Pietsje Hoekstra 25-04-10 20:40:03

wij woonden met 4 meiden in Gorredijk en waren er veel te vinden
wij komen ook Peter vd Meulen komt misschien uit Duitsland hier naar toe

immie otten -van der woude 31-03-10 15:44:46

ja, ik kwam ook veel in DB, eerste jaren nog stiekum. ik was 14 en mocht nog niet de kroeg in van m,n moeder. dus zondag s,middags gingen we zogenaamd naar de "iepen door". Aukje, Jannie en ik. Ik kan mij nog hééél goed herinneren dat mijn moeder op een zondagmiddag woest het trapje af kwam, en mijn naam door de hele kroeg schreeuwde. "waar is Immie" ik ben toen hardhandig het trapje opgeholpen, de kroeg uit... tjonge wat een afgang was dat toen
jammer dat er geen lijst is van de reünisten, ik ben al erg lang uit Gorredijk weg, en twijfel nog of ik heen zal gaan.
het zou leuk zijn te weten dat er voor mij bekende kroeggangers van toen zijn. in ieder geval is het wel een super plan, de reünie!
groetjes ,immie


Henk Blokstra 29-03-10 23:16:34

Dat ik dit nog mag meemaken!!!!!!
Enkele dagen nadat Mient was oveleden (R.I.P.) sprak ik met Minze Hofstra, toen wisten we zeker dat we nooit meer in "onze" oude kroeg een biertje zouden drinken omdat "de baas" er niet meer was...... beetje DOUBLE !
Maar dat simpele e-mailtje van 28 maart 2010 maakte dat verlangen naar die tijd, dat onbeschrijfelijke dan toch mogelijk....we waren bij de eersten in 1971 (niet iedere dag) tot er kindertjes kwamen in 1979, daarna soms nog wel een zaterdagavond, maar ja je word ouder ( en papa!), maar blijft wel jong van geest !!!!!
Nu alvast mijn oprechte dank voor het weer ff in leven roepen van wat ik al eerder had vermeld.
Hoipipeloi, Henk.... toen zeker nog Henkie

Gerrit de Haan en Marijke kooi 29-03-10 20:53:30

Hallo,
Veel goeie herinneringen aan die tijd. Wij zijn bijelkaar gekomen in Dubbel en alweer bijna 32 jaar samen. Het diskjockey concours Hilversum samen met oa. Wiebe Krist Mient Jan, Jan van Kammen en nog vele anderen. Het karbonaatje op de bovenverdieping, die we zelf bakten omdat Mient er geen zin meer in had . Super gezellige tijd. Dit feestje willen wij niet missen.
Groetjes,
Gerrit en Marijke de Haan

reinder 28-03-10 23:37:31

de jaren 70 als puber mee gemaakt de top40 veronica
geweldig dat jullie dit doen!!!
gr rei

Lieneke Tabak 28-03-10 16:37:47

Volgens mij ging ik stiekem (op mijn 14e) naar Double Barrel. Op zondagmiddag was het er erg gezellig. Ik trok toen veel op met Anneke en Gerda Eppinga en Etta Donkers. Ik hoop ze weer te zien.
We houden de site in de gaten!
Lieneke Tabak.

Anneke en Jannie de Haan,( uit 26-03-10 13:31:46

yee echt te gek ,
Hier begonnen onze eerste soul stappen op de dansvloer . Toen wij voor eerst kennis maakten met DB waren wij in het geheel geen soulkikkers! maar toen wij ten dans gevraagd werden door de echte soul lief hebbers , Anton ,Boy,Norian waren wij verkocht en fan van deze muziek.Voor ons was DB Mient en Trees een discotheek waar wij altijd te vinden waren en veel van onze vrije tijd door brachten .het is voor ons echt jeugd sentiment! In Db ontmoeten wij onze mannen Siete en Nelis , Wij vinden het te gek dat deze reunie gehouden wordt en zullen er zeker zijn!

joke stolker 20-03-10 14:26:07

ja natuurlijk kom ik ook anders is het stel niet compleet

Linda Nieman 17-03-10 12:32:14

Wat een superleuk idee!!!! Ik, als Amsterdamse indertijd, heb er heel veel leuke weekenden meegemaakt!!! Samen met Irene Stolker, Joke, Grietje, Lily, Hendrika enz. Mijn uitgaansleven begon in de Barrel! Wat een omschakeling was dat toen ik later de weekenden in Amsterdam moest doorbrengen!! pff. Ik kom zeker naar de reunie!! Tot dan!!

Karel Pieterson 16-03-10 19:08:06

Hardstikke leuk! Mijn eerste kroegervaringen, ik herinner me nog de kerstdagen met alle hits die je nu nog hoort! We komen zeker!

<< < 7 8 9 10 11 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies