A.v.d.Wiel 16-10-12 16:47:53

Na een onderhoud met de heer Lucas van Grinsven van ASML, hoofd communicatie, hebben we pogingen ondernomen om de ringen van de postduiven terug te krijgen. Daar is nooit iets van gekomen!
Verzoeken aan de Slechtvalkenwerkgroep (Hr van Geneijgen) om een onderhoud worden helemaal niet beantwoord.
We ergeren ons naast het leverancier zijn van prooidieren voor de slechtvalken ook ontzettend aan het taalgebruik van zogenaamde slechtvalk-fanaten op de diverse fora als er weer een slachtoffer binnengebracht wordt. Zij beseffen zeker niet wat voor impact het heeft als je je lievelingsdieren voor de camera opgegeten ziet worden!


Reactie:
Zucht, eerlijk gezegd word ik van dit soort berichten moedeloos, ze werken inmiddels averechts. Dat bepaalde mensen niet antwoorden is niet mijn verantwoording en hoe mensen op diverse fora schrijven ook niet.
In het verleden heb ik geprobeerd om iets voor de duivenmelkers te kunnen betekenen, echter dat bleek een éénrichtingsverkeer mijnerzijds te zijn. Het enigste wat de duivenmelkers terugdeden was me bestoken met berichten zoals U nu geschreven hebt.
En misschien moet U zich eens verder verdiepen in de slechtvalken, dan zult U snel te weten komen dat de populatie van de slechtvalk in Nederland en omliggende landen inmiddels goed is en in Eindhoven en omgeving de nodige slechtvalken wonen, niet alleen die twee slechtvalken die op de toren van ASML gebroed hebben.

Harry Sengers 17-02-12 21:04:16

Dorine. Bericht op slechtvalkpagina Tilburg inderdaad hebben de slechtvalken veel meer rust dankzij de verplaatsing van de kooi, speciaal voor hun zijn de ramen gisteren al gewassen en kunnen daardoor in alle rust de eieren komen en inderdaad zijn we met vakantie al zijn we ver weg we kijken wel Groeten Harry.(Ps had inlognaam v/d site niet bij de hand)

 ron 03-10-11 12:04:49

dat je dol bent op roofvogels ok geen moeite mee. Wel heb ik moeite met teksten zoals op een forum waar jij ook deel vanuit maakt : "Bericht Geplaatst: Maandag 5 September 2011, 16:10:30 Onderwerp:
Reageer met quote

We zijn genoodzaakt straks gewoon een duif naar binnen te gooien ,dan komen ze ook weer binnen , bedankt voor de tip Dorine Smile
_________________
carpe diem
":
DAAR ZOU JE OOK IETS VAN KUNNEN ZEGGEN OF ZIJN DAT TOCH MAAR ""SCHIJTDUIVEN" WEL EENS NAGEDACHT WAT ANDEREN EEN LAST HEBBEN VAN SLECHTVALKEN? DE MENS MOET DE NATUUR EENS HAAR GANG LATEN GAAN IPV HET KUNSTMATIG BIOTOPEN KREEREN..........STRAKS IS HET WEER "JANKEN" DAT ER VEEL VALKEN DOOD GAAN OMDAT ER GEEN PROOI MEER IS (LEES DAT DUIVENMELKERS MAAR STOPPEN DOOR DE ELLENDE)
Erg kortzichtige mensen op dat valken forum in elk geval!!!!!


Reactie:
Beste Ron,
Je bericht is hier niet op zijn plaats, dit is niet het gastenboek van het betreffende forum.
Verder vind ik het triest dat de duivenhouders telkens weer dit soort commentaren schrijven en verder geen enkel gesprek aan willen gaan.
Moeite die onzerzijds genomen wordt om in gesprek met jullie te gaan worden steevast door jullie afgebroken.

joke/miepie 09-06-09 20:47:59

Ha Dorine, bedankt voor de koffie gisteren! Heb genoten van de valken en de mooie omgeving.
Maar...krijg sinds vandaag de site van beleef de lente niet meer geopend na 3 maanden trouw bezoeker te zijn geweest...hoe kan dat nou..hopelijk van korte duur.
Groetjes en ga door met het maken van zulke mooie foto's!

Joke

marian53 08-06-09 23:28:45

Heel Hartelijk bedankt Dorine voor het mooie verslag en de fotos die er bij staan . ik heb er erg van genoten .

Ria 22-05-09 21:04:22

Dag Dorine,
Wat een leuke foto's weer zo bij het ringen van de kuikens in De Mortel.
Groeten, Ria

Nicole 03-05-09 17:49:44

Dank je wel Dorine voor de foto's en het verhaal.

Ava 01-06-08 16:44:35

Mooi je verhaal van 30 mei, afgelopen vrijdagavond, Dorine. En weer genoten van je foto's op het forum, en ook van die van Piet en Bert. Die middag heb ik gisteren óók ter plekke meegemaakt. Ik vond het een interessante en plezierige middag. (Gina en ik wilden eerder weg, maar dat lukte gewoon niet.)

Rens van Helvoirt 09-05-08 14:44:36

Hoi Dorinne,
vorig jaar alle gebeurtenissen met spanning gevolgd! Dit jaar pas net 'ingestapt' (ik zit erg veel in het buitenland dus is wat moeilijk bij te blijven) Een vraagje: is er bekend wat er met de 2 jongen van vorig jaar is gebeurd?
groeten
Rens

Nicole 01-05-08 10:38:10

He Dorine,
Tof weer je verslag en prachtige foto's je bent
toch een he.
Groetjes Nicole

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage