Margreet 08-10-16 10:49:39

Ik ben bij Baudie terechtgekomen door een tip van een buurtbewoner met hond. Mijn dwergpoedeltje is intussen 5 jaar en is altijd getrimd door Baudie. Daarvóór kwam ik ook al bij haar met mijn oude Bearded Collie. De door voorgaande bazen nogal verwaarloosde vacht, werd weer piekfijn in orde gebracht. Eerst bleef ik er altijd bij na slechte ervaringen met andere trimsters. Nu breng en haal ik de hond. Het poedeltje is gek op Baudie en daarom durf ik ‘m nu ook in pension te brengen.

Atsma. Martha en Geert 02-01-16 11:45:05

we weten nooit wanneer Sam blijer is, als we hem brengen of als we hem ophalen. Dat zegt ons genoeg

Pieter Aarts 02-12-10 15:21:51

Graag wil ik ook langs deze weg laten weten, dat Kick het ontzettend goed naar zijn zin heeft bij jullie !Op de terugweg kijkt hij altijd wat triest en zit maar stilletjes. Dat zegt genoeg !
Bij deze: "Tige Dank !
Pieter.

Ella Zwemmer 05-04-10 16:13:59

Onze hond Sproet is altijd uitstekend verzorgd, wij zijn bijzonder tevreden over De Wyngerd.

Esther Hulsinga 29-01-10 12:45:33

Wat is je site mooi geworden!

Groetjes uit Wirdum.

alie boorsma 11-06-09 13:16:59

nog bedankt voor de goede zorgen van BAILY.(y)
fijn dat we zo,n goed adres gevonden hebben voor haar.
we zullen zeker nog eens langs komen.

gr alie en baily de riessenschnauzer.

Reina 25-05-08 23:42:59

Hoi Baudie
Wat een mooie site, en wat heb je het goed voor elkaar in je dierenverzorgingscentrum.
De liefde voor de hounen straalt er vanaf
Heel veel sukses ermee!

louise , baasje van Boyke 19-05-08 20:36:42

Maar even in het gastenboek schrijven. Ben sinds 3 mnd weer woonachtig in Leeuwarden. We hadden oppas voor ons hondje nodig en kwamen terecht bij de Wyngerd. Boyke is al vaker in een pension geweest, maar hij is nog nooit zo tevreden en ontspannen teruggekomen als van de Wyngerd. Ik liet Boyke ook met een prettig gevoel achter en ook dat is belangrijk voor een baasje. Normaal moet hij eerst 3 min plassen om de twee bomen een grote hoop leggen en dit een anderhalve dag. Dit keer was van dit alles geen sprake, hij is dus prima uitgelaten. Met Tara kon hij het ook goed vinden , helaas zijn de kippen van de leg, nou ja een beetje dan. In ieder geval jullie pension is een aanrader. Groet Louise van Mullem

a,bouma 10-12-07 00:21:05

Hoi familie,

Hierbij mijn reactie op jullie leuke site, ziet er inderdaad goed uit. Maar wat nog belangrijker is, is de persoonlijke aandacht en liefde die jullie aan de honden geven. Mijn hond Dicha heeft het altijd hartstikke naar d'r zin. Wetende dat ze in goede handen is, maakt afscheid nemen voor mij een stuk makkelijker als ze uit logeren moet.
Wens jullie veel succes met pension en trimsalon.

Groetjes Anneke B.


Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!