Jip Koster 19-03-19 17:09:33

Hallo!

Het is nu al weer een jaar geleden dat wij Smiley hebben geadopteerd en hebben daar geen seconde spijt van gehad. Hij is verslaafd aan op schoot liggen en kopjes geven. Altijd ligt hij bij je als je even 1 seconde op de bank gaat zitten, en loopt de hele dag achter ons aan om ons kopjes te geven en gezelschap te houden. Hij vind het heerlijk om vogeltjes te kijken en eten is zijn beste vriend. Komt goed uit, want zo krijgt hij zijn atopica altijd binnen.

Wij willen jullie heel erg bedanken voor Smiley en jullie zorg en hulp! Gr, de fam. Koster

Diana 20-12-18 15:22:26

2,5 week geleden hebben wij Rox bij het gastgezin opgehaald. Ondertussen heet hij Tommy want deze bijzondere schildpad blijkt een mannetje te zijn.
Nadat we hem hadden opgehaald en thuis waren heeft hij even rond gesnuffeld en kwam toen meteen al kopjes geven en ondertussen hard spinnend. We hadden al begrepen dat het een enorme leuke, sociale en lieve kat is en dat is het zeker. Het is een enorme knuffelkont. Nadat hij uitgespeeld is komt hij direct bij je op schoot liggen en geniet er enorm van om geaaid te worden. Ook met onze andere kat klikt het gelukkig prima. Onze kat was al speels maar voelt zich nu weer een jonge god. 😄
We zijn super blij met Tommy en het gastgezin heel erg dankbaar voor hun goede socialisatie! Wij hebben er een heerlijk katje bij gekregen!

Margo van Tatenhove 16-12-18 16:47:01

Beste medewerkers van het asiel,
Twee weken geleden hebben wij onze twee kittens Ray en Robin mogen ophalen. Wij hebben ze naar de Blues Brothers genoemd Jake en Elwood. Ze waren toen nog maar 11 weken oud. Het pleeggezin uit Assendelft heeft ze wat opvoeding betreft al goed op weg geholpen. Helemaal zindelijk en ze krabben keurig op de krappaal.Complimenten voor het ontzettend lieve gastgezin.
Het is wel weer even wennen die kleine rakkers om ons heen.Onze voorgaande katten waren zo oud dat ze de hele dag alleen maar sliepen. Maar deze klimmen tot aan het topje in de kerstboom. Gelukkig zijn de kerstballen niet van glas. En onze Labrador Chester moet ook nog even wennen, maar het gaat steeds beter en gisteren hebben ze samen met een speeltje gespeeld. Ontzettend leuk om te zien. Het grappige is dat ze heel druk kunnen zijn en daarna knokout in hun mandje bij elkaar liggen,of heel graag bij ons op schoot willen liggen. Heel gezellig! Wij willen jullie bedanken voor de goede inzet en zeker ook het gastgezin is onmisbaar voor deze kittens geweest. Het zijn nu gezellige sociale katjes geworden, waar we veel plezier van hebben.

Groetjes,
Rinus en Margo van Tatenhove

Maaike 24-10-18 12:39:11

Ruim vier weken geleden hebben wij Rick (nu Finley), een katertje van ruim 1,5 jaar opgehaald. Finley zat de eerste dag weggedoken in “zijn kamertje” maar ontpopte zich nadien tot een echte spring in het veld. Het liefst wil hij de hele dag rennen, springen en spelen. Wij vinden dit erg gezellig maar onze andere kat (een dame van 9 jaar) is hier helaas wat minder blij mee en blaast en gromt nog regelmatig naar hem. We hebben dan ook een rustige kennismakingsperiode ingezet en sinds een dag of twee zijn ze overdag samen (‘s nachts houden we ze nog steeds apart, onze oudere poes in de woon- en eetkamer en het katertje in de rest van het huis) Vriendjes zijn ze dus helaas niet geworden maar gelukkig gaat het wel steeds beter en vanaf volgende week mogen ze ook (weert) lekker naar buiten. We zijn blij dat Finley het zo naar de zin heeft bij ons en dat we hem een fijn huisje hebben kunnen bieden.

Jos Deen 21-10-18 21:04:43

Afgelopen vrijdag Madame (nu Siena) opgehaald. We verwachten een heel project om Siena op haar gemak te stellen en om haar te kunnen benaderen/aaien/knuffelen. Na het openen van de reiskooi kwam ze heel voorzichtig naar buiten om aan een snuffelronde te beginnen. Echt op z'n kats. Ik was rustig op de bank gaan zitten. na een uur of 2 kwam ze ook op de bank om bij mij te gaan zitten, even later tegen mij aan. Aaien en kroelen geen punt. Inmiddels zijn we 2 dagen verder en kruipt Siena bij ons op schoot, het liefst met onze armen om haar heen en een pootje op een arm. En dan maar spinnen en stampen, en dan merk je dat ze hele scherpe nagels heeft. Dus tot nu toe gaat het als een zonnetje. Als er een kat buiten voor het raam zit trekt ze zich daar eigenlijk ook weinig van aan. Geen geblaas/krijsklauwen tegen het raam. Ze draait zich om en loopt weg. Kortom een heerlijk knuffelbeest. Alleen nog wel wat gewicht eraf. Helemaal top

Arien 23-09-18 17:03:09

Ruim 6 weken geleden hebben we bij een gastgezin 2 kittens opgehaald, Lisa en Lotte, tegenwoordig Fiep en Karma. De dames moesten uiteraard wel even wennen aan hun nieuwe plek, waar ook al een hond rondliep. Maar inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit ons huishouden. Ze eten groeien goed, spelen met alles wat los en vast zit, kruipen overal in en op en houden ons aardig bezig. Maar, als kattenmensen in hart en nieren vinden we het prachtig en zijn we blij dat we deze 2 in huis hebben genomen.

Ingrid Jorna 25-08-18 21:23:14

Sinds ruim vier weken is Shabba bij mij. Na zich twee dagen achter de wasmachine te hebben verstopt vond hij het nodig kopjes te komen geven. Kopjes, kopstoten! Na een week had hij zich ergens verstopt en ik kon hem de hele dag niet vinden. Toen had ik kleinkinderen in huis en ik was bang dat zij een deur hadden open gezet en Sjaak - zo noem ik hem - naar buiten was gelopen. Ik zette dus maar de deur open en plotseling was hij er. Hij is gek op de tuin en zodra ik zit komt hij op schoot! Wat een gezelligheid! Helaas had hij vanaf het begin een oorontsteking maar is nu aan de beterende hand.

Roger 12-08-18 19:56:15

Roger is sinds 2 dagen de baas in zijn gezin met 2 kids, Roger voelde zich de eerste uurtjes veilig achter het bed. Daarna heeft hij de hele boven verdieping onderzocht, lijkt zich erg op zn gemak te voelen. Sinds vandaag ook beneden op avontuur gegaan. Roger eet goed, geen stress indruk en zeer speels maar vooral erg aanhalig.
We zijn erg blij dat Roger bij ons in huis mocht komen. Wat een schat van een kat is dit. Bedankt.....

Florien 22-06-18 11:35:49

Nog een update over Pucky. Na een paar weken dieetvoer is ze al een kilo afgevallen.En ze beweegt zich veel makkelijker. Ze is een lieve huisgenoot.

Florien 04-06-18 19:14:10

Tien dagen geleden hebben we Pucky mee mogen nemen. Het klopt wat jullie over haar verteld hebben. Ze is een lieve aanhankelijke poes. Weliswaar met flink overgewicht, maar na een bezoek aan onze dierearts eet ze uitsluitend dieetvoer. Elke dag mag ze 65 gram.
En ze is al een paar ons afgevallen!!
Kortom:het gaat héél goed met Pucky.
We zijn erg blij met haar!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!