Bas 28-02-18 18:20:20

Donderdagavond zal ik langskomen om wat natte kutjes te doen blussen.. hoop op veel animo..

Jenste 28-02-18 17:03:09

Straks weer lekker genieten op de lekkerste GB wie o wie komt mij lekker verwennen en ik zal uwen p.k lekker afz..gen.
Klein Zwart haar en lekkere ECup

Dirk 27-02-18 23:38:17

hoi, desperate housewife is voormij ook eerste keer dat ik zou gaan miss kunnen we samen gaan? Eersr ergens anders iets haan drinken ok zi voor we binnengaan miss even mailen (EMAILADRES WEG GEHAALD, DIT IS GEEN DATING SITE) Gr dirk


Reactie:
Aan Dirk en alle heren die of jong lammetje willen begeleiden, en nu Desperate housewife: Die laatste wil gewoon op haar gemak gesteld worden als ze binnen is...dat schrijft ze ook; alleen naar de club komen..dus niet buiten afspreken of iets dergelijks en als koppel naar binnen.
En daarbij...iets gaan drinken vooraf? Je bedoelt het goed...maar een alleengaande dame komt met opzet alleen omdat ze vrij wil zijn om te doen en vooral te laten wat ze wil.
Daarbij is dit geen datingsite.
En samen met zomaar iemand naar binnen willen komen: we verwelkomen alleen 'echte' koppels of vaste gelegenheidskoppels. De reden hoef ik denk ik niet uit te leggen?

Club Goesting Hilde 27-02-18 22:13:28

WOENSDAG 28-2 20:00 - 0:00 UUR

Mr en Sletje 27-02-18 22:11:44

Hoi,
Morgen kom ik weer langs met men geil Sletje, ze wil veel leuke verzorgde niet te opdringerige mannen een zalig orgasme bezorgen, velen kennen haar nu reeds, ze is slanke heel leuk uitziende begin dertiger die ook graag in de stoel gaat liggen...hoopt op zoveel mogelijk wit goud...
Grtz

Mac 27-02-18 21:52:43

hoi desperate housewife,
Ik ben nog steeds zenuwachtig bij elk bezoek! Ik ben dan ook wat verlegen aangelegd! Ik hoop je tegen het lijf te lopen en te zien dat je je amuseert ! Ik ben man 46 met buikje en borsthaar,. Hoe kan ik jou herkennen?

Genteke 27-02-18 17:15:52

Hey desperate housewife,
Kom je op donderdagmiddag? Als je dan zin hebt in een babbelke, heel welkom hoor. Ik kom mss ook eens af. Trouwebs, supervriendelijk personeel, bij hen kan je altijd terecht!
Mss tot dan x

Jane 27-02-18 00:03:14

Dinsdag kom ik (trav Jane) voor de eerste maal naar deze club. Slank, zwarte krullen. Kom mij zoeken en ik pijp je leeg! En wie weet wat nog meer .... Hoe meer mannen, hoe meer zaad, hoe liever....

Desperate housewife 26-02-18 21:54:49

Hoi iedereen ... ik wil graag op donderdag als dame alleen naar de club komen. Ben best wel een beetje zenuwachtig. Ik hoop dat jullie mij daar snel op mijn gemak stellen ... want ondanks de zenuwen kijk ik wel enorm uit naar mijn bezoekje.


Reactie:
Leuk dat je de club wilt bezoeken! Wij, het personeel en de overige gasten zullen je zeker op je gemak stellen, inclusief van ons een korte rondleiding.
Zenuwen zijn echt niet nodig (al snap ik het wel, hoor), want iedereen praat gezellig met elkaar, zeker met nieuwe mensen en in de bar is vaak geen seks dus pas wanneer je er aan toe bent kan je naar achter gaan naar de erotische ruimtes. En als het de eerste keer bij wat praten, de sfeer proeven etc. blijft is dat toch ook prima, hoor! Gewoon alleen doen en laten waar je wel of geen zin in hebt...en in eerste instantie gewoon voor een gezellige middag gaan. Of het een geile wordt beslis je helemaal zelf.....
En gewoon duidelijk zijn tegen de heren..ja is ja en nee is nee! Er daar heeft, normaal gezien, iedereen respect voor. Zo niet? Dan meldt je dat aan ons en we zullen er voor zorgen dat je dag/avond leuk blijft.

Henk 26-02-18 07:59:21

Ik zou op maandag zo pas rond 15:30 kunnen komen Is er dan nog aktie Vroeger betaalde je 60 bij later komen. Is dat nog zo?


Reactie:
Dag Henk,
Ik lees je bericht net pas.Of er nog actie weten we natuurlijk nooit exact van te voren..want welke koppels/dames zijn er dan nog..gaan ze vroeg weg of juist niet. Normaal gezien is er rond die tijd zeker nog actie, maar zoals ik al schreef..garanties zijn er niet/nooit.
Als je later komt en er is nog veel actie en veel dus koppels/dames betaal je gewoon de normale prijs. Al ik beslis dat er nog wel dames/koppels zijn maar dat het iets minder is dan kunnen we je inderdaad soms een korting geven. Maar dat is zeker geen regel! En ook niet rond 15:30 uur wanneer we pas 2,5 uur open zijn.

<< < 206 207 208 209 210 > >>
Zoeken
Terug naar homepage