Devil boy 10-11-18 05:45:18

Mooie avond, veel te lang gebleven maar zekers de moeite waard. Kudos voor een ieder ook de heerlijke vrouwen. Vooral die kleine donkere heeft men avond extra uniek gemaakt. Wat een lekkere te---n heb jij. Gij maakt het nu gaan werken ietskes minder erg.Goesting is echt men favoriete clubske, doe zo voort.En haters zijn er overal ter wereld, lovers ook.
Dank aan het hele team.Club Goesting Hilde 10-11-18 04:43:36

Kinky HALLOWEEN!
Een waanzinnig geslaagde avond!
Het personeel die er mede voor gezorgd hebben dat het een waanzinnig leuk feest was: Super bedankt!
Alle gasten ook bedankt voor het komen en de mega complimenten, ook voor de nieuwe kamer naast het bad die al goed gebruikt is. Het is de deur links naast de jacuzzi, voor iedereen die hem gemist heeft.
Moe en zeer voldaan naar bed en iedereen graag tot snel!Melissa22 10-11-18 00:18:25

Vroeger was ik grote fan vanncluv goesting. Maar jullie zien mij hier nooit meer , ik was nog niet luidruchttig en zei klaagde zl ik doe ik doe al 4j clubs en eerlijk het personeel vooral de oudere dame is een brutaal minster ! K hou van alle clubs van rene, maar sorry gooi haar buiten ik breng heel veel klanten vinnen. En dan krijgt ik een brutale bitch tegen mijj! Rene aub kies u personeel en ken u personeel want sinds ze hooofd is van u club is de club zwaar verzwakt ! In ben veel vrozger door gegaan door haar ! En door haar geaakt ge goeiz klanten kwijt. Mvg melissa die iveral komt maar de goesting is berg af aant gaan daar sommige personeel.


Reactie:
Tja, iedereen heeft recht op zijn of haar mening, toch?
Maar als je het niet leuk vindt bij ons en de Goesting slecht is en vindt dat het zo achteruit gaat...dan is er inderdaad maar één advies...en zoals je zelf ook al zegt: Niet meer komen, toch?
Maar AL René zijn clubs..en René die zijn personeel kiest en buiten moet gooien? Daar maak je toch even een foutje...
En ik weet ook niet wie 'haar' is...de oudere dame? Maar dat maakt ook niet uit...veel plezier nog in andere clubs, die dus beter bij je passen en waar je het wel naar je zin hebt! Ieder zijn keuze...gelukkig wel!
En bedankt voor de keren dat je wel kwam!

Peter 10-11-18 00:08:38

Hey Luna je was donderdag middag super. Ik heb er echt van genoten
Gr peter

Joost 09-11-18 16:15:26

goedemiddag, ben alleengaande man. komen er veel leuke dames vanavond?
Zoekt er toevallig nog een dame / jong stel uit omgeving van Roosendaal vervoer? Nee, ik bedoel dit niet om als stelletje naar binnen te komen hoor.

Club Goesting Hilde 09-11-18 15:56:59

Patje 09-11-18 15:37:09

Hey Melissa, ,,, we gaan daar eens een leuke avond van maken,,,, spring op mijn bezemsteel en we vliegen met volle goesting naar de goesting.... Tot straks halloweentjes

kinky stel 08-11-18 17:46:16

wij willen deze speciale kinky party zeker niet missen iedereen ( m & v ) die kinky plezier wil maken ontmoeten wij er graag groetjes Black & Blue

Club Goesting Hilde 08-11-18 15:55:36

Parkeren bij Club Goesting?

Ja, dat doet u het liefst op ons parkeerterrein, al zijn er ook heren die dat bewust niet doen. Zoals vanmiddag terwijl er nog plek was...
Maar....als u buiten het parkeerterrein parkeert kijk dan altijd goed of u niet voor een uitrit/inrit staat.

We willen een zo goed mogelijke band met onze toch al zeer tolerante buren en als er keer op keer iemand hier voor de deur staat en redelijk boos is lukt dat niet.

Ook is het niet toegestaan om buiten de vakken te parkeren, of dubbel zodat een ander er niet uit kan.
Als het hekje/de paaltjes voor onze poort staat betekent dat ons parkeerterrein vol is, en is het niet de bedoeling dat u die gewoon weg haalt en toch er op gaat parkeren. De brandweer is streng!
Is er geen plek...let dan heel goed op!

Bedankt voor uw medewerking!!

Dom en Cindy 08-11-18 09:18:17

Morgen komen wij lekker genieten in de goesting! Hopelijk zijn er veel potente mannen om het sletje hier lekker te ..... en een kutje vind ze ook lekker dus....
Tot morgen!
Xxx

<< < 441 442 443 444 445 > >>
Zoeken
Terug naar homepage