Fleur Zweep-Proot 11-05-14 19:03:10

Beste Martijn,Net terug van een week disneyland, wilde ik je gelijk even een berichtje sturen. We hebben ontzettend veel plezier gehad van de Dream-jaarkaarten. Dagelijks gratis parkeren en een gratis buggy voor onze dochter, véél korting in de winkeltjes en komen en vertrekken wanneer ons het uitkwam. We hebben een fantastische week gehad en ik zal iedereen aanraden bij jou kaartjes te kopen. Zéér betrouwbaar en véél voordeliger! Groetjes van Fleur en fam.

Fam. Kerver 10-05-14 14:11:36

Beste Martijn, Martijn gevonden via marktplaats in de eerste instantie argwanend maar dat ging al snel over na e-mail contact met Martijn. Hij beandwoord al je vragen op een fijne manier.Wij zijn erg blij met de e-tickets van Martijn en wij gaan in juni daar van genieten.Bedankt MartijnFam. Kerver

Esther 08-05-14 18:52:48

Wij zijn gisteren in Eurodisney geweest met kaartjes van Martijn. Super geregeld! We konden met de geprinte kaartjes al eerder het park in en gebruik maken van de attracties. Met de prints was het ook heel gemakkelijk om een fastpass te pakken. Ik kan dit iedereen aanraden. Martijn bedankt!

Fam. Vermeulen 08-05-14 16:41:30

We zijn net terug van Euro Disney.Via Martijn kaarten gekocht voor twee dagen.Aanvankelijk wat argwanend, je hoort zoveel over oplichterij op internet. Maar Martijn een mailtje gestuurd, en hij beantwoordde alle vragen zeer correct en uitgebreid.We kregen de E tickets binnen een half uur binnen, na betaling. Alles is perfect geregeld. En bij de entree konden we zo doorlopen, geen rijen om te wachten, de tickets werden gescand en we konden door. Dus Martijn, heel hartelijk dank, voor iedereen een aanrader die naar Euro Disney wil. Het scheelt een heleboel in je portemonnee. En voor mensen in een rolstoel is Euro Disney een zeer toegankelijk park, het personeel is bijzonder vriendelijk en er wordt overal rekening mee gehouden.We hebben geweldige dagen gehad. Voor iedereen aan te bevelen!Fam. Vermeulen

fam va beers 07-05-14 23:08:49

we zijn net terug van 4 gezellige dagen disney. alles super verlopen.wij hebben ook jaarkaarten via martijn, echt een aanrader deze site.
bedankt martijn.we zullen je zeker bij vele mensen aanraden.

Fam. Moonen 07-05-14 12:35:30

Weer terug van 2 dagen genieten in Disneyland Parijs, na aanschaf van de Fantasy jaarkaarten bij Martijn/dlp-kaarten. Alle mailverkeer en afspraken worden netjes nagekomen, deze site is echt een aanrader voor mensen die graag naar Disney gaan. Echt top geregeld!
Wel even een opmerking/tip: wij liepen tegen een probleem aan bij het omwisselen van de jaarkaarten, omdat bij ons niet alle achternamen hetzelfde zijn; mijn partner en ik hebben dezelfde achternaam, maar mijn zoon niet. Dit gaf wel even wat problemen en opstopping; de vader van mijn zoon moest mailen met een ID en aangeven dat wij inderdaad alle 3 op 1 adres wonen. Wij hadden wel alle paspoorten bij ons, maar daar staan geen adressen op... dus mocht je deze situatie ook bij de hand hebben, dan is het handig om iets mee te nemen, waarop je naam mét je adres staat.
Verder nogmaals alles helemaal top verlopen, bovenstaande gewoon even een tip voor gescheiden mensen (en heeft dus niets met Martijn of dlp-kaarten op zich te maken!).

Geert van Weelden 05-05-14 23:47:03

Via Marktplaats op de site terecht gekomen.
Afhandeling is een voorbeeld voor vele webwinkels!
Bestelde de kaarten op het moment dat op Radr een item over oplichters met Tickets behandeld werd.

Inmiddels weer terug uit Parijs en kan deze webwinkel van harte aanbevelen.

Een genot!

sabrina 03-05-14 14:52:22

Martijn hartstikke bedankt,we zijn net terug van disney en we konden zo doorlopen zonder in de rij te hoeven wachten.daarna gelijk door naar de balie waar de pasjes gemaakt worden en ook dat was geen probleem binnen 10 minuten hadden wij onze jaarpasjes in handen.dus mensen denk niet van dit kan niet voor die prijs want het is wel degelijk zo dus op naar martijn.
1 dagje disney kost voor 1 volw 81 euro en voor kind 74 euro wij schokken gewoon.
bovendien krijg je met een jaarkaart korting in de winkels en dit scheelt enorm veel geld.
nogmaals bedankt martijn.

Bianca 02-05-14 14:37:13

Martijn gevonden via Marktplaats. In eerste instantie toch wat argwanend, maar het snel beantwoorden van onze vragen gaf al snel meer vertrouwen. Dus toch jaarkaarten besteld en snel ontvangen. Bij Disney verliep alles heel soepel met onze kaarten!

Mirjam 01-05-14 18:17:57

Kaarten volgens afspraak opgehaald, werd erg vriendelijk geholpen.Aangezien we pas in juli naar dlp gaan kan ik verder nog geen recentie geven.Heb wel de website gepromoot in mijn omgeving.

<< < 73 74 75 76 77 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies