Bas 04-12-13 20:35:03

3 weken geleden 4 kaarten gekocht om een leuke betaalbare dag naar Disney te gaan.Ik kan iedereen aanraden om hier je kaarten te kopen. We konden direct via de controle binnen lopen.Daarnaast kan ik ook nog melden dat Martijn (van deze site) de service op een zeer hoog niveau heeft staan!

ilse 25-11-13 15:11:35

hallo,wij zijn 15 en 16 november met kaarten van Martijn naar Disney geweest en het was echt geweldig! De volgende keer bestel ik zeker weer kaarten bij Martijn! alleen dan laat ik ze opsturen ;-))
Groetjes, Ilse

mijke 23-11-13 16:52:46

Hoi Martijn.
Wij zijn 14 november. Met de kaarten naar Disney geweest. We zijn met de kaart in 2 parken geweest en het was super. Heel erg bedankt voor je hulp en service. Als we weer gaan dan komen we de kaarten weer bij je halen. Gr. Mijke

debby 18-11-13 20:07:30

beste martijnik was heel huiverig om kaarten voor Disney bij je te bestellen aangezien het toch een groot bedrag was maar die onzekerheid was helemaal niet nodig kaartje netjes gehad en 15 november konden we met jou kaartjes zo het park in de volgende x zal ik niet twijfelen bedankt voor alles we hebben het super gehad de kids hebben zich prima vermaakt gr debby

John 18-11-13 14:09:19

Beste Martijn,
Wij hadden 7 kaarten bij je besteld en gingen op 16 november een dag naar euro Disney kaarten waren perfect en konden zo naar binnen.
Volgende keer bestel ik ze weer bij jou
Mvg JohnJohn

Yvette van den Berg 17-11-13 22:46:07

Wij gingen van 13 tot en met 15 november 2013 naar Euro Disney. Helemaal in de kerstsfeer, super. Bij nader inzien vond ik onze kinderen nog iets te klein, 4 en 6 jaar. De reis was lang, circa zes uur met de auto en het verblijf in het park relatief kort, twee dagen. Zou een volgende keer voor de trein kiezen. De kaartjes voor 380 euro (twee dagen, twee parken), besteld bij Martijn, werkten prima. Vroeg me later wel af of we voor ongeveer hetzelfde geld een jaarabonnement hadden kunnen hebben. Maar dat heb ik verder niet uitgezocht. We verbleven in het Dream Castle hotel via vakantieveiling, prima. Buiten de vakantieperiodes om is een aanrader, het was rustig in het park en in het hotel. Op de dag van vertrek (vrijdag) was het een gekkenhuis in het hotel.

Martijn Aten - DLP-kaarten 16-11-13 16:59:16

Dank voor je bericht. Ik hoop dat je er veel plezier van zult hebben. Met vriendelijke groet,Martijn

van Belzen 16-11-13 13:15:27

Zondag de kaarten voor Disneylang besteld, met korting. Vandaag keuring netjes aangetekend ontvangen. Een aanrader wat ons betreft om hier je kaarten te bestellen met een gerust hart! Bedankt Martijn.

Bart 04-11-13 13:13:51

Hoi Martijn, ook wij hebben een hele leuke tijd gehad en uitstekend geholpen met de keuze van onze kaarten.
Dank namens mijn kinderen! Bart

Herman 01-11-13 16:22:06

Via Marktplaats zijn we op deze website beland.Omdat de prijzen wel erg mooi zijn, waren we toch wel sceptisch over het geheel en vertrouwde het niet meteen.Na contact te hebben gelegd, zijn we uitstekend behandeld. snelle afhandeling van mail contact, keurig over de telefoon en meerdere malen uitleg over de gang van zaken, hoe het werkt enz. enz.
Omdat we sceptisch waren en we het een hoop geld vonden die we hier wilde besteden, hebben we besloten vanuit Breda de kaarten te gaan halen. Achteraf natuurlijk niet gehoeven, alles was goed geregeld. Netjes de jaarkaarten in een enveloppe, met een Disneyland overzichtskaart er bij, visitekaartje er bij, alles keurig dus.
Dus al met al even weinig vertrouwen in het begin, maar uiteindelijk is alles gewoon top geregeld door Martijn!
Martijn we hebben een top tijd gehad en alles werkte gewoon super... Heel veel dank daarvoor! en ik hoop voor je dat je alles lang voor kan zetten.
Groet Herman

<< < 76 77 78 79 80
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies