ttenHuQJght 07-03-12 23:28:26

David, Thanks for coming by.I did not deigsn the logo. It was given to me by Twin.But still thanks for the advice. I will try to make the 3 stronger.

 Paul Couck 12-02-11 13:57:53

Het stond reeds in het Infokrantje, www.difam.org krijgt een nieuwe webmaster.
Ik neem het onderhoud van de site over van Jonathan, die er een aantal jaar veel werk in stak, waarvoor hartelijk dank.
Hoe kom ik hier terecht?
Ik leerde Patrick - en zijn activiteiten in Guatemala - kennen via mijn echtgenote, Trees Browaeys, destijds collega van Patrick op Jan Palfijn. Zo bezochten we ook Guatemala en onze student (in die tijd tenminste) Hector Bamaca, ondertussen ter plaatse actief als dokter.
Ik heb de site in een nieuw kleedje gestoken, maar inhoudelijk is er nog niet zoveel veranderd. Nieuw is wel de link naar het krantje nr 10, een fotoreeks over el hospitalio en wat kaartjes van het land. Ik zou ook de vorige nrs van het krantje willen tonen,en daarnaast specifieke artikels verwerken in de rubrieken van de site.
Elke suggestie, naar vorm of inhoud, is uitermate welkom!
Via deze weg hoop ik in de toekomst regelmatig met jullie contact te houden.
Hoofdbedoeling blijft natuurlijk Patrick, Difam en de mensen van Guatemala te steunen.
Groetjes, Paul.

 Nera Redant 18-12-09 17:33:01

beste,
vandaag infokrantje Difam van dec 2009 van Patrick verslonden. Naar de website gesurfd en deze evenzeer met blije interesse tot mij genomen.Dat ik dat niet eerder deed. In ieder geval prachtig en leerrijk.
Dus ook gelezen van de inleefreizen. En dan kriebelt mijn bloed want in 2003 was ik in San Miguel bij padre Eric Gruloos. Een wondere reiservaring.Veel gezien en gelukkig was er toen nog niet die mijn die zoveel ellende meebrengt.Bij leven en welzijn wil ik beslist in 2011 ook nog eens zo'n inleefreis meemaken. Ik blijf San Miguel van nabij volgen. Een zalig kerstfeest en een gelukkig 2010. Nera

Tante Yvette and Nonkel Hugo 05-04-08 20:56:04

Nice pictures,
Give the best greetings to Patrick, Oscar, Hector Bamaca and the Difam group.
Regards,

Miguel761 03-04-08 20:51:39

Hola Madnesske,

The site is marvelous, you have to go on. I know DIFAM and it's a great project, you have to visit it to know how it's working and how much they do for the Indians of San Miguel. They are doing a great job. You realy have to visit them and see them working. Congratulations.

Miguel


Reactie:
Thank you for the comment. Within 2 or 3 years it is possible that i come to Guatemala to see DIFAM there. In the meantime i keep working on the site to make it a good one. I am also planning to make the website in English and later even in Spanish if that is possible, i need someone to translate then. Are you from Guatemala ? Many Greets and thanks !

Madnesske 03-04-08 19:25:21

De Website van Difam blijft groeien, wees niet bang om ook eens een berichtje achter te laten als je de site bezoekt en vermeld ook eens wat je van de site vind.

Bojana 29-03-08 13:18:20

Hoi Madnsske ik heb gekeken naar de site en hij ziet er geweldig uit.Ga zo door fantastische

Gr Bojana


Reactie:
Bedankt Bojana ! tot in maple !

 mieke 18-02-08 15:41:17

beste patrick ( ik ben de vriendin van jonathan alias madnesske )
kzal het in het vervolg erop zetten dan weet je wie ik ben..
groetjes mieke xxx

Guido Dutoict en Marijke Vande 17-02-08 09:07:02

DE site is een heel mooi initiatief. Op die manier kunnen wij jullie online volgen. Proficiat nog. Marijke en Guido van RONSE.


Reactie:
Bedankt voor deze lieve woorden. De website word binnenkort terug aangepast en er komen nog meer verhalen uit Guatemala zelf.

patrick 04-02-08 05:01:06

Hallo Mieke,

Ik ken je niet maar als je interesse hebt in DIFAm kom gerust eens langs of mail eens. Ik ben nog in Guatemala tot 8 maart. Het is de moeite waard en ik ben er nog steeds gelukkig om, dat ik hier DIFAM mocht uitbouwen.
Patrick

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies