dirtymtbiker 11-08-19 23:06:36

Hoi, langs waar is de club best bereikbaar ivm Binck Bank wielerwedstrijd.De renners rijden via Spaanskwartier, Oude Molenstraat, Kieldrechtstraat, Sint-Gillisstraat, Heidestraat en Buitenstraat en doorkruisen op die manier het grondgebied van De Klinge driemaal.Daarom organiseert het Feestcomité De Klinge een tapuitbating met eetgelegenheid op het plein voor de Bibliotheek in Klingedorp. Dit is aan het kruispunt van de Kieldrechtstraat met de Sint-Gillisstraat waar de renners een bocht nemen.
Parkeren ?


Reactie:
Bedankt voor alle info. Hopelijk lezen veel mensen het!

Het beste kan je, als je vanaf Stekene/Antwerpen komt bij de laatste rotonde, waar je normaal rechtsaf zou gaan, richting de Klinge dus...rechtdoor rijden, richting Hulst en dan aan het einde van het dorp Kapellebrug, rechts. Dus waar het van 50 km naar 80 km gaat, daar rechtsaf slaan: De Molenstraat. Die uitrijden en aan het einde rechts en dan kom je dus via Nederland (Clinge) uit bij de club.

Star 78 11-08-19 19:25:31

Als alles meezit wip ik morgen voor de eerste keer eens binnen in jullie club
Net uit verlof en batterijen helemaal opgeladen welke dames kunnen mij helpen ontladen?

Mac 11-08-19 15:22:21

Morgen maandag en ik mag weer naar mijn favoriete club!

Geil poesje 11-08-19 14:13:18

Mmm, geil poesje stopt niet met janken tot ze morgen haar zin gaat krijgen, welke lekkere knapperds gaat mijn volle "goesting" geven morgen?

Sofie 11-08-19 10:12:39

[censuur]


Reactie:
Dag Sofie of Els dus...ik ga je bericht niet plaatsen.
Want..zoals ik al zei: wat voegt het toe?
Je bent duidelijk boos op 'de kerstman' en nu ook nog op een andere man, maar dan is het gastenboek niet de plek om dat te ventileren of anderen te waarschuwen, of wat je ook hiermee wilt bereiken. Dat zorgt alleen maar voor negativiteit, maar ook een raar beeld van jou. Mail of bel hem. En laat, als je dat zo ervaren hebt, niet meer van je profiteren...

Guy 10-08-19 16:50:17

Een nieuwkomer die de maandag middag komt. Nieuwsgierig en met veel zin om.

Luc 10-08-19 15:24:15

Het is lang geleden maar ik zal maandag eens langskomen om elkaar eens lekker te verwennen

Kevin 10-08-19 15:01:54

Zijn jullie op zaterdag avond ook open?


Reactie:
Dag Kevin,

Het gastenboek is bedoelt om je komst aan te kondigen en/of een ervaring te delen.
En nu moet je alsmaar kijken of ik al geantwoord heb. Maar 1 minuut later stuurde je ook een mailtje met dezelfde zin.

Maar als je eventjes de moeite had genomen om bij AGENDA te kijken had je daar het antwoord gevonden. En dat had net zoveel tijd/moeite gekost als een mailtje sturen, een bericht hier plaatsen en al je gegevens invullen, code etc...

Agenda
Maar nee,dus!

Sofie Goossens 10-08-19 11:59:15

Beste dames ben altijd meegeweest met meneer Was die dame met kort zwarte sexy outfit Die meneer waarbij ik was heeft nooit betaald hield mij aan zijn regels Meneer is klein en dik en is precies de kerstman Bol gezicht baard snor kortgeschoren dikke buik kleine poep met haar op En profiteerd van alles wat rondom is Heb altijd een pakje aan extreem kort rokje Bh met allebij kettingen Meneer wou altijd de Finesse thuis plassex maar heeft nooit betaald hij zei voor wat zou ik betalen Heeft een weelde van rijkdomDames Aub hou je erniet mee bezig is een Profiteur
Mvg Els


Reactie:
Dag Els....of Sofie?

Omdat ik (bijna) alles plaats, behalve als het heel, heel erg beledigend is of iets dergelijks, zal ik dit ook maar plaatsen. Maar ik heb niet echt een goed idee wat het toevoegt...toe kan voegen aan dit gastenboek.

Want als je ALTIJD met die profiteur, de kerstman, mee kwam en hij je schijnbaar daar voor zou (moeten) betalen en hij dat keer op keer niet deed, waarom kwam je dan keer op keer toch mee? Waarom je beklag doen op het gastenboek van de club? Dat moet je bij hem doen.....toch? En dus nooit meer meekomen?

Swingkpl 09-08-19 18:52:54

Hier wil er ook ééntje veel sperma vanavond

<< < 424 425 426 427 428 > >>
Zoeken
Terug naar homepage