Jacquelien Slooten 25-08-07 16:22:29

Hoi Bert en Tiny,

Van Harte Gefeliciteerd met jullie beestenboel.
Vanmorgen kreeg ik het Golden Nieuws binnen en zag jullie naam in de fokaangelegenheden staan en ben meteen naar jullie site gegaan.
Mijn complimenten voor jullie site en wat een tijd zullen jullie hier mee bezig zijn en geweldig voor jullie pupkopers om op deze manier alles te kunnen volgen, wel even anders dan 10 jaar geleden toen wij Hobie uit 's-Hertogenbosch gingen ophalen.
De pups zien er geweldig uit en ik hoop dat ze ook bij eigenaren terecht komen, die een Golden verdienen en waard zijn, zeker gezien alles wat jullie altijd voor jullie honden doen!
Voor jullie allebei (Bert & Tiny) heel veel succes met jullie mooie hondjes!

Veel liefs en tot 15 okt.གྷ
Jacquelien Slooten en een poot van Hobie

Karin 22-08-07 21:42:20

Nog een paar daagjes genieten van de foto's van al die kleine boefjes van Gucci. Dan gaan ze naar hun nieuwe baasjes. Jullie kunnen ze nu nog effe lekker allemaal knuffelen. Geef ze ook maar een dikke knuffel van mij.
Groetjes

familie van andel 12-08-07 10:48:45

groetjes uit toscane wat zijn ze gegroeid!!!
bas, jordan, minette en arjan van andel

Joost Majellla, Lars Karlijn e 04-08-07 23:26:28

Wat een leuke nieuwe foto's en ontwikkelingen weer op de site; Nooit eerder zo'n gezellige, vrolijke, huiselijke roedel bij elkaar gezien!!! Trouwens, niet alleen de honden maar ook wij hobbelen heel graag en vol vertrouwen achter de "roedelleidster" aan en hebben enorm veel respect voor haar . Dit was het wachten meer dan waard!! Bert en Tiny, super bedankt voor al jullie goede zorgen, een betere start bestaat er niet!! Tot volgend weekend, groetjes vanuit Breda

Fam. Bruinhof 02-08-07 21:56:46

Hoi even een berichtje uit Kroatie van de fam. Bruinhof, we konden onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en hebben een internetcorner opgezocht om weer even naar de laatste updates te kijken. Prachtig spul hoor! Geweldig Bert en Tiny, we hebben echt zin om ze in levende lijve te komen bekijken maandag! Dikke knuffels voor al het beestenspul en keep going!
zonnige groetjes uit Kroatie! Fam. Bruinhof

Karin 02-08-07 20:12:56

Hallo,

na 2 heerlijke weken vakantie weer terug in Nederland en gelijk even op de site gekeken. Tsjonge, jonge, wat zijn jullie toch weer druk met alle puppen en wat zijn ze gegroeid! Als je, als het goed is, goed voorbereid bent op de komst van een pup, weet je, dat pupjes laten wennen aan allerlei dingen (b.v. gekke geluiden, de paraplu, veel andere mensen zien, etc.)heel belangrijk is. Jullie zouden zo met alle foto's in een boekje kunnen over hoe het zou moeten met een pupje, want niet elke fokker doet dit zo als jullie. Echt super!
Liefs

Karlijn Gielen 20-07-07 11:09:02

Hoi Bert, Tiny en de honden.
We zijn hier in Spanje en om de paar dagen kijken we even op jullie site. We houden het helemaal bij . Wat leuk om dat zo te zien. We hebben zin om na de vakantie te komen kijken!
Veel groetjes voor jullie en een dikke knuffel voor alle hondjes. Van Karlijn en familie

rob, cindy,jaimy,romée en senn 18-07-07 18:41:25

We willen even een complimentje geven voor de mooie site. Vooral nu de puppies geboren zijn is het zo leuk om iedere dag even te kijken om te zien wat ze gedaan hebben en hoe hard ze groeien. Jullie hebben het al druk zat zo met al dat jonge grut en hun mamma's. Daarom even een bedankje ,knuffels voor alle honden en tot gauw.

Karin 12-07-07 21:52:57

Allereerst van harte gefeliciteerd met weer een bijzondere gebeurtenis. En wel 9!!! Tsjonge, jonge, wat een puppenspul bij jullie allemaal, en ze zien er weer allemaal gezond uit.
Liefs

jaimy de groot 11-07-07 18:39:38

Wauw, echt cool! Doe maar de groeten van jaimy aan Gucci en Estee. Ze groeien echt vet snel de puppie's Doeii

<< < 32 33 34 35 36 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies