astrid 22-11-07 09:49:08

Hoi luitjes!

Was al even niet op de site geweest. Leuke up date zeg!
Hier is alles oke, Sky geniet van het weer en alles wat er in de tuin gebeurt.
Leuk al die vogeltjes maar wat doen ze toch in mijn tuin... wegjagen dus maar!
groetjes van de familie de jong uit purmerend

chayenne 08-11-07 18:33:27

hallo tiny en bert,

ten eerste een heel groot compliment voor de mooie sait ik wou even zeggen (ik ben de kleindochter van hub keijenberg)weet niet of dat jullie dat nog iets zegt maar sem komt ook uit het nestje van estee (het nestje eros)als ik het goed heb he?) van drie of 4 jaar geleden met sem gaat alles goed en ik kijk nog regelmatig ook samen met opa op jullie sait een vrindinnetje van mij had ik ook deze sait doorgemaild want misschien willen ze ook een van het nestje van estee want ze krijgen wel een golden pup dat is zeker ....... leuk he?!?! nou veel groetjes van chayenne en semmie

Mariska 31-10-07 19:25:27

Beste Tiny en Bert,
Wij kochten pas een golden retrieverpup van nu 10 weken, en omdat ik nog steeds er van alles over wil lezen kwam ik bij julie site terecht. En ik kwam niet uitgelezen, tot s's nachts 1 uur en zo 'n mooie foto's en echt een super mooie site ! Julie maken er nogal werk van, 't was heerlijk om te zien !! Dit wou ik julie gewoon even laten weten. Proficiat met al julie honden !! van Mariska en Rudi Conings - Claessen uit Neerpelt, 4 kinderen en twee honden : Senna, Sheltie en KiƩnna (golden retriever), 2 kippen,2 lieve konijntjes.

Familie Bruinhof 30-09-07 16:32:43

Lieve mensen, verdrietig nieuws, we leven met jullie mee. Onze gedachten zijn bij jullie, want ondanks dat je verstand weet dat het zo het beste is, zeker als ze erg ziek is, wil je
ze toch bij je hebben. Denk aan de goede herinneringen en aan het goede leven dat ze bij jullie gehad heeft. Veel sterkte!
groetjes van de fam. Bruinhof uit Hoogerheide

Roos en Paul Pluk 28-09-07 13:36:34

Gecondoleerd en heel veel sterkte

Lia Christiaanse 27-09-07 23:53:17

Dag Tiny en Bert,
Gecondoleerd met het overlijden van Queen. Jullie hebben zo alles bij elkaar heftige tijden meegemaakt. Geboorte en dood leven zo dicht bij elkaar.
Heel veel sterkte met het verlies,
Lia, Karel Christiaanse

Wim en Jeanne Nagel 27-09-07 20:31:53

Tiny en Bert, Gecondoleerd met het verlies van jullie "Queen". Heel veel sterkte in de komende tijd,
Wim en Jeanne

fam.Gielen 09-09-07 10:50:16

Hoi Bert&Tiny,
We willen jullie laten weten dat het heel goed gaat met Bonzo! In 1 week tijd hebben we elkaar al aardig leren kennen; we hebben weer een "baby" in huis, maar dit keer wel een lekker voorspelbaar exemplaar! Aanhankelijk en eigenwijs tegelijk, gezellig, soms..(beetje?)vermoeiend maar nu al onmisbaarbaar!

Fam. Bruinhof 06-09-07 10:12:04

Hallo Bert & Tiny,

Ook nog maar even een grote dank hier in het gastenboek naar jullie!!! Jullie bedanken de pupkopers maar wij jullie voor het "afleveren" van zo'n mooie, lieve, sociale, gezellige, grappige, boeverige, knappe golden retriever. We genieten met z'n allen iedere minuut van haar en ze doet het geweldig! Het kan ook hier in het gasteboek nog maar eens gezegd worden, jullie hebben geweldig werk geleverd in alle opzichten en we kunnen ons geen betere fokker voorstellen!
(dikke duim omhoog voor julie allebei!)
groetjes, fam. Bruinhof uit Hoogerheide

Chris en Angela en de kids 28-08-07 19:11:21

Hoi Bert en Tiny,
Het eerste nestje is weg dan, nu wij nog zaterdag we kunnen bijna niet wachten en hebben er erg veel zin in alles staat klaar voor onze Luna en zijn na bijna 2 weken wel weer nieuwschierig hoe ze er nu uit ziet.
Ook voor julie heel erg bedankt voor de fijne tijd met z"n voorbereidingen en de informatie en de super mooie website die we elke dag wel even bekeken hebben.Groetjes van ons en tot zaterdag!!!!.

<< < 31 32 33 34 35 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies