Pat 27-02-20 06:03:23

Voor de allereerste keer naar de gang bang in Club Goesting geweest en een dubbel gevoel.Weet niet waar al die aangekondigde dames zaten, maar ik heb ze niet gezien.Het concept op deze woensdagavonden is mij (nog) niet zo duidelijk...!?Samengevat : heb genoten van Eva, zij was duidelijk aanwezig en verdeelde haar aandacht. Geen (geile) woorden maar (redelijk) geile daden!Volgende keer beter!


Reactie:
Dan heb je dus niet goed gekeken...want alle dames waren er...en inderdaad zoals Geiltje zegt....heel actief! En dan ook nog eens heel veel koppels...

Lucia 26-02-20 22:55:12

Hmmm, Ik Lucia geil sletje heb weer genoten van de ventjes.Zoals in zuster club Amai.

jo en es 26-02-20 14:53:59

We komen vanavond lekker bangen!

Annick 25-02-20 09:47:56

@Kasper. Ik ben nogal een squirter dus sorry maar met 1 handdoek kom ik niet toe om het voor iedereen een beetje proper te houden. Maar ik ruim ze wel altijd netjes op.


Reactie:
Juist heel netjes en fijn dat je dan meer dan 1 handdoek gebruikt.

Maat het gaat mij..en ik denk ook kasper om de mensen bij de douches. Overal handdoeken op de grond...een handdoek om op te staan, eentje voor het haar, een voor het lichaam en dan nog eentje om...euh...bijvoorbeeld...euh alleen je neus mee af te vegen en dan gewoon, bam..op op de vloer laten liggen of zelfs erger gewoon in de kast teruggooien.
En de kamers vol met handdoeken, condooms etc. laten liggen..

Gelukkig is het overgrote gedeelte van de klanten niet zo..maar gisteren waren er ook redelijk wat nieuwe mensen en viel het mij ook op. Kwestie van een beetje opvoeden..
Maar verder was het een topdag...qua sfeer, geile mensen etc. En dus werken we gewoon nog wat harder en ruimen we wat meer op!

Arion 25-02-20 09:18:25

Hoi ,wil vanmiddag langs wippen ,zijn er op party ook bikoppels aanwezig en travjesGrt

Club Goesting Hilde 25-02-20 03:08:13

ELKE DINSDAG VAN 12:00 TOT 17:00 uur
LET US BI MIDDAG, VOOR BI-HEREN, TRAVJES, GAYS ETC.

DV 25-02-20 00:29:50

Ik ben een heteroman en zou graag vandaag eens langs komen. Is het op dinsdag uitsluitend een bi-gebeuren of zijn er ook heterokoppels aanwezig? Groeten DV


Reactie:
Het is een bi-gebeuren, zoals je schrijft.
Als je hetero bent is dit niet de geschikte dag om te komen...want alle heren zijn bi of bi-schierig.

kasper 25-02-20 00:01:54

Wederom een superdag in de goesting. Lekker druk, super geile vrouwen, overal orgies, stellen die voluit gaan, vrouwen alleen. Het blijft echt men favoriet. En oh, wat moest het personeel en Hilde hard werken om al die handdoeken bij te vullen, kamers tussendoor te cleanen Jongens (en meisjes), is het nu echt nodig om er drie te gebruiken en ze dan ook nog 's niet op te ruimen? Enne de ruimtes een beetje proper achter te laten?Denk ene beetje mee. Dat zorgt voor nog meer vreugde bij de crew!
Verder niks dan hulde!


Reactie:
Superdag inderdaad en ja, wat je zegt...iets minder handdoeken gebruiken..maar vooral ze zelf opruimen, en de kamers voor de volgende...net als lege glazen even naar de bar brengen etc. zou heel fijn zijn! Dus bedankt aan een ieder die dat wel doet!

regenboog 24-02-20 18:59:17

Wát en stoet van mooie mannen. Khad spijt om te vertrekken.
Was wel leuk om in elkanders buurt voluit te gaan, Brigitte.

Kale 24-02-20 18:08:45

Weer thuis van gezellige en drukke middag. Drukte in de jacuzzi. Ze stonden in de rij. Leuke dames en koppels. Ik denk voor ieder wat wils. Enthousiaste vrouwen. Heerlijk geknuffeld, getongzoend en nog veel meer hihi....... Voor herhaling vatbaar

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
Terug naar homepage