Maaike 24-10-18 12:39:11

Ruim vier weken geleden hebben wij Rick (nu Finley), een katertje van ruim 1,5 jaar opgehaald. Finley zat de eerste dag weggedoken in “zijn kamertje” maar ontpopte zich nadien tot een echte spring in het veld. Het liefst wil hij de hele dag rennen, springen en spelen. Wij vinden dit erg gezellig maar onze andere kat (een dame van 9 jaar) is hier helaas wat minder blij mee en blaast en gromt nog regelmatig naar hem. We hebben dan ook een rustige kennismakingsperiode ingezet en sinds een dag of twee zijn ze overdag samen (‘s nachts houden we ze nog steeds apart, onze oudere poes in de woon- en eetkamer en het katertje in de rest van het huis) Vriendjes zijn ze dus helaas niet geworden maar gelukkig gaat het wel steeds beter en vanaf volgende week mogen ze ook (weert) lekker naar buiten. We zijn blij dat Finley het zo naar de zin heeft bij ons en dat we hem een fijn huisje hebben kunnen bieden.

Jos Deen 21-10-18 21:04:43

Afgelopen vrijdag Madame (nu Siena) opgehaald. We verwachten een heel project om Siena op haar gemak te stellen en om haar te kunnen benaderen/aaien/knuffelen. Na het openen van de reiskooi kwam ze heel voorzichtig naar buiten om aan een snuffelronde te beginnen. Echt op z'n kats. Ik was rustig op de bank gaan zitten. na een uur of 2 kwam ze ook op de bank om bij mij te gaan zitten, even later tegen mij aan. Aaien en kroelen geen punt. Inmiddels zijn we 2 dagen verder en kruipt Siena bij ons op schoot, het liefst met onze armen om haar heen en een pootje op een arm. En dan maar spinnen en stampen, en dan merk je dat ze hele scherpe nagels heeft. Dus tot nu toe gaat het als een zonnetje. Als er een kat buiten voor het raam zit trekt ze zich daar eigenlijk ook weinig van aan. Geen geblaas/krijsklauwen tegen het raam. Ze draait zich om en loopt weg. Kortom een heerlijk knuffelbeest. Alleen nog wel wat gewicht eraf. Helemaal top

Arien 23-09-18 17:03:09

Ruim 6 weken geleden hebben we bij een gastgezin 2 kittens opgehaald, Lisa en Lotte, tegenwoordig Fiep en Karma. De dames moesten uiteraard wel even wennen aan hun nieuwe plek, waar ook al een hond rondliep. Maar inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit ons huishouden. Ze eten groeien goed, spelen met alles wat los en vast zit, kruipen overal in en op en houden ons aardig bezig. Maar, als kattenmensen in hart en nieren vinden we het prachtig en zijn we blij dat we deze 2 in huis hebben genomen.

Ingrid Jorna 25-08-18 21:23:14

Sinds ruim vier weken is Shabba bij mij. Na zich twee dagen achter de wasmachine te hebben verstopt vond hij het nodig kopjes te komen geven. Kopjes, kopstoten! Na een week had hij zich ergens verstopt en ik kon hem de hele dag niet vinden. Toen had ik kleinkinderen in huis en ik was bang dat zij een deur hadden open gezet en Sjaak - zo noem ik hem - naar buiten was gelopen. Ik zette dus maar de deur open en plotseling was hij er. Hij is gek op de tuin en zodra ik zit komt hij op schoot! Wat een gezelligheid! Helaas had hij vanaf het begin een oorontsteking maar is nu aan de beterende hand.

Roger 12-08-18 19:56:15

Roger is sinds 2 dagen de baas in zijn gezin met 2 kids, Roger voelde zich de eerste uurtjes veilig achter het bed. Daarna heeft hij de hele boven verdieping onderzocht, lijkt zich erg op zn gemak te voelen. Sinds vandaag ook beneden op avontuur gegaan. Roger eet goed, geen stress indruk en zeer speels maar vooral erg aanhalig.
We zijn erg blij dat Roger bij ons in huis mocht komen. Wat een schat van een kat is dit. Bedankt.....

Florien 22-06-18 11:35:49

Nog een update over Pucky. Na een paar weken dieetvoer is ze al een kilo afgevallen.En ze beweegt zich veel makkelijker. Ze is een lieve huisgenoot.

Florien 04-06-18 19:14:10

Tien dagen geleden hebben we Pucky mee mogen nemen. Het klopt wat jullie over haar verteld hebben. Ze is een lieve aanhankelijke poes. Weliswaar met flink overgewicht, maar na een bezoek aan onze dierearts eet ze uitsluitend dieetvoer. Elke dag mag ze 65 gram.
En ze is al een paar ons afgevallen!!
Kortom:het gaat héél goed met Pucky.
We zijn erg blij met haar!

anoniempje 20-02-18 13:42:32

Hallo, wij willen naar het asiel voor school een kijkje nemen. Dus een middagje helpen met de dieren

W hartog 03-02-18 08:29:37

Twee weken geleden hebben wij kitten Martin opgehaald.Híj is precies zoals jullie hem hadden omschreven lief, aanhankelijk,en kan heel goed samen met andere katten. Hij is dik bevriend met onze andere kat het waren na 2dgn al maatjes. We zijn allemaal heel blij met Martin. Bedankt voor het goede werk dat jullie doen.

Hasnae 07-01-18 17:58:50

Na de kerstdagen hebben wij Tura en Turbie (nu Pikachu en Beerus) geadopteerd en we zijn heel blij met deze twee kittens. Ze kwamen uit een nestje van in totaals 6 kittens. Pikachu en Beerus kunnen goed met elkaar overweg, houden van spelen, stoeien en slapen haha. Het vrouwtje (Pikachu) is superschattig en echt een dame. Het mannetje (Beerus) is sterk en een echte jager.
De medewerkers van het asiel in Oostzaan waren vriendelijk en hebben ons goed geholpen. Zeker een aanrader!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage