Ference van den Bogert 29-07-10 16:39:54

Als je het boek leest van ad van liempt en de verhalen van mijn vader Joop hoort is het jammer dat ik het nooit een wedstrijd heb gezien. Als ik naar mijn voetballende zoon Roar kijk denk ik wie weet ooit ?????

Joyce Perryman-Wolf 13-06-10 01:21:37

Kwam deze website tegen bij het browsen voor DOS. Erg leuk om wat oude foto's van mijn papa te zien! Mijn zus heeft ergens nog een oude team foto. Zal eens kijken of we het kunnen vinden. Ik was er nog niet toen dit team kampioen werd, maar pa, voor mij ben en blijf je altijd mijn kampioen!

Hans Tiemens 18-05-10 10:10:49

Erg leuk, deze site, nog niet eerder gezien.
Samen met mijn ouders was ik er ook bij als jochie van 5 achter het doel in de Goffert. Weet nog, dat het erg heet was, dat de Munck erg goed was, en natuurlijk het onverwachte doelpunt van ons aller Tonnie.
Tot het einde van DOS altijd een seizoenkaart gehad op de eretribune met mijn ouders, links naast de spelerstunnel.
Fantastische herinneringen!! Komt nooit meer terug.
Hans Tiemens.

Ronald Jager 26-02-10 11:51:17

Mooie foto's van De Zwarte Panter. Ik heb wel eens gehoord dat enige reden waarom DOS in 1958 kampioen werd De Muncks aanwezigheid was. Wat een uitstraling had die man.

Wil Steigerwald 08-12-09 16:46:59

Erg leuk om de beelden etc. te zien van het kampioensjaar van DOS. Hoor ontzettend veel verhalen van mijn opa (zoals hier op de website genaamd: Willy Steigerwald) en dan is dit echt heel gaaf om te zien!

Jacques Hovius 05-12-09 18:32:25

Als de leeftijd wat meer vat op je begint te krijgen komen er automatisch steeds meer herinneringen boven water. Zo ook als het om DOS gaat. De club waarvoor ik in de zestiger jaren heb gespeeld. Hoewel ik niet verder ben gekomen dan de A junioren (een blessure maakte een eind aan mijn voetbaldromen) koester ik geweldige herinneringen aan een aantal mensen, waarvan Louis van de Bogert de belangrijkste was. Hij was in de zestiger jaren niet alleen onze buurman, maar ook een belangrijke steunpilaar toen ik in de jeugd voetbalde. Ook zijn zoon en toenmailge jeugdvriend Dick herinner ik mij nog goed. We voetbalden altijd met " de buurtjongens" op een grasveldje tegenover de Wulverhorstlaan in Hoograven. Leuke tijd.

Jacques Hovius
Waalre

herman van baggem 04-11-09 18:32:34

Dank voor de geweldige site! Ik kreeg de tip van m'n zoon over deze site.
Ik heb die mooie tijd meegemaakt. De wedstrijden om het kampioenschap tussen de 4 afdelingskampioenen. Geweldige wedstrijden waren dat. En... natuurlijk de beslissingswedstrijd in 58 in Nijmegen bijgewoond!
Bij de wedstrijden tussen dos en elinkwijk stond ik al om 10 uur in de ochtend bij de ingang om een kaartje te bemachtigen.

Don van den Bogert 11-05-09 00:30:15

Opgegroeid met de verhalen en foto's van de Kanaries vind ik dit een prima website !
Nu mijn Pa (Dick) en Grootvader (Louis) er niet meer zijn maken ze helaas niet meer mee hoe hun kleinzoon/achterkleinzoon Cody, in hun voetsporen aan het treden is !
Het zit in de genen...

Laten we er maar vanuit gaan dat ze van boven meekijken, die lelijke Engels van DOS !

jan paul 19-03-09 13:58:58

Ik ken diegene ook het is Jan witzand met 1 wedstrijd gespeeld helemaal zeker
waar doen jullie dit eigenlijk voor ?
in ieder geval veel succes

pietje 19-03-09 13:57:46

dat is echt waar we hebben het opgezocht het is jan witzand met 1 wedstrijd

en heel veel plezier met jeugdkrakers

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda