Chica 20-02-24 11:38:09

Hey Brammieke . Kom deze middag eens lekker kijken in je boxershort en dan kan je zien hoe het daar verloopt . Altijd geil en heerlijk ontspannend . Dus tot deze middag ,,, grtz chica (travje)

Gentle guy 20-02-24 10:24:21

Het is weer lang geleden voor de Bi middag. Tijd om vandaag nog eens langs te komen voor een spannende en geile middag.

brammmieke 20-02-24 09:32:21

Hoi
Vandaag in de regio en erg bi nieuwsgierig naar jullie clubgebeuren daar. Droom een beetje om die eens te gaan verkennen (wie weet durf ik dat lekker in sexy slipje en kleedje maar nog wat schroom voor eerste keer zo) dus kan ook gewoon in strakke boxers. Heb ook geen make up pruik of passend schoeisel dus wie kan me wat op weg helpen? Gemengd publiek daar (mannen, derde genre, koppels?). Wie helpt me stapje verder? Lees het hier graag en wie weet misschien tot strakjes ?

Bert 20-02-24 00:50:25

Ontdekkende bi man komt naar de club deze namiddag. Hoop op veel geil genot!x

V & I 19-02-24 22:52:15

Mijn sletje haar poes is nu al kletsnat alleen al als ze denkt aan al dat warm vers zaad waar ze zich woensdag aan tegoed gaat doen. Ze wil zaad, véél zaad, in haar mond, op haar tieten en op haar kutje. Liefst van 3,4,5 en meer mannen te gelijk. Dus heren neuk ze en dump jullie zaad, hoe meer hoe liever.
Tot woensdag.

Lucy 19-02-24 22:42:33

Hey lekkertjes Lucy komt morgen in lakleer met het zweepje om jullie manieren te leren x

Louise TV 19-02-24 22:09:16

Dit travje heeft vorige week genoten van al het lekkers. Leek wel een snoepkraam en daarom kom ik morgen nog een keer snoepen van grote lollies enzo.

Kris 19-02-24 21:09:28

Woensdag ga ik, hopelijk lukt het nu, voor de 1ste maal naar jullie Silm en Curvy sluts gangbang komen ;-)


Reactie:
Dag Kris en anderen. Al 8 aanmeldingen van hitsige dames en koppels, zie hieronder!
Graag tot woensdag. De dames willen graag veel, veel heren!

Emilio 19-02-24 20:27:21

Afgelopen vrijdag (Valentijn party) nog eens in de goesting geweest. Wat een toffe club toch, met vooral veel leuke mensen waarmee je ook aan de toog een leuk praatje kan doen als alleengaande zonder scheef bekeken te worden. Ook qua actie was er geen gebrek. Topkoppel (zij roodharig en zwarte leuke body waarin haar billen prachtig uitkwamen) lieten ons rustig meegenieten. Daarnaast een erg jonge hotwife (erg actief) met haar master, om nog te zwijgen van alle andere leuke koppels die zeer actief waren. Top avondje, ik kom snel terug


Reactie:
Je beschrijft precies wat het personeel en ik de club willen laten zijn:

Een gezellige, geile ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden waar het om de sfeer draait. Ja, ook om de seks natuurlijk. Maar een goede en relaxte sfeer, een praatje zonder dat beiden partijen meteen van alles verwachten....daar begint het mee. De rest volgt meestal wel vanzelf!
De jonge hotwife Britney? Nee, hoor...zij is de baas. Kevin haar cuck.
Hopelijk tot snel!

Chica 19-02-24 18:41:38

Zoals gewoonlijk op de dinsdagmiddag ( bi-middag )is het altijd lekker geil en gevuld met mooie bi-mannen ,maar als jullie echt iets lekkers en geil willen dan moeten jullie maar eens bij mij komen , ik ben de geilheid zelve , dus tot morgen geile mooie hete bi-mannen , grtz chica die nu al heet en gebruikt wil worden ,,,,,

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Terug naar homepage