Sluitingstijd 12-11-18 18:03:11

Redelijk heet bedoelde ik niet de temperatuur maar het gezelschap.


Reactie:
Gelukkig! Maar ook warm hoorde ik! Achteraf inderdaad! Maar nu weet iedereen wat hij/zij moet doen! Dus ondanks dat je iets anders bedoelde heeft iedereen nu de uitleg! Heet, warm.. hot, horny

Sluitingstijd 12-11-18 17:35:16

Wat een zalige namiddag met die twee leuke koppels. Was er wel redelijk heet in die nieuwe kamer maar o zo leuk. Sorry dat ik geen goeie dag meer heb gezegd maar moest op tijd weg. Tot de volgende


Reactie:
Ja, redelijk heet? Even melden en liever niet pas achteraf want er zit afzuiging in en die kunnen we gewoon aanzetten en er staat ook een ventilator in de kamer zelf die nu op 1 stond en ook nog op 4 kan..
Zoals altijd: is er iets, te warm, te koud, respectloze heren.. etc. meld het TIJDENS de middag! Want nu denkt iedereen hier op het gastenboek misschien: in de nieuwe kamer moet je niet gaan, daar is veel te heet. Maar de deur moet wel dicht blijven als we de afzuiging aanzetten want anders heeft het geen nut!
Melden, melden is altijd de boodschap! En we doen er dan zo snel mogelijk iets aan , als dat/kan en lukt!

Filip Bi 45 11-11-18 16:15:43

Hoi, slanke onbehaarde (soft) bi man van 45 zou morgen mijn eerste clubbezoek willen doen ,nog wat drempelvrees...welke dames koppels geven mij een onvergetelijke eerste clubbezoek ?

Christine 10-11-18 22:30:54

De kinky avond was precies een bewogen avond...
Was er zelf ook aanwezig, had zeer moeilijk contact met de andere bezoekers ook al probeerde ik hier en daar wat contact te maken.
Misschien ligt het een beetje aan de afstand tussen travestie en de gewone outing.
Ieder zijn fantasie.
Word zelf heel regelmatig hard anaal gepakt en onderga dit heel wat stiller dan sommige dames die vaginaal dit ondergaan...
Stel me al voor hoe de dames in kwestie dat zouden overleven?
Zelf genoot ik van de avond om mezelf weer eens te kunnen outen zoals ik graag doe , je kan niet overal zomaar ergens heen op gelijk welke avond als travestie.
Tof dat er clubs zijn waar je op sommige avonden/middagen welkom bent dan.
Mocht ze het hier lezen, een dank je wel aan de dame die me op het eind van de avond even kwam aanspreken en me een complimentje gaf!!

K&D 10-11-18 16:43:29

Ook wij willen de Goesting en het hele personeel een dikke vette mega pluim geven! Het is er altijd al goed en fijn en gisteren was de maxxxxx!!!En die Melissa, pffff...

Porto 10-11-18 15:16:38

Zeer gezellig avond gisteren. Mooie nieuwe kamer waar ik effe heb genoten van jenske. Over melissa der opmerking kan van beide kanten kan wel inkomen. Blonde persoonneel dame vind ik zelf ook niet sympathiek. En melissa der gekreun je deed het terwijl je in gang liep zonder dat er wat gebeurde vond ik een beetje om aandacht vragen. En een jong iemand als jou heeft dat toch niet nodig iedereen zou het toch wel met je doen

Spetterslet 10-11-18 14:10:41

Wat een GE-WEL-DIGE avond,heel de club omgetoverd in halloweensfeer.
De nieuwe kamer is helemaal TOP.
Het was geilzellig druk met de goede ambiance.
Dikke 10 voor heel het team!
Tot de volgende.....


Reactie:

Kinkystel 10-11-18 11:20:54

bedankt voor de leuke actieve en sfeervolle avond t'was een mega kinkyparty Black & Blue

Patje 10-11-18 10:23:14

heykes, tja,,na al die positieve commentaren van de club moet ik vandaag toch iets negatiefs vertellen,,, iemand van bet personeel was toch heel onvriendelijk die avond, ik was niet alleen die dat opmerkte, Melissa werd verschillende keren aangemaand om stiller te zijn, terwijl ze niets aan het doen was, ik stond naast haar , ik weet dus hoe stil ze was, en toch werd ze aangesproken,,,, na het toilet bezoek ging ik naar de bar en zei op een vriendelijke mannier dat de wc rolletjes op zijn,,,de kwade reactie “ ik heb maar 2 hoor” schoot bij mij in het verkeerde keelgat,,,, onze goesting in de goesting was direct over en zijn onmiddelijk vertrokken,,,, en toen we onze sleutel afgaven aan dezelfde dame wou ik haar daarover aanspreken,,, de deur wagenwijd open en ze verdween direct, en wij konden vertrekken,,, En nu ga je denken, Patje en Melissa zijn 2 handen op 1 buik en steunen elkaar op elkaars reacties....... Je weet dat ik,regelmatig schrijf of gastenboeken,tja..nu ook.... als het goed is vertel ik het ook,,, ,,, spijtig dat ik dit hier vertel, we hebben inkom betaald voor een leuke avond, maar het was weggegooid geld,,, misschien dat goesting dit rechtzet,, anders zullen we de klinge moeten schrappen uit onze lijst....


Reactie:
Aangezien ik alles plaats, behalve hele vuile beledigingen over klanten plaats ik dit natuurlijk ook.
Ik ga hier het laatste over zeggen en plaats ik er niets meer over. De berichten die hierna over het onderwerp gezegd zijn en nu ga plaatsen nog wel.
Maar jongens..waar gaat dit over?? Het wel of niet luidruchtig zijn etc.?

De dame die jullie uitliet en de deur open deed (jullie hebben niets gezegd, ik deed de deur open en als jullie iets hadden willen melden had dat toen gekund!)is niet dezelfde dame waar jullie iets over wc-rolletjes gezegd hebben. Ik weet van niets...
Alleen hoorde ik Melissa buiten keihard roepen dat ze nooit meer kwam....geen idee wat de reden was/is. Had ik niet kunnen horen als ik direct verdween, hè..en de sleuteltjes aan het ophangen was en andere mensen achter jullie uitliet??

Wel weet ik: Als er een SM sessie plaats vindt en iemand ondergaat die geblinddoekt is het prettig als de mensen die in de directe nabijheid staan niet keihard lachen, spreken. Dat is voor de meester niet prettig en voor degene die de sessie ondergaat als helemaal niet. Het barpersoneel heeft gevraagd of het iets zachter kon..terecht! Verder veel opmerkingen gehad van andere klanten over luidruchtige gedrag en sfeerbepalend zijn...
Op een kinky ligt dat sowieso nog gevoeliger dan op een reguliere dag.

Wc-rolletjes? Gelijk verdwijnen? Als je je gal spuugt kom dan niet met leugens/halve waarheden en schrap de Klinge maar uit de lijst. Want zoveel gedoe om Melissa en Patje die één keer komen, en anders altijd naar die andere club gaan, na zo'n leuke avond die van de meeste mensen een pluim en een 10 krijgt...en het hele gastenboek hier mee domineren? Daar heeft niemand iets aan, voegt niets toe en het begint op een trieste soap te lijken.

Laten we het er op houden dat jullie niet op jullie plek zijn bij ons en er andere clubs zijn waar jullie het super naar je zin hebben...en dat is niet bij ons! De één zal de Goesting niets vinden, de ander wel.

Om PORTO ook gelijk te antwoorden: De één moet die blonde niet, de andere die donkere niet, de kleine, de lange...
En dat geldt ook voor ons natuurlijk: sommige (de meeste) klanten mogen we en sommige niet. Ligt dat aan ons of aan hun gedrag? Daar kom je nooit uit en dat hoeft ook niet, toch?
De één gaat liever op zomervakantie en dan de ander wil alleen maar skiën. Zoveel mensen..zoveel wensen..

Club Goesting Hilde 10-11-18 09:45:33

Oei..oei...KZR...ik heb per ongeluk je bericht gewist. Ik was aan het reageren...en hop...je hele gastenboek bericht was ineens weg.
Zou je het nog eens willen plaatsen of lukt dat niet meer..het ging om top avond, top sfeer, op andere dagen ook komen, verhouding, een storend iets...de schreeuw om aandacht, gekreun, gillen, fake etc. Excuses, ik drukte op het verkeerde knopje en ik vond het net zo'n mooi verhaal, ook over hygiëne etc. Dus misschien wil je nog een (verkorte?)poging doen...en anders laten we het zo.Nogmaals excuses!

Anders bedankt voor je sympathieke complimenten!

<< < 440 441 442 443 444 > >>
Zoeken
Terug naar homepage