08-17 23:38:54

Henny en Coby , JULLIE muziek blijft onstervelijk dankzij internet. Het blijft dus nog vele jaren genieten van JULLIE muziek. En internetters : Laten we zoveel mogelijk YouTube-filmpjes plaatsen van dit onsterfelijke duo !

S van den Berg 25-07-17 20:48:29

Hallo Coby,
U was zaterdag jarig, en hopelijk nog vele jaren in goede gezondheid toegewenst.
Ik heb op youtube jullie muziek vele malen gedraaid, en ik geniet er erg van en verder zag ik jullie in die afgelopen 20-25 jaar vele malen op de Duitse televisie zoals met Gerda en Peter Steiner wat al zo mooi was. Heel erg jammer en heel rot dat jullie het werk niet verder konden afmaken.
Er komen geregeld nieuwe nummers van jullie en dat is alleen maar erg prettig , en ik heb jullie al eens ontmoet en heb de brief nog altijd bewaard en met de foto van jullie beide.
Hiermede eindig ik mijn schrijven en de groeten van D.H.R. S van den Berg

Piet.v.d.Quast 28-06-17 11:03:21

Hoi Coby,

Jullie waren een top duo,en draai nog geregeld
de prachtige muziek van jullie,veel sterkte toe
gewenst voor het verdere leven.

Groetjes uit Maastricht.

Piet.v.d.Quast.

Sergio Tomsig 18-03-17 03:46:36


Nunca nos vamos a olvidar de este DUO magnifico.

Desde Buenos Aires... Argentina

olaf horn & truus horn-slijkhu 27-03-16 17:27:14

hallo Coby,

We schrijven even dit berichtje, omdat wij allebei nog steeds heel veel van jullie muziek houden en grote fans zijn van de Kermisklanten. We hebben een aantal cd's en een aantal elpee's met deze fraaie muziek en die draaien we nog regelmatig. Zo blijft deze muziek voor altijd in herinnering.
Vriendelijke groetjes van ons allebei.
Olaf & Truus

Jaap 06-03-16 09:45:26

Hallo lezer(s),

Bij het beluisteren van de lp "Op de woelige baren" werd mijn nieuwsgierigheid gewekt door het nummer "Ketelbinkie" Het is n.l. vocaal en duurt iets langer dan op de hoes staat aangegeven. Op verscheidene ander lp's (cd's) is dit nummer wel instrumentaal (alleen de single versie ken ik niet)Vraag is, is dit nummer zo bedoeld zo ja van wie zijn de vocalen?
Hoop dat iemand mij hier antwoord op kan geven.

Groet Jaap

Dennis 13-01-16 10:43:20

Geachte mevrouw Van Voskuijlen,

Ik las uw in memoriam advertentie voor uw man Henny in de Gooi- & Eemlander. Uw man was een virtuoos accordeonist wiens muziek gelukkig blijft voortleven. Veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.

Met een hartelijke groet,
Dennis

radio skyline 05-07-15 16:22:50

hoi ook fan van de kermisklanten mooie site waar mee zijn groot gebracht thuis 1980 begonnen nu nog actief geweldige muziek ook u bent te horen op radio skyline amsterdamook radio skyline heeft gasten boekleuk als u er ook iet in wil schrijven dank u veel groetjes dj loeky en onze ongelo
www.radioskyline.eu

William van Es 18-04-15 15:34:12

wat rondstruinend op You Tube kwam ik jullie website tegen die ik meteen heb opgezocht.
Nu na zovele jaren weer terugluisterend naar jullie muziek, kwamen er gewoon weer heel veel herinneringen naar boven. Luiserend naar sommige klanken bemerkte ik dat ik de tranen weer in mijn ogen kreeg, tranen die ik weer herkende uit de tijd dat jullie veel mensen met jullie klanken vreugden gaven. Mooi was die tijd, maar dat geluk die mooie uren, konden niet eeuwig duren. Chapeau

Danny Dootjes 12-04-15 05:15:24

Zojuist heb ik op youtube het filmpje bekeken "op bezoek bij de kermisklanten" en ik dacht nog 'goh, wat een ontzettend leuk stel zijn jullie en ondanks alles zo vol levensvreugde' er niet stil bij staand dat Henny in 2010 is overleden.
Ik wil jullie toch allebei bedanken. Jullie 'spirit' en positieve houding is een bron van inspiratie voor mij en hopelijk met mij vele anderen. Ik wens jou, Coby, nog een gezond, positief en lang leven toe in de wetenschap dat jullie vrienden en fans er altijd voor je zullen zijn.
Met hartelijke en warme groeten, Danny.

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage