Visser 30-08-18 10:28:00

Zeer tevreden over de mobiele fietsenmaker!
Snel en gemakkelijk via whatsapp een afspraak kunnen maken, kon de volgende dag al langskomen. Keurig op de afgesproken tijd gekomen, probleem snel opgelost (ventiel zat helemaal dicht) en zelfs nog reserve ventielen gekregen mocht het in de toekomst weer gebeuren. Zeker aan te bevelen!

G.C.Dwarswaard 02-07-18 16:26:04

Wij hadden een afspraak om half tien om tien uur nog niemand een keer gebeld word niet opgenomen,Tijd kater komt er een berichtje dat je met pech staat en op de ANWB wacht .Kan gebeuren.Wij berichtje teruggestuurd of je vandaag dan nog kwam.Inmiddels is het bijna half vijf geen reactie terug aantal keer gebeld maar er word niet opgenomen. Een behoorlijk asociale manier van omgang met klanten er kan altijd iets tussen komen maar dan neem je contact op met je klanten en laat ze niet zo zitten.Zal je nooit aanbevelen hoop dat dit je veel werk kost want iemand die zo met zijn klanten omgaat verdiend geen klanten

Joey 25-01-18 14:06:49

Goede service en materialen, lage prijs. Niks meer dan top!
Vriendelijke groet,
Joey

Greetje 19-12-16 15:04:43

Hallo Mobiele Fietsenmaker.
Wilde u bij deze nog ff laten weten dat ik enorm blij ben met u geboden hulp.Als ik u weer nofig heb zal ik xeker weer bellen.
M.v.gr Greetje


Zoeken