Kees 23-06-17 23:58:24

Om 6.00 uur de organisatie caravan plaatsen, maar onderweg wel even iedereen begroeten de kofferbakverkopers, een hug voor de medevrijwilligers of een hoi voor de vroege bezoekers. Een portofoon mee, want de volgende klus diende zich aan en samen met anderen de urinoirs plaatsen. En dan snel de verkeersmaatregelen treffen aan de overkant van het kanaal, maar .....tussendoor even een praatje met de mensen die hij tegenkwam. Klus geklaard en dan even kijken of er elders geholpen moest worden. Met een bak koffie en een stapeltje koekjes stapte hij op 't fietsje. "Weet iemand waar hij is?" was een veel gestelde vraag. Wel een portofoon om zijn nek, maar deze stond zacht, op het verkeerde kanaal of uit. Dat vond hij geen probleem, want hij stapelde gewoon zijn bagage drager vol als mensen liepen te zeulen met hun gekochte spulletjes en hij redde zich wel en trok zijn eigen plan. Wat hebben we Ruudje gemist de afgelopen maanden en ook deze laatste weken van voorbereiding voor de kofferbakverkopen.

Sharon 21-06-17 13:29:15

aangeboden 2 plaatsen voor aankomende zaterdag 24 juni. aan de smalle kant. 15 euro per stuk.

u mag mij een berichtje sturen.
sverhaaf@gmail.com

Sandra 20-06-17 22:07:36

Mailadres voor grondplek 8 juli:
dotjejansen@gmail.com

Sandra 20-06-17 22:06:22

Hallo

Ik heb een grondplek op 8 Juli voor de smalle kant van het kanaal.
Ben helaas verhinderd.
Is er iemand die hem graag over wil nemen?

Frans 16-06-17 09:55:50

Ik hoop dat het dit jaar beter is geregeld met de urinoirs, dat deze niet meer pal naast de verkoopplekken aan de kanaal kant staan.
Een betere plek lijkt mij aan de bos kant waar
ook de dixie toiletten staan en je dus iets meer privacy hebt.

Toon 26-05-17 09:50:43

Prima organisatie moet ik eerlijk zeggen, het zou erg fijn zijn als men fietsen aan de hand door het verkoopgebied niet zou toestaan. Dit wekt vaak ergernis doordat men tegen bezoekers aan komt, en dan bedoel ik met de pedalen en dat is soms pijnlijk.

Vraag en/of tip; is het altijd een buitenlands doel waar de opbrengsten heen gaan? Misschien is het ook een idee om eens een Nederlands doel te kiezen.

Kees 27-04-17 10:27:11

Tips
Voorbereiding
zakje geel zand voor vieze plekjes, touw + een schaar, natte doekjes voor gezicht + handen + je spullen schoon te maken, droge doeken om je spullen af te drogen, meld je familie + vrienden + kennissen op sociale media dat je op de markt staat, een oud laken om een zonnescherm te maken, papier en stift, grondharingen, tasjes, shoppers, mooie kleden, knijpers, zonnebrand crème, iets lekkers voor je gasten, afvalzak, zorg voor een aflos (w.c., ijsjes, oliebollen + cup cakes + stroopwafels + frietjes kopen), extra water, een zeil om je spullen af te dekken, visite kaartjes, een goed humeur. pak soort bij soort in, een stoel of krukje, wisselgeld + groot geld clip, touw of spanband voor over je partytent, schragen en planken, kaartjes met nummers (voor betaalde zaken die worden gestald), zorg voor een eye catcher: ballonnen, vlaggetjes, leuke spreuk: ik spaar voor een ......, "Geniet bij Piet", "Klaar het bij Klaartje", "Help Harry Splinter door de Winter", "Kom lekker Miepen bij Miep", etc.


Inrichten en verkopen
Geef je vrienden + familie + kennissen je marktnummer door op sociale media, Gebruik eventueel je (fiets) kar als kraam, stal je spullen soort bij soort uit, maak een tussenpaadje om rond te lopen in je kraam, heb er lol in om te pingelen, noem een vraagprijs, geef ruimte om te onderhandelen, houd het geld op je lichaam, maak een praatje met mensen

Veel plezier
Kees

koos veneman 30-08-16 16:47:53

Ik heb op de kofferbakmarkt van 27 augustus bij nummer 19 een lamp gekocht in doos. Toen ik na afloop van de markt de lamp wilde ophalen was de mevrouw al verdwenen. Graag wil ik de reeds door mij betaalde lamp alsnog in mijn bezit krijgen. Wil deze mevrouw aub contact met mij opnemen. Graag een berichtje van u in dit gastenboek. Bij voorbaad mijn hartelijke dank.

Dinie 20-08-16 16:08:04

Hallo,

Ik heb een plek kanaalkant voor zaterdag 27 augustus.
Wij kunnen helaas dan niet.
Wil iemand die misschien overnemen?
emailadres: g.koldenhof@hetnet.nl

m.vr.gr. Dinie

Anieta 12-08-16 18:55:07

Hallo allemaal,
Is er iemand die een grondplaats heeft die wil wil ruilen voor knaalkant voor 27_08-2016. Het verschil betaal ik bij.
Of iemand die helemaal niet kan op 27_08-2026 voor een grondplaats?
Mijn eerste mail is anieta.verhaaf@gmail.com
Alvast Bedankt!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken