Mark 16-09-18 14:46:18

Servus Coby.
Danke für die schöne Melodie.
Lass die Macht mit dir sein.
Dein Musikliebhaber, Mark

Ralf Hoffmann 22-07-18 01:04:06

Hallo Coby
Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag,ich wünsche ihnen viel Glück und Gesundheit für die Zukunft
und noch ein langes Leben.
ein Fan

Ml v der Wel 29-11-17 14:45:10

Lieve Coby
Omdat ik als wees gek ben op gegroeid, ben ik jullie helemaal mis gelopen. Toen ik jullie voor het eerst hoorde, stopte het door ziekte van Henny. Nu heb ik eindelijk veel internet en jullie video s ontdekt. Wat een heerlijke muziek hebben jullie gemaakt. Wat een vreugde om te horen en te zien. Ik geniet elke dag. Het laat mij dansen. Ik ben nu bijna 72 jaar, mijn trauma te boven en geniet. Dank je wel voor wat jullie samen hebben neer gezet. Dit wilde ik je graag laten weten. Jullie muziek is nog spring levend. Lieve groet van mij voor jou MARIE-LOUISE van der Wel.

Albert Bolink - Hengelo 01-08-17 23:38:54

Henny en Coby , JULLIE muziek blijft onstervelijk dankzij internet. Het blijft dus nog vele jaren genieten van JULLIE muziek. En internetters : Laten we zoveel mogelijk YouTube-filmpjes plaatsen van dit onsterfelijke duo !

S van den Berg 25-07-17 20:48:29

Hallo Coby,
U was zaterdag jarig, en hopelijk nog vele jaren in goede gezondheid toegewenst.
Ik heb op youtube jullie muziek vele malen gedraaid, en ik geniet er erg van en verder zag ik jullie in die afgelopen 20-25 jaar vele malen op de Duitse televisie zoals met Gerda en Peter Steiner wat al zo mooi was. Heel erg jammer en heel rot dat jullie het werk niet verder konden afmaken.
Er komen geregeld nieuwe nummers van jullie en dat is alleen maar erg prettig , en ik heb jullie al eens ontmoet en heb de brief nog altijd bewaard en met de foto van jullie beide.
Hiermede eindig ik mijn schrijven en de groeten van D.H.R. S van den Berg

Piet.v.d.Quast 28-06-17 11:03:21

Hoi Coby,

Jullie waren een top duo,en draai nog geregeld
de prachtige muziek van jullie,veel sterkte toe
gewenst voor het verdere leven.

Groetjes uit Maastricht.

Piet.v.d.Quast.

Sergio Tomsig 18-03-17 03:46:36


Nunca nos vamos a olvidar de este DUO magnifico.

Desde Buenos Aires... Argentina

olaf horn & truus horn-slijkhu 27-03-16 17:27:14

hallo Coby,

We schrijven even dit berichtje, omdat wij allebei nog steeds heel veel van jullie muziek houden en grote fans zijn van de Kermisklanten. We hebben een aantal cd's en een aantal elpee's met deze fraaie muziek en die draaien we nog regelmatig. Zo blijft deze muziek voor altijd in herinnering.
Vriendelijke groetjes van ons allebei.
Olaf & Truus

Jaap 06-03-16 09:45:26

Hallo lezer(s),

Bij het beluisteren van de lp "Op de woelige baren" werd mijn nieuwsgierigheid gewekt door het nummer "Ketelbinkie" Het is n.l. vocaal en duurt iets langer dan op de hoes staat aangegeven. Op verscheidene ander lp's (cd's) is dit nummer wel instrumentaal (alleen de single versie ken ik niet)Vraag is, is dit nummer zo bedoeld zo ja van wie zijn de vocalen?
Hoop dat iemand mij hier antwoord op kan geven.

Groet Jaap

Dennis 13-01-16 10:43:20

Geachte mevrouw Van Voskuijlen,

Ik las uw in memoriam advertentie voor uw man Henny in de Gooi- & Eemlander. Uw man was een virtuoos accordeonist wiens muziek gelukkig blijft voortleven. Veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.

Met een hartelijke groet,
Dennis

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!