bart 15-04-19 19:27:35

@brigitte..laat maar weten of je donderdagnamiddag kan komen...dan probeer ik ook te komen..ben curieus...

Christina 14-04-19 23:12:57

Bedankt voor de reactie en heb ook begrip voor uw reactie.We bekijken het beiden langs een andere kant.Ga om deze reden dan ook niet wegblijven.Past het me dan kom ik zeker nog langs.Groeten,Christina


Reactie:
Fijn! We begrijpen elkaar...en daar gaat het om!
Tot de volgende keer! Je bent van harte welkom!

Brigitte 14-04-19 22:03:34

Maandag ben ik weer! En heel misschien donderdag ook
See/feel you allllll!

Christina 14-04-19 15:38:15

Mooie leuke club kan allemaal wel waar zijn.
Toch zit ik al 14 dagen met iets verveeld dat niet wegzakt.
Vind het heel jammer dat travestieten op hun party 30 euro moeten betalen en alleengaande dames 5 euro.
Geen probleem om die 30 euro maar wel om het principe.
Kon het die ene avond niet even andersom en ons de bovenhand geven?
Sta ruim 2u voor de spiegel om me klaar te maken en er netjes compleet uit te zien.
Vind dat dit een beloning mag krijgen.
Hoop hier niet teveel mensen tegen de schenen geschopt te hebben maar wou dit toch even van me af tussen al het positieve hier.
?


Reactie:
Dag Christina,

Positief of negatief...dat mag allemaal,hoor! Zolang er maar geen andere mensen beledigd worden, en dat is hier niet het geval!

Ik snap aan de ene kant je 'frustratie' en aan de andere kant.... moet ik eerst even iets rechtzetten:
Het is een Bi en Travestie-avond, dus ZEKER geen avond alleen voor travestieten. Dus ook niet HUN party. Anders had het een travestie-party geheten.
6,5 jaar lang was de inkomprijs voor een travestiet slechts 20 euro.Dus drie keer zo laag als die van een Bi-heer.

Voorheen waren de Bi-heren altijd in de meerderheid en kwamen er minder travestieten. De laatste tijd was het steeds andersom.
Bi heren betalen 60 euro (en zijn Bi en hopen dus OOK op actieve dames) en heren die zoals jij 2 uur voor de spiegel staan om er zo mooi mogelijk uit te zien maar 30 euro.
Dus maar de helft. En dat is dus de beloning.

De reden van de prijsverhoging is o.a dat er teveel travestieten kwamen (ook die maar 3 minuten voor de spiegel hadden gestaan helaas en dus gewoon Bi- heren die een jurkje hadden aangetrokken voor een lagere inkomprijs) en er veel te weinig seksuele actie was.
Zelfs een groot gedeelte van de travestieten zei me dat ze niet kwamen voor de heren en eigenlijk hoopten dat er zo min mogelijk kwamen. En dat ze absoluut niet bi waren en dan nog liever iets met een dame deden. Dat ze gewoon voor een gezellige avond kwamen met andere travestieten, om te praten. ervaringen uit te wisselen en te drinken voor 20 euro..
En dat klopte inderdaad; Het overgrote gedeelte van de travestieten drinkt die avond mix-drankjes en blijft in de bar of op de banken zitten, zijn vaker bij het buffet te vinden en kosten dus in verhouding veel meer dan de gemiddelde seksueel actieve klant...man of vrouw.

Daarbij bleven de Bi-heren de laatste tijd weg, klaagden..omdat er teveel (niet actieve) travestieten waren en het voor velen van hen meer een gezellige praat-avond werd.
Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn: dat de travestieten het zien als HUN avond en geen seksuele actie willen ondernemen. En als ik dan ook nog van veel kanten hoor dat ze, omdat ze veel moeite hadden gedaan om er mooi uit te zien,ze écht geen seks gingen hebben omdat de make-up etc. dan uit gaat lopen...? Of dat het te warm is om seks te hebben met zoveel kleding aan?
Dan is een travestie-café een betere optie om naar toe te gaan, maar daar betaal je dan weer per drankje. En kost een mix-drankje al snel rond de 5 euro.

Club Goesting is een actieve doenersclub op welke avond/middag dan ook.
Dames hadden voorheen op elke dag reguliere dag gratis inkom, want daar komen de heren voor. Maar dat mocht niet meer vanwege de wet.
Vandaar o.a die prijsverhoging. En dus ook op de Bi en Travestie-avond.

De afgelopen maand ging de prijsverhoging in..en inderdaad er waren minder travestieten die aan elkaar door hadden gegeven dat ze nu 10 euro meer moesten betalen, maar wel weer veel meer Bi-heren en dus ook VEEL meer actie. En de travestieten die er waren kwamen (bijna allemaal) echt voor de seks.
Zo moet het zijn...

Nu hoop ik dat ik jou niet voor je schenen schop, maar ook echte dames hebben ook veel werk qua make-up,scheren haren doen, hoor...misschien geen twee uur, maar die zullen er toch ook wel zijn.(Bi) heren hebben het een stuk eenvoudiger..
En zoals helaas vaak in de wereld: De goede travjes moeten soms lijden onder de 'slechte'..die voor totaal verkeerde redenen de club bezochten.

polle 12-04-19 16:32:40

hallo, ik kan er vanavond ook bij zijn. Ik ben een bi- bef en pijp slet. Mijn kinky rokje ligt al klaar, sommigen noemen me romeintje in mijn pakje! Ik ben voor heel wat in, mijn billen mogen rood staan........ Tot straks, Pol

Isabelle_trav 11-04-19 17:04:07

Hoi iedereen,
Ben een tijdje geleden nog langs geweest en me zalig geamuseerd in een trio met 2 mannen...kijk ernaar uit om nog eens te komen...hopelijk viel mn outfit in de smaak toen? Zwart jurkje en jarretelletjes? Of probeer ik es iets anders?
Mn fantasie is nog steeds om een lesje pijpenstelen te krijgen van een dame....xxx

Club Goesting Hilde 11-04-19 16:24:51

Matti 11-04-19 15:38:43

Welke dame wel deze jonge heer (25j. - 1m90 - 21x6) afzuigen tot ik in je mondje spuit...
Tot vanavond xx

Domi en Cindy 11-04-19 10:00:52

Deze avond komen we lekker genieten in de Goesting. Zij wil zich lekker laten ... in de jacuzzi, darkrooms, gyne stoel. Hoe meer lullen hoe beter..

slavin amber 11-04-19 06:21:03


Mijn Meester Aaron neemt mij aanstaande vrijdag voor het eerst mee naar de Kinky avond in club Goesting. Hij heeft al een paar ideetjes over hoe hij met me wil spelen en mijn gewilligheid en nederigheid op de proef kan stellen, maar hij kan daar wat hulp bij gebruiken.

Langs deze weg wil hij ook alle jongedames die mij die avond graag zouden willen pesten, jaloers maken en/of vernederen vragen zich bij hem te melden.

Ook verzorgde, potente Heren die mij wensen te gebruiken kunnen zich tot hem wenden en hun eventuele wensen en voorstellen om hun lusten ten volle bot te vieren, met Hem bespreken.

Uiteraard mogen jullie mij ook aanspreken, hou er echter rekening mee dat ik als slavin geen enkele keuze kan maken en dat mijn Meester het volledige beslissingsrecht over mij heeft. Ik zal jullie met wensen en voorstellen dusinaar hem door verwijzen.

Jullie herkennen mij aan mijn lichtblonde krullend haar, leren harnasje en de metalen slavecollar met o-ring en de metalen polsboeien die ik permanent draag.

amber

<< < 796 797 798 799 800 > >>
Terug naar homepage