Peter 08-11-19 14:43:10

Als Kinky fetish zie ik graag hoe een vrouw wordt ondergespoten waarna ik bij haar het sperma moet opkijken van borsten of kut of zij dit bij mij overtongt.
Bij wie mag in dit vanavond verschillende keren komen doen. Ben zelf bi dus schoonmaken van pik op haar instructie kan ook.
Ik 53 j bril en kort lichtgrijs baardje
Groetjes
P.

Club Goesting Hilde 07-11-19 23:50:45

Peter 07-11-19 20:58:54

Zijn jullie maandag 11 november ook open op de vrije dag van de wapenstilstand


Reactie:
Voor iedereen: JA, maandag 11 november ZIJN WE OPEN....

piet 07-11-19 17:02:22

hoi,het is weer even geleden , maar nu maandag normaal gezien weer eens naar deze leuke club (net 47 geworden dus tijd om te genieten )hopelijk komen jullie in grote getale en kan ik plezier hebbne met enkele leuke dames ...

S en S 07-11-19 10:07:31

Hopelijk kan mijn geil vrouwtje deze namiddag genieten van hete geile bulls.Zij wil zich eens een middag laten gaan...XXL geniet haar voorkeur.

b&b security 07-11-19 07:46:31

IEDEREEN LEZEN: zeer leuke bi en trav party weer gisteren we hebben enorm genoten, maar toch weer CONDOOM in bubbelbad(jacuzie) gevonden mensen STOP daar nu eens mee en heb respect voor ander mans eigendom en gerief please.


Reactie:
Dank jullie wel voor de bijval.
En ja, mensen...stop daar inderdaad nu eens mee!

En graag OOK met poppers.
Er lag weer een leeg flesje op het toilet op de grond. Het is en blijft, voor de wet, harddrugs. En mag dus niet. Inderdaad: Respect graag!
En bedankt aan de heer die zo vriendelijk was een tweede gevonden flesje bij ons af te komen leveren.
We moeten toch niet in het stadium willen komen dat één personeelslid constant bij de jacuzzi staat en eentje (op bi dagen/avonden) steeds achter moet checken?

Chica 06-11-19 12:52:18

Na de super bi-middag gisteren ( met veel lekkere bi-mannen en leuke koppels ) ben ik nog geil en wil weer veel genomen worden .. dus mannen vanavond ben ik er ook bij . Grtz van de altijd lekkere en op seks beluste Chica xxx

Jenste 06-11-19 11:40:22

Hallo iedereen

Een oproep van de man van jullie geil milfje.
Maandag was leuk en ontspannend. Donderdag komt ze ook en dan mag het hard en warm worden want ze heeft het nodig dus kom allemaal langs en neuk ze suf,laat je pijpen en spuit jullie warm zaad over haar tieten en gezicht. Je kan haar niet missen hoor.
Een klein geil milfje van 36j. Zwart haar en een lekkere Ecup waar ze graag zaad over krijgt. Dus tot donderdagmiddag mannen en vrouwen😉
Grts jenste

b&b security 06-11-19 07:57:51

is het weer zover van de jacuzzie twas lang geleden nu we komen zowiezo hoor jullie kunnen daar niets aan doen het is daar altijd heel leuk en geil bij jullie dus daar doen we het voor de jacuzzie is een leuk extraatje maar thnx om te laten weten

b&b security 05-11-19 19:08:53

woensdagavond zijn we weer van de party (tenzij er iets serieus tussen komt) we hebben er weer veel zin in heerlijke bi en trav party


Reactie:
Dag B&B security, leuk dat jullie komen.

En.......hopelijk kunnen jullie ook van het lekkere Bubbel & Bad genieten.....want:

Ja, hoor...vandaag weer een condoom in het filter! En dus de hele avond bezig geweest om het te proberen te herstellen.
Maar helaas is er een duur onderdeel (meer dan 700 euro!) kapot door dat condoom en ik hoop dat ze het op voorraad hebben en morgen nog kunnen komen repareren.Want tja,..anders deze week sowieso geen Bubbel&Bad...

Ik weet dat het helaas weinig nut heeft..maar nogmaals de dringende vraag en ook regel: Seks, erotisch contact, spelen in het bad is altijd zonder condoom. Want één condoom in het filter..en bam..alles kapot.
Wijs anderen er alsjeblieft ook op als je het ziet, lieve mensen!
Zeker nu het buiten zo koud is is zo'n lekker bad toch top? Maar er komt een moment dat ik het niet meer kan laten repareren..en tja, dan lijden de goede zoals gewoonlijk weer onder de slechte. Het is vanmiddag op de Bi-middag gebeurt.
Allemaal weer bedankt voor het naleven van de regels...in jullie en ook natuurlijk mijn eigen belang!

<< < 434 435 436 437 438 > >>
Zoeken
Terug naar homepage