wim de gruijter 13-12-18 11:28:31

ik heb weer eens je website bekeken, wat maak je een prachtig werk,Je recente werk is geweldig.liefs wim

Annemieke Schuurman 08-06-17 20:59:14

Dick, ontzettend bedankt voor het prachtige schilderij van onze tweede dochter. Het is nog mooier geworden dan we hadden durven dromen... We zijn er heel erg blij mee!!

Dirk 27-11-16 08:20:26

Hallo Dick, wat een mooi werk maak je. Ik heb gelijk een link naar je website gemaakt. Netwerken in plaats van breiwerken heet dat tegenwoordig. Met hartelijke groet. Dirk Lzn

wim de gruijter 23-03-16 21:19:17

je kinderportretten zijn geweldig.ik kom zo gauw in werkelijkheid bewonderen. liefs van een nog steeds koud hoge noorden. xx

mark achter 31-03-14 13:55:30

dick lieverd wat maak je toch mooi werk echt geweldig ga door zolang je kan en zin hebt x mark

Milou van Rooij - de Vries 08-08-13 23:15:59

Beste Dick,
Bedankt voor je telefoontje. Nieuwsgierig ben ik gaan kijken op je website. Wat leuk om Kilian zo terug te zien! En er staan nog meer mooie werken op de site.
Wij hopen zondag het schilderij in het echt te kunnen bewonderen.
Groetjes Milou

joepe bos 23-06-13 15:09:01

Lieve Dick, Wat heb je een mooie werken op je site staan! En wat een hoeveelheid! Op het scherpst van de snee kun je prachtig met licht/donker omgaan. Je laat het karakter zien, meer dan een foto zeggen kan. Met liefde geschilderd, dat straalt er vanaf. Klasse! Joepe Bos

perrie van kamer 27-01-12 13:56:11

Lieve Dick, Ik heb je site nu een aantal keren bekeken en ben elke keer weer onder de indruk van je vermogen om wat je ogen waarnemen zo perfect op papier te krijgen.
Wij zullen je altijd dankbaar blijven dat je ons hondje Amber vereeuwigd hebt. Je hebt haar geschilderd zoals zij was en heeft een central plaats gekregen in ons huis.
Ik raad iedereen die jouw website bezoekt een schilderij . door jou te laten maken. Voor mij is er geen beter portret schilder op deze wereld.
liefs, ook namens Luuk, Perrie

Annemieke Schuurman 22-12-11 19:57:01

Onlangs ben ik één van de gelukkigen geworden die een portret geschilderd door Dick heeft gekregen. Het is een portretschilderij van mijn dochtertje (blonde meisje bij Recent werk). Het is heel knap hoe Dick zowel de sfeer als karakter van mijn dochtertje zo mooi in het schilderij naar voren laat komen, zonder haar te kennen. Alles op basis van foto's. Mooie kleuren en ik kan er wel uren naar kijken.
Ik ben er echt super blij mee en kan iedereen een portret schilderij geschilderd door Dick aanbevelen!!
Liefs Annemieke


Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies