A.v.d.Wiel 16-10-12 16:47:53

Na een onderhoud met de heer Lucas van Grinsven van ASML, hoofd communicatie, hebben we pogingen ondernomen om de ringen van de postduiven terug te krijgen. Daar is nooit iets van gekomen!
Verzoeken aan de Slechtvalkenwerkgroep (Hr van Geneijgen) om een onderhoud worden helemaal niet beantwoord.
We ergeren ons naast het leverancier zijn van prooidieren voor de slechtvalken ook ontzettend aan het taalgebruik van zogenaamde slechtvalk-fanaten op de diverse fora als er weer een slachtoffer binnengebracht wordt. Zij beseffen zeker niet wat voor impact het heeft als je je lievelingsdieren voor de camera opgegeten ziet worden!


Reactie:
Zucht, eerlijk gezegd word ik van dit soort berichten moedeloos, ze werken inmiddels averechts. Dat bepaalde mensen niet antwoorden is niet mijn verantwoording en hoe mensen op diverse fora schrijven ook niet.
In het verleden heb ik geprobeerd om iets voor de duivenmelkers te kunnen betekenen, echter dat bleek een ÚÚnrichtingsverkeer mijnerzijds te zijn. Het enigste wat de duivenmelkers terugdeden was me bestoken met berichten zoals U nu geschreven hebt.
En misschien moet U zich eens verder verdiepen in de slechtvalken, dan zult U snel te weten komen dat de populatie van de slechtvalk in Nederland en omliggende landen inmiddels goed is en in Eindhoven en omgeving de nodige slechtvalken wonen, niet alleen die twee slechtvalken die op de toren van ASML gebroed hebben.

Harry Sengers 17-02-12 21:04:16

Dorine. Bericht op slechtvalkpagina Tilburg inderdaad hebben de slechtvalken veel meer rust dankzij de verplaatsing van de kooi, speciaal voor hun zijn de ramen gisteren al gewassen en kunnen daardoor in alle rust de eieren komen en inderdaad zijn we met vakantie al zijn we ver weg we kijken wel Groeten Harry.(Ps had inlognaam v/d site niet bij de hand)

joke/miepie 09-06-09 20:47:59

Ha Dorine, bedankt voor de koffie gisteren! Heb genoten van de valken en de mooie omgeving.
Maar...krijg sinds vandaag de site van beleef de lente niet meer geopend na 3 maanden trouw bezoeker te zijn geweest...hoe kan dat nou..hopelijk van korte duur.
Groetjes en ga door met het maken van zulke mooie foto's!

Joke

marian53 08-06-09 23:28:45

Heel Hartelijk bedankt Dorine voor het mooie verslag en de fotos die er bij staan . ik heb er erg van genoten .

Ria 22-05-09 21:04:22

Dag Dorine,
Wat een leuke foto's weer zo bij het ringen van de kuikens in De Mortel.
Groeten, Ria

Nicole 03-05-09 17:49:44

Dank je wel Dorine voor de foto's en het verhaal.

Ava 01-06-08 16:44:35

Mooi je verhaal van 30 mei, afgelopen vrijdagavond, Dorine. En weer genoten van je foto's op het forum, en ook van die van Piet en Bert. Die middag heb ik gisteren ˇˇk ter plekke meegemaakt. Ik vond het een interessante en plezierige middag. (Gina en ik wilden eerder weg, maar dat lukte gewoon niet.)

Rens van Helvoirt 09-05-08 14:44:36

Hoi Dorinne,
vorig jaar alle gebeurtenissen met spanning gevolgd! Dit jaar pas net 'ingestapt' (ik zit erg veel in het buitenland dus is wat moeilijk bij te blijven) Een vraagje: is er bekend wat er met de 2 jongen van vorig jaar is gebeurd?
groeten
Rens

Nicole 01-05-08 10:38:10

He Dorine,
Tof weer je verslag en prachtige foto's je bent
toch een he.
Groetjes Nicole

paulien 13-04-08 10:10:10

Hoi Dorine ,
Bedankt voor je leuke verslag en de prachtige foto's.
Groetjes, Paulien

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!