Travis Kempers 25-05-11 12:51:31

Beste,
Wij van Testnet willen graag in contact treden om de mogelijkheden te bespreken om advertenties via jullie website te promoten. Wij hebben diverse dieren gerelateerde adverteerders met diverse campagnes en leuke vergoedingen.
Wij horen graag of er interesse is in een eventuele samenwerking.
Mvg,
Travis Kempers

angry 12-05-11 15:16:17

en ik hoop dat jullie hier ook nog op willen reageren

angry 12-05-11 15:12:57

hee ik heb jullie website bekeken en ik heb 2 grote mappen met allemaal informatie over dieren. de boeken heten: de fascinerende dierenwereld. jullie hebben er wellicht van gehoord want jullie hebben al juliie informatie daar van. sterker nog jullie hebben het precies hetzelfde opgeschreven. en ik ben hier erg boos om dat je dat zomaar op internet kan vinden en precies hetzelfde want voor mij is het heel erg dierbaar. ik hoop dat jullie er iets aan gaan doen en ik raad wikipedia en google aan

Linda 07-05-11 13:34:32

hebben jullie info over de fuut kunnen jullie mij dat mailen alvast bedankt

Laura 17-04-11 09:55:49

hebben jullie ook informatie over de flamingo??? willen jullie mij misschien wat informatie mailen??? alvast bedankt

Lyssa 03-01-11 16:01:01

Jullie site ziet er allemaal heel leuk en aardig uit. Het nadeel van de site is dat jullie de teksten over de dieren wel heel moeilijk hebben geschreven. Deze site is een van de weinige met zoveel informatie over een dier maar is voor kinderen haast onbegrijpbaar. Heel erg jammer. Verder ga zo door en breidt de site uit met meer dieren!
Groetjes Lyssa

Eugenie 22-11-10 19:57:11

Hallo beste mensen...
Ik heb honden , katten en fretten en ben een groot dierenliefhebber.Ik zit met het volgende "probleem"...
In de dieren-winkels zit het voer van de Fretten, bij alle zaken waar ik tot nog toe geweest ben, bij de afdeling knaagdieren!!! Terwijl Fretten toch echt roofdiertjes zijn.
Misschien gaan jullie een site over Fretten maken, vermeld dan aub dit misverstand veroorzakende gedrag van de dierenzaken
Stel je voor dat iemand een fretje bij een konijntje zet omdat ze denken dat het allebei toch knaagdiertjes zijn
Met dank namens mijn en andere fretjes(en eventuele slachtoffertjes)

nick 31-10-10 13:22:05

Mischien is het een goed idee om wat meer informatie over leergedrag van dieren en alle verschillende communicatie vormen bij dieren uit te leggen,zodat mensen hen beter kunnen begrijpen.

vaal 21-09-10 13:49:38

he het lijkt mij leuk als er leeuwen op de site staan
en meer roofvogels
doei

Toon Breevoort 17-08-10 18:30:21

De website is een prima idee en de inhoud waarschijnlijk ook, maar wat is de tekst vreselijk!! Groen op licht groen is toch niet te lezen. Het is tegenwoordig de gewoonte om artekelen die over het milieu of de natuur gaan met een groene saus te overgieten zonder oog te hebben voor de leesbaarheid. M.i. moet een artikel gemakkelijk toegangkelijk, en helder en klaar gedrukt zijn om de boodschap duidelijk over te brengen. Deze site is niet te lezen.


Reactie:
Beste Toon,

bedankt voor uw reactie. Wij zijn het hier helemaal mee eens. Dit zal ook aangepast worden in het ontwerp. Er komt een witte achtergrond met zwarte tekst.

1 2 3 4 5
Zoeken