Florien 22-06-18 11:35:49

Nog een update over Pucky. Na een paar weken dieetvoer is ze al een kilo afgevallen.En ze beweegt zich veel makkelijker. Ze is een lieve huisgenoot.

Florien 04-06-18 19:14:10

Tien dagen geleden hebben we Pucky mee mogen nemen. Het klopt wat jullie over haar verteld hebben. Ze is een lieve aanhankelijke poes. Weliswaar met flink overgewicht, maar na een bezoek aan onze dierearts eet ze uitsluitend dieetvoer. Elke dag mag ze 65 gram.
En ze is al een paar ons afgevallen!!
Kortom:het gaat héél goed met Pucky.
We zijn erg blij met haar!

anoniempje 20-02-18 13:42:32

Hallo, wij willen naar het asiel voor school een kijkje nemen. Dus een middagje helpen met de dieren

W hartog 03-02-18 08:29:37

Twee weken geleden hebben wij kitten Martin opgehaald.Híj is precies zoals jullie hem hadden omschreven lief, aanhankelijk,en kan heel goed samen met andere katten. Hij is dik bevriend met onze andere kat het waren na 2dgn al maatjes. We zijn allemaal heel blij met Martin. Bedankt voor het goede werk dat jullie doen.

Hasnae 07-01-18 17:58:50

Na de kerstdagen hebben wij Tura en Turbie (nu Pikachu en Beerus) geadopteerd en we zijn heel blij met deze twee kittens. Ze kwamen uit een nestje van in totaals 6 kittens. Pikachu en Beerus kunnen goed met elkaar overweg, houden van spelen, stoeien en slapen haha. Het vrouwtje (Pikachu) is superschattig en echt een dame. Het mannetje (Beerus) is sterk en een echte jager.
De medewerkers van het asiel in Oostzaan waren vriendelijk en hebben ons goed geholpen. Zeker een aanrader!

Karin van Wees 03-01-18 23:45:42

Vorige week woensdag hebben wij Tur en Turijn opgehaald. Ze zaten met hun moeder en 3 broertjes en zusje in een pleeggezin. In dit gezin wonen ook twee kinderen en die hebben er voor gezorgd dat het van die heerlijke knuffelkonten zijn. Ze zijn lief en waren ook al zindelijk. Eenmaal bij ons thuis waren ze al snel de omgeving aan het verkennen en met onze kinderen aan het spelen. De Katjes zijn gek op elkaar en stoeien en spelen wat af met elkaar. Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit asiel. We zijn erg blij met Tur en Turijn (nu omgedoopt tot Elvis en Puck ) Ze horen er al helemaal bij.

Andrea 22-12-17 16:04:42

Op vrijdag 1 december heb ik de kittens Paula en Pauline bij jullie opgehaald. Drie weken later kunnen we zeggen dat het heel goed met ze gaat. Pauline is de moedigste van de twee, want zij liet zich het eerste zien. Maar Paula is inmiddels ook aardig gewend. Waar Pauline een echte druktemaker is, is Pauline echt een knuffelkont. Je hoeft haar bij wijze van spreken maar aan te kijken of ze begint al te spinnen. En ze maakt van die grappige geluidjes als je haar aait. Kortom we zijn heel erg blij met de dames en we hopen dat ze nog veel gelukkige jaren bij ons op de boerderij mogen beleven.

M. Maas 21-11-17 15:16:09

Vrijdag 10 november Hoofd en Hoofda (nu Suzy en Smiley) opgehaald.

Suzy voelde zich al na 5 minuten thuis, Smiley had 2 dagen nodig om zich op haar gemak te voelen.

Het gaat goed, we leren de dames goed kennen. We weten dat Suzy heel, heel graag naar buiten wil. De 6 weken de katten niet naar buiten laten gaan we niet redden. Ze tikt net zo lang op het kattenluikje tot ik haar onder begeleiding even buiten laat.

Smiley bedelt met haar pootje heel zacht tegen je gezicht als je het waagt te stoppen met aaien. Ook heel schattig.

De beide keren dat we in het asiel waren verliep een beetje chaotisch, we moesten steeds best een tijd wachten. Aan de ene kant heel begrijpelijk, er werken niet heel veel mensen en iedereen moet de kans krijgen echt even 'kennis' te maken met een bepaalde kat die ze op het oog hebben.

Echter vond ik de sfeer zodanig dat 30-45 minuten wachten in een klein hokje niet heel fijn was.

Ook wil ik even duidelijk aangeven dat wij het erg raar vinden dat Hoofd en Hoofda als koppel zijn 'aangeprezen'. Ze moeten duidelijk niets van elkaar weten. Wij wilde bewust een duo die elkaar leuk vinden en wat aan elkaar hebben. Nu vermijden ze elkaar allemaal en eten ze om de beurt omdat ze niet binnen 50 cm van elkaar willen zijn.

Erg jammer, want volgens mij hadden jullie dit, in de tijd dat ze bij jullie waren, ook al gezien.

Groeten, Marlous

A. Hoff 11-11-17 16:51:56

Woensdag 8 november hebben wij Kort en Korta uit het asiel opgehaald. Tsja, die namen worden nog wel anders, maar daar zijn we nog niet helemaal uit. Twee katertjes van 5 maanden. Bij thuiskomst direct weggeschoten onder een stoel, achter een kast, in de speakers en vervolgens de gitaarversterker. Als laatste weer terug het reismandje in. 's avonds wel kunnen aanhalen alhoewel de een een stuk verlegener is dan de ander, bijna schuw. Na 24 uur kwamen ze uit hun schulp en gingen ze de kamer verkennen. Ze zijn heel erg leuk en lief, doen alles samen: slapen, eten, drinken, spelen en rondbanjeren. Leuke beesten waarvan er 1 nu gezellig op je af komt voor knuffels, de ander is nog beetje terughoudend, maar laat zich soms wel aaien. Die is nog een beetje van de kat uit de boom kijken. Twee leukerds waar we zeker nog veel plezier mee gaan krijgen. We hebben een tuin en geen andere dieren, dat maakte het misschien makkelijker, maar kan niet anders zeggen dan dat ik prettig ontvangen ben in het asiel en ruim de tijd heb gekregen om beesten te ontmoeten en te kijken welke het best zouden passen. Lastig want er zitten er nog zeker 10 die ik zou zou willen meenemen. Kijk gerust in dit asiel, er zitten zoveel leuke katten! Groet, Annelies

M. Vroom-Dietz 08-11-17 14:07:37

Naar aanleiding van de vorige berichten voel ik me geroepen om te reageren.
Eind augustus hebben we de poes Akbar uit het asiel gehaald, de beschrijving die de medewerkers gaven klopt, ze gedraagt zich zoals was vermeld.
We hebben inderdaad een gezellige poes, die het prettig vindt als we thuis zijn en vaak geaaid wil worden.
Maar we hebben ons al snel afgevraagd waarom het zo nodig is om een tuin te hebben, zoals we haar nu kennen zou ze met een balkon ook tevreden zijn.Toen we bij jullie advertenties naar een poes zochten, viel het direct op dat blijkbaar alle katten een tuin nodig hebben, hoe weten jullie dat zo zeker? Dus de mensen die geen tuin hebben komen niet in aanmerking, terwijl het hele goede plekken kunnen zijn.
Gevolg is volgens mij dat sommige dieren een onnodig lange tijd in het asiel door moeten brengen, helaas.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage