Brabant 18-04-24 00:17:36

Stel Brabant komt een kijkje nemen. Eerste keer, hopeliijk klopt alles wat we gehoord hebben over deze zeer actieve doenersclub. Oa.geen kliekvorming, heel veel actie en mooie Zeer schoneclub. Mannen tot 55 zijn welkom bij mijn vrouw.Groetjes


Reactie:
Jullie weten het morgenmiddag! Of alles klopt. Graag tot ziens!

Jenste 17-04-24 23:57:55

Hey geile lieverdjes.

Morgenmiddag kom ik weer helemaal alleen naar de club. Wie o wie komt mij een lekkere portie warm zaad geven en lekker verwennen. Mijn kletsnatte warme kutje lekker laten spuiten. Met mijn kontje spelen.Ik zal met veel plezier met jullie pretstokken spelen. Ik zal jullie allemaal heel graag verlossen van het warme lekker zaad waar jullie maar willen over mijn lijf. Mondje,tieten,op men kontje, maar laat het niet verloren gaan in het jasje.
Ik wil helemaal doorgeneukt naar huis keren.
Mijn ventje kan al niet meer wachten tot ik hem al mijn geile verhalen morgenavond kan vertellen. Dat hij trots is op z'n geile sletje!
Zin in jullie en een heerlijke geile middag!!!

Xxx Jenste


Club Goesting 17-04-24 23:53:37

Deze donderdag zijn we de MIDDAG open van 13:00 tot 18:00 uur. Koppels die hun komst aankondigen betalen 10 euro ipv 20.

Let op heren: Het aantal aankondigingen zegt echt niets. Veel mensen kijken nooit op het gastenboek, komen gewoon en die dagen zijn vaak het drukst...maar jullie herne denken van niet.
Andersom is dat ook zo: Veel koppels die wel aankondigen en de meeste heren niet en dan blijken er goed veel heren te komen!

Mr T 17-04-24 21:29:06

Ik kom donderdagnamiddag ook de geile vrouwtjes verwennen!

Geert 17-04-24 19:10:21

Ben benieuwd wat ik morgen allemaal ga zien, dan kom ik voor de eerste keer langs.

stefan 17-04-24 18:53:47

net terug thuis van een geile namiddagwas niet teveel volkik hoorde Eva al bij binnenkomst voor ik ze zag Heb aangename momenten doorgebracht met Eva , ook met Rebecca ( blij om haar terug te zien) Geeindigd in schoonheid met zalige momenten bij bianca, dank je, ik heb ze zalig oraal verwend ( mm lekker poesje) en dan heerlijk afgesloten in missionaris... smaakt naar meer ... raar dat ik niet eerder bij vorige bezoeken bij haar geraakt ben, ze is ook altijd zo druk bezet Zou graag ook nog eens bij Lady V passeren, maar die is zo cute en sexy en dus altijd superdruk bezet en omringt door meerdere mannen en dat houdt me beetje tegen ( liefst niet al teveel andere mannen rondom me ) binnenkort nog eens hopelijktot de volgende ... misschien volgende week woe avond


Reactie:
Van de dames en dames van de koppels mag het altijd drukker, hoor! Teveel is het nooit op deze dag voor hen! Het is niet voor niets een GB. Hoe meer heren hoe beter wat hen betreft.

Aatje 17-04-24 12:37:43

Is het hier nu stil? Het is daar maar een gedacht ? Komop dames en koppels . Laat jullie lezen , zo krijgen we zin om zeker naar de Goesting te komen . Ik hoop nog veel te lezen voor mijn komst in de club . Trouwens , nog steeds de beste en eerlijkste club die ik ooit bezocht


Reactie:
Het was zeker niet stil, toch?. Maar als je het zo zou lezen zijn er ook maar 3 heren ofzo geweest. Want die zetten bijna nooit iets op het gastenboek. Behalve als er een korting aangekondigd is en ze wel 'moeten' om die te krijgen...
Bedankt voor de complimenten! Tot de volgende!

JWS 17-04-24 10:00:39

Weer zin in een geil feestje.! De vooruitzichten zijn weer top!! Zin om de aanwezige dames weer te verwennen
Jan

s & M 16-04-24 22:51:30

Mijn lustslavin wil een geile middag. Ik leen haar uit aan een ieder die haar met respect behandeld. Maar geile praat en goed pompen mag zeer zeker!

Isaak 16-04-24 22:33:55

Dju, dat belooft weer een topfeesie te worden. Zal zo niet trekken. Want ik heb veel sperma nodig als ik dat zo lees!Tot morgen, lekkertjes! Zo een zin in jullie!

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Terug naar homepage