Debra en Mike 21-07-18 16:31:04

Het was tof vrijdagavond. Men sletje heeft van meerdre mannen genoten en we komen zeker terug. Mooie club, proper, leuk personeel. Alles goed verzorgd, leuke muziek al komen we zeker niet om te dansen. Maar toch 1 mini minpuntje! Is het normaal dat er op 'gewone'avonden zoveel open en bloot bi contact is tussen de mannen? Want dat vonden wij en ook nog een paar andere mannen/koppels nogal storend.Maar sowieso tot ziens!!!


Reactie:
Bedankt voor alle complimenten en nee, dat is niet 'normaal' en dat promoten we ook ZEKER niet. Verbieden kan helaas niet maar als het al gebeurt willen we graag dat het zeer discreet en een beetje achteraf gebeurt. We hebben niet voor niets speciale middagen/avonden voor Bi-heren en ik kan me heel goed voorstellen dat het op een gewone avond/middag niet ieder zijn ding is. En zelfs storend kan werken of een afknapper is. Je verwacht het niet. Dat heeft niets met discriminatie te maken maar gewoon omdat dat het thema/concept van de betreffende avond niet is...en we graag willen dat een ieder zich daar ook aan houdt.
Misschien een rare vergelijking maar zie het een beetje dat je naar een Italiaans restaurant gaat, je daar op hebt verheugd en goesting in pizza hebt en als je daar eenmaal zit er zeer veel Chinese gerechten op de kaart staan. Dat kan niet de bedoeling zijn, toch?
Ook travestieten, crossdressers zijn in beperkte mate welkom. Ook hier geldt voor dat er niet voor niets speciale dagen voor zijn.
Dus voor een iedere Bi man op een gewone reguliere avond: doe het een beetje achteraf in de donkere hoekjes ofzo want het kan niet de bedoeling zijn dat de andere klanten zich er aan storen of uiteindelijk zelfs voor wegblijven. Want dan zie ik me wel genoodzaakt om het te gaan 'verbieden'

Bart 20-07-18 19:59:10

@Melissa... 37jaar.. is dat jong genoeg? 😬

melissa 20-07-18 17:57:28

Goede avond, ik kom vandaag naar de club na 2 jaar nog eens, zijn er ook jongere mannen vandaag? ik zelf ben 22 jaar

Bart 19-07-18 11:00:40

Vrijdag wil ik nog eens naar de club komen, juist jarig geweest... dus kwil men verjaardag eens komen vieren... met veeeel spuit-en likwerk xxx Wil er iemand uitgebreid verwend worden? 😂❤️

Cees 17-07-18 19:11:03

@ trave Jane is het nu gelukt vanmiddag . Vind je bericht leuk wil graag je ervaring lezen

trav Jane 16-07-18 22:04:43

Oh ja, voor sommigen is mijn vorig bericht misschien te sexueel agressief? Ik ben eigenlijk heel zachtaardig, dus onervaren mannen kunnen gewoon een praatje maken, dat is okee. Vrouwen verwen ik ook graag. Ik maak geen onderscheid in uiterlijk, ras of stand en ook mensen die onzeker zijn, een handicap hebben, allemaal okee. Mijn eerste keer was ik heel zenuwachtig, en dat duurde geen kwartier! Respect is het belangrijkst en ik kan je verzekeren dat je dat krijgt in deze fijne club!

Moni 15-07-18 15:43:07

Maandag geen Voetbal ,geen wielrennen, maar in de frisse ,aangename speelruimten doen we andere sporten , o.a. paardrijden ,met de ballen spelen, enz enz. ………...tot maandagmiddag.

W 15-07-18 08:42:00

Wil morgen weer eens langskomen ...
Zijn er morgen ook lekkere hete dames van de partij 😏
Ben benieuwd 😀

TV Christine 14-07-18 23:21:36

Ok , inderdaad , je opmerking is terecht.Misschien een beetje een verkeerde inschatting van mezelf.Probeer zeker bij gelegenheid ( als ik vrij ben ) de dinsdag namiddag eens en de trav party.


Reactie:
Tof dat je nog reageert!
En graag tot een dinsdagmiddag of woensdagavond. Als ik je zou mogen adviseren: Kies dan eerst voor de Bi & Travestie-avond als je echt met veel andere travestieten wilt zijn. De afgelopen keer waren er over de 15 en heel veel bi-heren en koppels waarvan de man bi is en/of op travestieten valt...maar het is natuurlijk nu wel de vakantieperiode...

Michel 14-07-18 20:35:37

Wil graag in contact komen met het koppeltje met het heerlijke vlaamse vrouwtje., en man met baardje, net als ik...,jullie weten wel die Hollander uit Bergen op Zoom, lekkerste ....ooit geproefd...helaas geen afscheid kunnen nemen moest op tijd weg🤨moest halve marathon rennen😉...geef een teken van leven en ik reageer...groetjes


Reactie:
Een aardig, complimenteus bericht op het gastenboek mag natuurlijk altijd, is leuk...maar dit is dus een gastenboek en geen datingsite. Het is bedoeld om je komst aan te kondigen of achteraf je ervaring over de dag te delen. En dus geven we ook geen email-adressen door aan mensen. Dus als dat koppeltje er weer gaat zijn en ze willen óók contact met jou hoop ik dat ze dat op het gastenboek kunnen zetten, zodat jullie in de club verder contact met elkaar kunnen hebben etc.

<< < 535 536 537 538 539 > >>
Zoeken
Terug naar homepage