Marie-Jose 22-05-13 08:42:31

Na een emotionele periode merk ik door het focussen dat alles er mag zijn. Dat geeft mij vertrouwen. Wat ik fijn vind is dat ik mag zijn zoals ik ben bij Marieke. Bedankt!

Geno 01-02-13 20:52:58

Bijzonder om onder jouw liefdevolle en integere begeleiding inzicht te krijgen in onbewuste processen en herinneringen van het lichaam. Door bewustwording ontstaat genezing en "Ruimte". Ook het pulsen is heerlijk.Dank je wel, Marieke!

Adri van der R. 26-01-13 15:54:08

Heel hartelijk bedankt voor jouw bijzondere hulp en voor je tijd,
aandacht & zorg tijdens het consult bij jou.
Het was zeer zeker de moeite waard om die reis naar jou te maken; ik vond
jouw consult heel helpend en inspirerend. Ik ben meteen met je informatie en adviezen aan de slag gegaan

Edith 13-10-12 15:22:36

Mijn inziens was ik totaal het verkeerde pad ingeslagen, omdat m'n lichaam helemaal op was.
Marieke liet me inzien, dat m'n lichaam op was om aan te geven dat ik naar m'n lichaam diende te luisteren, juist om het ingeslagen pad te realiseren.
Dat was voor mij een eye-opener!
Daarna was het vallen en opstaan, verdwalen en met omwegen weer het pad vinden.
In het begin liep ik bij Marieke de deur plat. Nu kom ik er af en toe om bij te praten. Als afsluiting, het pulsen en daarna ga ik weer op weg...


Paul 16-09-12 19:42:09

Hooggevoelig zijn en je dan ook nog proberen staande te houden in een wereld vol prikkels die in een hoog tempo geleefd 'moet' worden.
Nee, dat valt niet mee. En als privé-omstandigheden dan ook nog tegen zitten, dan is de energievoorraad al snel tot een minimum gedaald.


De reden dat ik naar Marieke kwam was dan ook om weer meer energie te krijgen en om beter te kunnen voelen wanneer ik tegen mijn grenzen aanloop.


Bij Marieke voel ik me snel op mijn gemak. Nadat ze zich op mij af gestemd heeft gaat ze zeer betrokken te werk. Zonder veel uitleg van mijn kant vindt ze met haar technieken precies de zwakke plekken in mijn systeem.


Tijdens de behandeling is er veel ruimte voor vragen en overleg. Na afloop van iedere seesie krijg ik een kort en duidelijk overzichtje me naar huis van technieken die ik bij mezelf kan doen om de energie op peil te houden.


Na een aantal sessies, verspreid over acht maanden, is mijn 'accu' weer flink opgeladen en heb ik geleerd om te voorkomen dat mijn energievoorraad in de buitenwereld weer uitgeput raakt.


Marieke, heel hartelijk dank voor je deskundige en integere behandelingen. Het was fijn om jouw vriendelijkheid en warmte te mogen ervaren.


Hartelijke groet,
Paul

Kika 04-09-12 07:28:49

Marieke is heel kundig, warm en liefdevol. Haar werkwijze is veelzijdig en voor mij schot in de roos. Na een pulssessie voel ik mijn lijf weer helemaal stromen... Na een aantal keer reageert mijn lijf heel snel op Marieke haar handelingen. Nu gewoon lekker voor onderhoud 1 x in de 6 weken. Fijn ook dat ik mijn dromen bij Marieke op tafel kan leggen.... Na 2 jaar aan de lichte antidepressiva te zijn, gebruik ik nu de Visolie capsules met aanvullende Griffoniatabletten. Dit werkt voor mij echt super! Zelfde effect als de Sertraline!!! Er ging een wereld voor me open! Van Marieke ook het boek: `Uw brein als medicijn` aangeraden. Deze tip geef ik van harte door aan jullie allemaal!

Peter, deelnemer energiegroeig 08-06-12 15:31:18

De totaal indruk van de groeigroep was erg goed. Het is een volmaakte
meerdaagse energie workshop waarin het werken aan je basisrechten
centraal staat. Dat is wat mij betreft goed gelukt.
Ik ben erg tevreden over de groeigroep. Ik voel me sterker, het was
voor mij een goede investering.

Nogmaals bedankt!

Marion Lubbers 08-02-12 12:44:38

Hallo Marieke,
Een poosje geleden heb ik een voorlichtingsdag over holistic pulsing bezocht bij de SOW. Ik liep toen al ruim een week met rugklachten.
Die dag heb je me een korte behandeling/demonstratie gegeven, van ongeveer 10 minuten. Ontspannen kwam ik van de tafel. De behandeling was prettig, zonder dat ik pijn had gehad.
's Middags thuis aan de koffie, voelde ik een felle pijnscheut door mijn rug gaan. Dezelfde pijn die ik gevoeld had toen ik van de laatste 2 treden van de trap viel. En daarna.. de pijn was weg, en bleef weg.
Geweldig! Wat heerlijk om zo onverwachts van de pijn af te komen. Heel erg bedankt. Dit is een echte aanrader voor iedereen.
Groetjes, Marion.

Annet Koenders 18-01-12 21:31:09
(Over de workshop yoga en energie)

Dag Lea en Marieke,

Ik wil jullie nogmaals danken voor een zeer inspirerende dag vorige week zaterdag. Het energietorentje, de rechten, het kwam allemaal zo op z’n plaats terecht. Het klikte en klopte. De oefening van het zilveren koord heb ik deze week al een aantal malen gedaan en steeds weer ervaarde ik een heelheid, ongekend! Nogmaals mijn dank daarvoor!

Hartegroet,
Annet Koenders

Angela 04-04-11 20:55:41

Lieve Marieke,
Geweldig hoe wij, in pas 3 weken tijd, onze dochter zien groeien in haar eigen kracht. Hooggevoelig zijn in deze hectische wereld, waar veel van je wordt verwacht is absoluut niet eenvoudig voor een 14-jarige (diagnose ADD). Marieke fantastisch wat je met onze dochter bereikt heb in pas 3 sessies, ze gaat weer naar school (alléén met de bus), haar klasgenoten zoeken haar weer op (ze kan zich weer openstellen), en heeft weer energie om dingen te ondernemen.
Groetjes,
Angela

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies