Club Goesting Hilde 26-08-21 12:16:14

1 oktober....

Discotheken en nachtclubs (waar wij onder vallen) mogen weer open!

Het liefste zou ik nu net als andere de clubs die dan open gaan volledig groen licht geven, reserveringslijst, een hele blije nieuwsbrief rond sturen. Maar...ik wacht toch nog heeeeel even. In een maand kan er zoveel gebeuren qua maatregelen, besmettingen, onvoorziene zaken zoals we in het afgelopen anderhalf jaar zo vaak hebben mee gemaakt.

Dus wat betekent dat? Hetzelfde al ik al vele malen eerder schreef:
Een definitief groen licht? Dan staat het hier natuurlijk gelijk op het gastenboek en ontvangt iedereen die zich ingeschreven heeft voor de nieuwsbrief die.
Hopelijk tot oktober!

Inschrijven op de nieuwsbrief kan door op de link onderaan op de homepage te klikken. De rest wijst zich vanzelf!

Poes 26-08-21 02:02:15

Hoi allemaal! Ik volg deze club al een lange tijd en jullie staan al zo lang op mijn verlanglijstje om te bezoeken. Ik ben nog nooit in een club geweest. Maar als het weer mag, dan wil ik graag bij jullie 'ontmaagd' worden. Zullen jullie lief (of lekker streng) voor mij zijn? Kus kus


Reactie:
Mijn personeel en ik zullen in ieder geval lief en aardig voor je zijn. Binnen bepaal jij de rest. Your the boss!

BB 20-08-21 18:57:59

@ Bert,Je zou liever vandaag dan morgen voor de deur staan.Grappig. (Grapje...speels...plagerig...) We staan al zolang voor de deur.Ik verlang om binnen, achter de deur, op de stoel te liggen en ...enzovoort en de volgende en ... En mijn vriend was ooit in Afghanistan en zit hier met tranen in de ogen voor de tv en het plaatst ook zijn goesting om naar deze favo-club terug te keren in perspectief en dat perspectief is het respect en de vriendschap en de gezelligheid en tederheid en LET LOVE RULE! en geduld.En soms moet men daarbij het verstand gebruiken. Wij hebben de indruk dat hier een verstandige vrouw met een groot hart de GOESTING runt. Dat haar geduld beloond mag worden. En dat zal.Liefs aan allen.


Reactie:
Een heel mooi en alles weer in het perspectief plaatsend bericht!
Ja, de Goesting nog even inhouden/ophouden/ dichthouden of het vreselijke drama Afghanistan direct kunnen stoppen(en op vele andere plekken in de wereld natuurlijk)
Wat een makkelijke keuze!
Nu is het hier gelukkig geen competentie wie me het allermooiste compliment geeft....maar toen ik van jou las kreeg ik toch wel kippenvel! Ontzettend bedankt!
Ja, 1 oktober mogen de discotheken open..en toch laat ik mijn (gezonde) verstand de keuze maken of dat de datum is dat we jullie weer allemaal met een schoon geweten etc. kunnen verwelkomen!
Het is nog geen 1 oktober en in 1,5 maand kan er nog zoveel gebeuren...positief en negatief.
Zeker nu in de media ook weer veel verhalen verspreid worden dat na 90 dagen het het Astra Zenica nog maar 61% effectief is tegen besmetting en Pfizer nog maar 75%. Dus een derde prik?
Hoe dan ook..het blijft nog speculeren. Ik wil geen discussie starten. Het enige wat ik wil is met een gerust hart open, voor zowel mezelf, het personeel en jullie, de gasten! Is dat 1 oktober of wordt het later? Geen idee....

Domi en cindy 20-08-21 15:58:09

Hey ,

Lezen net in de krant. 1 oktober mogen de dancings weer open. Jullie ook?
Groetjes
Xxxx


Reactie:
Geen idee nog...hangt van alle maatregelen af....
Het blijft nu eenmaal een hele aparte branche..enigszins te vergelijken met een disco (al danst er bij ons bijna noot iemand..haha), maar op heeeeeel veel andere vlakken natuurlijk niet..

Bert 20-08-21 14:22:04

Ja,
ik wil graag weer lekker spelen
ik heb grote goesting
ik wil me zo veilig mogelijk voelen
ik zou liever vandaag dan morgen voor de deur staan
ik mis de sfeer.
enzovoort, enzovoort

Maar hou nou toch eens op om te vragen waarom andere clubs wel open zijn en deze niet!Hilde weet echt wel wat ze doet en waarom!
!
Ga naar een andere club die wel open is. ervaar of dat is wat je zoekt en geil vind. Nou, ik niet. Dus ik wacht en stel geen vragen. Wacht geduldig op de verlossende nieuwsbrief dat men favo-club de deuren weer opent.Adios, amigos!


Reactie:
Dank je Bert!
Exact wat er gebeurt: groen licht=nieuwsbrief, aankondiging op het gastenboek etc. Tot die tijd helaas geen beter nieuws!
Of nu wel of niet bijna iedereen gevaccineerd is. Ik maak de regels niet!

Steven 20-08-21 10:06:48

Vandaag overleg comité!! Verdere versoepelingen in het verschiet. Meer dan90% vd Vlamingen heeft zijn prikje gehad. Waarop wachten we nog?

Bram 17-08-21 13:50:52

Hey Hilde! Zijn alleen mensen die hun beide prikjes gehad hebben nu welkom?


Reactie:
Dag Bram,

Dat is allemaal nog koffiedik kijken. Ten eerste zijn we nog niet open. Wanneer dat wel het geval zal zijn zullen er wel hele duidelijke regels zijn (waar we ons dan ook strikt aan zullen houden!) Sneltesten en koorts meten zou een optie zijn voor mensen die tegen vaccinatie zijn of hun bedenkingen hebben, maar of de regering dat ook goed gaat keuren? Geen idee nog...was het maar zo!

Geert 17-08-21 07:52:37

He hilde
Hoop echt dat jullie club rap weer open kan,zou leuk zijn voor iedereen,maar het berichtje van michelle maakt me toch curieus naar de naam op kik????
Voor de rest wens ik jullie dat alles weer rap normaal word,vele Grtjes


Reactie:
Dag Geert,

Bedankt voor je berichtje! Ja, ik hoop zeker met je mee en met jou vele, vele anderen. Wat betreft de kik: Als je zoekt op de naam van de club zal je het wel vinden? Ik weet het niet meer precies omdat ik het weg heb gehaald. Maar ik wil nogmaals duidelijk aangeven dat de club zelf niets met de kik te maken heeft en niet verantwoordelijk is wat er daar gebeurt of geschreven wordt.
Graag tot ziens!

peter 13-08-21 14:44:39

Vaccinatie ok - 2 weken voorbij dus er helemaal klaar voor om terug naar goesting te gaan ...Hopelijke geeft september soelaas.De eerste maandagmiddag dat cg terug open is zal ik er zijn en dames, mijn handen jeuken om julle kontjes en borstenen dan vooral the lady in red te strelen in de bar - jacuzi enz...ik kijk uit naar een supergeile middag!@Hilde: nog eventjes en hopelijk tot snel!!

Michelle 11-08-21 14:48:45

Goeden dag .

ik heb een kik groep aangemaakt met de naam:......
een groep voor gewoon lekker en gezellig andere leden over Club Goesting te hebben .
ik zou ook graag zien dat de eigenaar van de Club als Admin in de groep zat om zo de chat groep gelijk te krijgen en te houden aan de Club .
dus niet welkom in de Club dan ook niet in de chat groep .
en ook de regels en gedragingen van beiden wat gelijk te hebben .
oja Kik is Gratis en anoniem . alleen kik weet jouw gegevens! in de groep zie je alleen maar een naam zoals bij Facebook zeg maar .

groetjes Michelle .


Reactie:
Dag Michelle,

Lief dat je een kik groep aangemaakt hebt, de moeite hebt genomen...maar ik moet je teleurstellen. Ik heb dit gezien bij een andere club dat ging helemaal mis. Ga verder niet in detail treden, maar geloof me...het was geen kik meer voor de club Hetzelfde gebeurde op Facebook. Juist dat anonieme zorgde helaas voor veel problemen.
Verder heb ik je berichtje wat ingekort en veranderd, want er stonden een paar dingen in die niet helemaal kloppen.
Dus nogmaals bedankt maar ik ga er niet aan meedoen...
Graag tot ziens..live!

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage