Marit Johannes 07-01-14 18:58:33

In een woord SUPER! Niet te beroerd om vele vragen te beantwoorden en op het laatste moment nog de kaarten te regelen. Niet meer twijfelen, gewoon via Martijn bestellen; goedkoop, snel en helemaal betrouwbaar!! Martijn bedankt!!

Edwin Smits 05-01-14 19:38:06

Net als alle andere klanten in eerste instantie enig wantrouwen of het allemaal wel klopte.Komen de kaarten wel en krijg ik geen problemen met omwisselen in het park?Plaatst de verkoper niet alleen maar positieve reacties?Daarnaast zeer kort de tijd tussen bestellen en vertrek waar ook nog twee kerstdagen tussenzaten.Telefonisch overlegd met Martijn of dit ging lukken.Geen enkel probleem gehad, kaarten waren op tijd binnen en in het park binnen een uur onze tijdelijke kaarten omgezet naar dreampassen.Helemaal top.

Jeroen & Manon 31-12-13 15:46:10

Met de nieuwe jaarkaarten een Dream Kerstweek gehad in Disney!!! En door de levering via Martijn ook een enorme besparing. Met name de tarieven voor kinderen t/m 11 jaar maakt het grote verschil. Procedure lijkt te mooi om waar te zijn. Heb de kaarten dan ook opgehaald in Heerhugowaard en toen pas betaald. In Disney gaat de procedure vanzelfsprekend. Nu nog bijna een heel nieuw jaar plezier van de kaarten in 2014.

Peggy de Mey 30-12-13 16:25:35

Wij hebben in het begin ook onze twijfels gehad om de kaarten te kopen via Martijn, maar ja we waren goedkoper uit voor jaarkaarten dan voor 3 dagen park via de site van Disney zelf. Dus toch gedaan en geen moment spijt gehad, alles was zo geregeld. We konden het park meteen in en daarna zijn onze kaartjes omgezet in jaarpaspoorten waar we ongetwijfeld veel plezier van gaan hebben. De eerste 3 dagen zitten er al op, maar de volgende hebben we al in het vizier. Bedankt Martijn, voor de service en het vertrouwen!

Sebastiaan Tap (Gorinchem) 29-12-13 10:56:07

Martijn, allereerst bedankt.
Wij hebben jaarkaarten voor Disneyland, maar die van mijn oudste zoontje was in oktober verlopen. Aangezien we verwachten het komend half jaar niet naar Disneyland te gaan wilde ik graag 1 ticket voor 1 dag kopen zodat we niet meteen een abonnement hoefte te kopen die we toch een half jaar niet zouden gebruiken. (de andere 2 dagen zouden we Parijs in gaan)

Telefonisch contact gehad met Martijn en dat klonk al vertrouwd. Mede ook omdat er veel gegevens over hem zijn te vinden. (tel. mail. adres etc.)
Maar wat mij ook een goed gevoel gaf was dat er nog advertenties op Marktplaats staan vanaf september.
Ik dacht, als het niet te vetrouwen is dan waren er echt al meldingen binnengekomen en was zijn account verwijderd. (ik heb namelijk wel eens een mail gekregen van Marktplaats als een verkoper niet te vetrouwen was waarmee ik contact had)

De dag dat wij aankwamen was Martijn met z'n gezin ook in het Park aanwezig en heb ik de kaart van hem gekocht.
Kortom: Lang verhaal hierboven maar ook ik kan Martijn aanbevelen.
Veel plezier in Disneyland,
Sebastiaan Tap

monique tuil-reijnen 26-12-13 22:00:44

net terug uit euro disey,via marktplaats terecht gekomen bij martijn,echt super goed.bedankt voor de goede service!!

Bas Otten 22-12-13 19:14:07

Via marktplaats terecht gekomen bij dlp kaarten. In eerste instantie wel even twijfel om via marktplaats kaartjes te kopen. Maar prettig, snel en duidelijk contact met Martijn en het lezen van recensies besloten om via Martijn kaartjes te kopen.

Kaartjes gereserveerd, betaling gedaan, kaartjes snel en veilig ontvangen via aangetekende post. Netjes in enveloppe, kaartjes, plattegrond en visitekaartje van Martijn.

Met deze Fantasy jaar kaarten de eerste dag naar Disney gegaan, direct de kaartjes bij het "paspoort bureau" omgewisseld voor de jaar kaarten.

Kortom, de initieele twijfel is nergens voor nodig. Alle zaken goed en netjes geregeld! En een absolute aanrader voor volgende reizen!

Rebecca 21-12-13 10:10:17

Beste mensen,

Net terug uit euro disney. De kaarten bij Martijn gekocht. Ben er superrrrr blij mee en volgend jaar haal ik de kaarten zeker weer bij je. Het scheelt een stuk met de kaart prijzen in euro disney. Je bent te vertrouwen en de service is ook top. Dankjewel daarvoor

Groetjes Rebecca

Martijn Aten - DLP-kaarten 20-12-13 19:25:43

Beste mensen, dank voor jullie leuke berichten.Leuk om te horen
Ik doe er dan ook alles aan om de klant tevreden te krijgen en vooral te houden!
Ik wens één ieder een hele mooie kerst en alvast een heel mooi, gezond 2014 en veel Disneyland Parijs bezoeken toe!
Martijn Aten

Johny Pelsmaeker 16-12-13 23:11:35

Net terug van Disneyland en geen enkel probleem gehad met de kaarten. Ik ben via google op deze site terechtgekomen en zoals meerdere mensen was ook ik sceptisch over de echtheid van de kaarten....totaal ongegrond! Martijn kwam toevallig uit Disneyland toen ik de kaarten nodig had en hij heeft ze nog net niet langs gebracht. Kortom Martijn, een heel tevreden klant die zeker de volgende keer weer kaarten bij je bestelt als ik weer die kant op ga!

<< < 76 77 78 79 80
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies