Danny Dootjes 12-04-15 05:15:24

Zojuist heb ik op youtube het filmpje bekeken "op bezoek bij de kermisklanten" en ik dacht nog 'goh, wat een ontzettend leuk stel zijn jullie en ondanks alles zo vol levensvreugde' er niet stil bij staand dat Henny in 2010 is overleden.
Ik wil jullie toch allebei bedanken. Jullie 'spirit' en positieve houding is een bron van inspiratie voor mij en hopelijk met mij vele anderen. Ik wens jou, Coby, nog een gezond, positief en lang leven toe in de wetenschap dat jullie vrienden en fans er altijd voor je zullen zijn.
Met hartelijke en warme groeten, Danny.

fred bratvogel 06-04-15 20:50:17

Als muzikant met veel interesse deze mooie website ontdekt en bekeken. Indrukwekkend! Natuurlijk ken ik de Kermisklanten al langer en de talrijke gespeelde nummers, waar nog steeds veel (oudere) mensen graag naar luisteren! Met ontroering ook Maskerade gelezen. Veel respect voor Henny en Coby!

Lesley Maerkeesskioeldh 20-02-15 23:38:46

Je bent het lichtpunt in mijn leven

John Voorma 10-09-14 07:23:31

Not so long ago I discovered your music on the internet, I have been away from Holland for 54 years, I have to thank you for your music it brings back many memories, I may be a bit late but I am sorry about the sadness by the passing of Henry, I will treasure your music and play it on many occasions, although my grand kids don't understand this at all..
Thank You

Tony Mundell 17-08-14 23:42:38

Dear Coby
I stay in PortElizabeth South Africa.
My belated sincerest sympathy. I was not aware of Henny's passing until I saw it on YouTube. I have been listening and downloading your music on youtube for ages and never came across the sad news until recently.
Kindest regards and God Bless You.

Tony

Theo van der Meer 18-06-14 15:02:04

Hi Coby,
Ik weet niet of je je gastenboek nog leest, maar ik kwam heel toevallig op jullie website terecht. Sorry te horen dat Henny niet meer bij ons is.
Ik weet niet of je mij nog herinnert, ik zat in dezelfde accordeon club van mijnheer ????? als jij. Ik denk dat dat ongeveer 1955 of zo was. Jij speelde eerste accordeon (natuurlijk!) en ik een heleboel rangen lager. Jij was erg goed met "In the Mood"! Ik speel al lang niet meer en ben nu veel te oud (73), maar jullie muziek doet me nog steeds goed. Ik heb diverse jaren in een aantal landen gewerkt en woon nu al 37 jaar in Groot Brittanie (Wales eigenlijk). Ik heb 5 kinderen (2 in Nederland)en 4 klein kinderen (2 in NL). Ik vond het leuk even met je te klessenbessen en hoop dat alles goed met jou en de familie gaat.
Allerberste Groeten, Theo

Rudi of DJ Bobo 29-01-14 22:31:36

Zeer mooi gedaan hoplijk krijgt u alles bij me kander groetjes heb er ook eeen doorgestuurt

Jan 26-07-13 23:10:12

Afscheid moeten nemen van je partner is erg moeilijk en des te meer als je dezelfde passie met elkaar deelt en veel tijd samen doorbrengt. Jullie hebben ons vele uren muzikaal plezier gegeven en dat is ook een grote nalatenschap van Henny. Dat hij in vrede moge rusten.

cecile 15-06-13 12:37:44

lieve conny

ik luister heel vaak nu naar het nummer de crazy arcordion de reden daar voor zijn omdat mijn moeder dat ook altijd op haar arcordion speelde
mijn moeder is helaas 5 jaar geleden overleden
toen mijn moeder klein kind was is de ned. kampioen geweest met arcordion spelen.
ik vindt nu heel veel steun en toch blijdschap in dat nummer
ik wil je daar voor bedanken dat jullie zo een mooi nummer hebben gemaakt
heel veel liefs cecile

marianne timmer 16-05-13 00:41:08

lieve coby wat een leuke foto van isabella met der oranjestrik geweldig jan vond hem erg leuk nog bedankt we blijven genieten van jullie muziek het is ook tijd loos vind ik en heerlijk vrolijk maar ook helemooie luister nummers jullie blijven mijn acordion duo en geen ander neem jullie plaads in oo nee jullie zijn en blijven voor mijn de beste pund uit lieve coby veel gezondheid en geluk samen met die lieve isabella dikke knuffel van mijn marianne timmer uit dordrecht

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage