Ron de Laat 10-05-09 23:15:27

Beste vrijwilligers en leden van DPJ,

Al vanaf 30 april denk ik niets anders dan over wat er is gebeurd. Elke dag keek ik op de site of de toestand van Marij verbeterde. Het maakte me intens verdrietig toen ik het laatste nieuws op internet las. Er zal veel tijd voorbij gaan voordat deze traan in mijn hart weggeëbt is. Marij was een persoon die ik kende vanaf het begin, ze was een erg vroklijke vrouw. Haar gezicht straalde altijd. En zo zal ik haar ook altiijd herinneren.
Aad, Kelly en Britt heel veel sterkte toegewenst.
Ron de Laat (oud vrijwilliger DPJ)

monique van gils 10-05-09 22:23:57

Lieve vrijwilligers, leden, ouders en allen die betrokken zijn bij DPJ,
Ook wij zijn ons helemaal rot geschrokken van het ongeluk op 30 april met helaas als dieptepunt het overlijden van Marij. Er zijn voor ons maar moeilijk woorden te vinden die troost kunnen geven. Voor zoveel onrecht bestaat nauwelijks troost. Ik denk veel aan jullie allemaal. Hopelijk geeft de verbondenheid die jullie hebben met elkaar en jullie zeer warme band de nodige kracht. Heel veel sterkte voor jullie allemaal en in het bijzonder voor Aad, Kelley en Britt.
Monique van Gils (oud vrijwilligster DPJ)a

Henriëtte van Lieshout 10-05-09 21:54:44

Beste leden en vrijwilligers van DPJ
Bij deze wil ik jullie mijn medeleven betuigen met het verlies van Marij. Ik kende haar van vroeger bij de Drumfanfare en heb vele jaren met haar samen trompet gespeeld. Onlangs met carnaval kwamen we elkaar weer tegen en heeft ze het nog gehad over hoe leuk ze het had met haar gezinnetje en haar werk bij Durendael.
Onvoorstelbaar dat dit zo moet eindigen. In elk geval wens ik jullie allemaal ontzettend veel sterkte toe en de kracht om dit allemaal te verwerken.

Rien Robben 10-05-09 19:10:14

Gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte toegewenst.
Rien Robben (oud lid DPJ)
Jeanne en Frans van Gurchom-Robben
Ingeborg en Edwin van Gorp-van Gurchom

Marie-José Hulskramer 09-05-09 23:45:08

Beste nabestaande van Marij dochetr uit het ziekenhuis ontslagen en moeder komt tengevolge van dit afschuwelijke drama te overlijden. Ik wens de direct betrokken en de overige vrijwilligers en leden van de drumband heel veel sterkte en kracht toe.
EN PROBEER ER ZOVEEL MOGELIJK OVER TE PRATEN.STREKTE EN HEEL VEEL KRACHT TOEGEWENST

Jan van der Rijt 09-05-09 23:36:52

Beste mensen van DPJ.
Als oud Naagerlid, de kapel die na jullie altijd bij Jong Nederland repeteerd wens ik jullie veel sterke toe om heel deze situatie een plaats te geven. En vooral voor de fam.Pijnenburg mijn medeleven.Woorden schieten te kort
Een luisterend oor misschien niet
Sterkte
Jan

Rian en Erwin van Amelsfort 09-05-09 23:11:35

Beste allemaal
Op de eerste plaats gaat mijn deelname uit naar Aad en zijn kinderen en wens hun heeeeeeel veel sterkte bij het verwerken van het verlies van vrouw en moeder. Maar ook alle leden en vrijwillegers van DPJ ,bvwghwillen wij onze steun betuigen in deze emotionele tijd. Sterkte voor jullie allemaal.
Rian ( oud vrijwillegster) en Erwin van Amelsfort

Martin en Leonie Bogaers-Donde 09-05-09 21:04:41

Beste Aad en kinderen en leden van de band,
Wij wensen jullie veel sterkte met het dragen van het verlies van Marij Pijnenburg. Vooral aan Aad en de kinderen veel sterkte gewenst en onze deelneming met dit vreselijke verlies van vrouw en moeder.Hier zijn geen woorden voor.Leden en bestuur van jullie korps ook veel sterkte gewenst.
Martin en Leonie Bogaers

ine van keulen 09-05-09 20:41:42

Beste mensen .
Ik wens jullie veel sterkte om het verlies te dragen van Mary Pynenburg de vrouw van jullie voorzitter.Op de eerste plaats gaat myn deelneming uit naar Aad en zyn kinderen.Wat een vreselyke dag is die 30 april voor jullie geworden .Hou de mooie herinneringen van je vrouw en jullie mam vast door over haar te blyven praten.
Beste mensen probeer elkaar te steunen daar waar je nodig bent en waar men je hulp wil .
Probeer ook sterk te zyn voor jullie korps want ook jullie mensen hebben t moeilyk .veel sterkte .
Ine van Keulen

brigitte smolders 09-05-09 20:04:36

wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke periode

brigitte smolders ASG

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage