Patrick Tiggelers 16-04-16 10:56:38

Hoi Matthijs

Leuke en informatieve site

Ik heb u een mail gestuurd. Graag zou ik een Katori les willen bijwonen.

Hartelijke groet,
Patrick

Emma 14-03-16 13:42:20

Hallo,Ik heb u zojuist een e-mail gestuurd.
Hoor graag zsm van u
Groetjes

Tim Amendt 25-01-16 18:16:35

Ik wil me graag aanmelden voor uw Katori Shinto Ryu les a.s. dinsdag. Ik heb u hierover een e-mail gestuurd met achtergrond informatie en motivatie. Wellicht dat deze in uw junkmail terecht is gekomen. Vandaar dat ik dit bericht in uw gastenboek plaats. Ik hoop spoedig van u te horen.Mvg. Tim


Reactie:
Per mail beantwoord: van harte welkom!

Rich 12-06-15 19:09:50

Hi - Thanks for the time spent on your site - - it is fun!Regards, Rich

Alex de Vetten 01-12-14 15:03:13

Hallo Matthijs,
Via Brian Apon die bij jou traint ben ik op je site terecht gekomen. Ik heb Brian op een budo-gala ontmoet in Den Haag. Vroeg aan hem of het mogelijk was een keer te komen meetrainen om zo eens een andere stijl te beproeven. Zelf train ik in Nieuw Vennep en beoefen Aiki-jutsu. Mijn vraag is of ik aanstaande dinsdag kan meetrainen en zo ja, moet ik wapens meebrengen????
Vriendelijke groeten, Alex de Vetten


Reactie:
Van harte welkom! - per e-mail antwoord gestuurd.

Rik Nabben 03-10-14 12:02:32

Beste Matthijs,Een aantal jaar geleden heb ik Iaido lessen gehad in Nijmegen (daar woonde ik toen). Inmiddels woon ik in Swalmen en nog steeds erg ge´nteresseerd in het beoefenen van deze stijl. Het enige nadeel is dat ik de Dinsdagen verhindert ben en dus niet kan komen kijken. Is er een andere mogelijkheid om elkaar eens te spreken zodat we even kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Verder wil ik nog kwijt dat bordspellen toevallig ook een hobby van mij is (van Risk tot Warhammer). Vriendelijke groet, Rik Nabben

Ling Fong 18-08-14 11:02:37

Hallo Matthijs van der Zanden,
De laatste tijd ben ik me gaan interesseren in Japanse krijgskunsten, en vooral kobudo sprak me aan. Na een onderzoek door de website veronderstel ik dat het niet echt iets competitiefs is, maar voornamelijk een manier van zelfontwikkeling? Dat is eigenlijk ook wat ik zoek.Ik ben inmiddels 23 jaar, is het nog steeds mogelijk om deel te nemen en de fijne kneepjes van kobudo te leren?Ben zeker bereid eens te komen kijken, of wat raadt u aan wat ik kan doen? Ik hoor het graag!
Met vriendelijke groet,Ling Fong


Reactie:
Mijn tip: kom eens kijken!
- verder per e-mail beantwoord

heidstra 16-06-14 10:01:14

Hoi,

graag wil ik met mijn zoon morgenavond komen kijken is dit mogelijk ?

mvg T. Heidstra


Reactie:
Aw. Te laat gezien. Ja, hoor. Komen kijken kan altijd, onaangekondigd. Mocht de gymzaal deur dicht zitten; de bel zit rechts! Hopelijk dan tot volgende week.

Henk Janssen 02-02-14 12:24:10

Beste Matthijs,Bij deze wil ik je vragen of ik dinsdag 4 febr. een proefles Katori mag bijwonen.Ik heb in 2012 ook al geprobeerd aan een proefles deel te nemen, maar helaas moest ik dat op het laatste moment afzeggen vanwege prive redenen. Hiervoor wil ik je bij deze mijn excuus aanbieden.Deze keer wil ik toch echt een proefles meemaken.Ik hoop dat dit mogelijk is.M.v.g.Henk JanssenMob. 0613490329

Nicolle 28-05-13 12:04:09

Hallo Dhr vd Zanden
Ik wil vragen of er bij jullie ook vrouwen trainen, heb heel veel interesse maar wil toch weten wat het in de maand kost om te komen trainen?
Vriendelijke groet Nicolle


Reactie:
Er trainen ook vrouwen bij ons. Contributie afh. van wat je wilt trainen. Kom eerst een proefles uitproberen. Als dat bevalt, praten we verder.

1 2 3 4 5 > >>
Search
Back to homepage