janine 15-10-20 21:08:21

Leuke website!

 Anette Nielsen 12-07-17 08:55:25

We are breeding stabij i Denmark and are interested in more information and pictures of Gart Melle fan it Driuwende Hüs.
I have send a request to NWSV but have not hear from it yet. I have people who are interested in Finland for a female from this combination. We are going to keep a male dog our selves from the combination.
So I hope I will get a positive breeding adwice from this combination.
Can you make a contact to the owner for me?

Wilma 13-01-17 12:01:57

Diede, de moeder van het jarige G-nest is afgelopen maandag 9 januari 12 jaar geworden, en maakt het gelukkig nog goed! Ron, Miranda en de kinderen, wij hopen dat jullie samen met Diede nog zeker een aantal mooie jaren mogen beleven en zij zo gezond als mogelijk mag blijven!

Hartelijke groeten van Kees en Wilma & Melle.

Kees, Wilma & Melle 13-01-17 11:47:07

Hallo allemaal, vandaag is het G-nest van Diede & Manus 6 jaar geworden en hopelijk verkeren zij allemaal nog in goede gezondheid! Met Melle gaat het in ieder geval uitstekend! Net even teruggeblikt op deze site naar de geboortedag van onze honden 6 jaar geleden. Misschien dat sommigen baasjes dit ook doen, dan hoop ik eigenlijk dat zij hier ook een reactie willen plaatsen, want wij zijn erg nieuwsgierig naar de broertjes en zusjes van Melle, waarvan wij Guusje en Gebbe nog wel kunnen volgen. Alle baasjes gefeliciteerd, en dat jullie nog heel lang van jullie hond mogen genieten!

Wilma 16-10-16 17:38:34

Hoera, Oma Diede is Opoe Diede geworden! De gebroeders Peer, Jilles en Waldo hebben haar in totaal van 18 achterkleinkinderen voorzien! Dat zij alle 18 maar zéér voorspoedig mogen opgroeien en er hopelijk een aantal van hen mettertijd ingezet gaat worden in de fokkerij, dat zou mooi zijn! De jeugd heeft tenslotte de toekomst!

Wilma Binken 23-09-16 17:36:19

En ja hoor, de broertjes Peer, Jilles en Waldo hebben hun eerste dekking er op zitten! Oma Diede, de achterkleinkinderen komen eraan hoor!

Monique Muitjens 05-08-16 21:17:09

Hoi Ron en Miranda,
Even een berichtje van Bono uit jullie B-nestje.
Hij is nu 13 jaar oud en krijgt gebreken maar het is en blijft een hele lieve hond
Hebben jullie enig idee hoe het met de rest van het B-nestje is gegaan?
Vriendelijke groet, Monique

Wilma 31-07-16 14:56:53


De nieuwe dekreu heet trouwens WALDO!

Wilma 31-07-16 14:52:37


WAUW, weer zo'n mooie reu op de dekreuen-lijst! Wederom weer een kleinzoon van Diede, en broer van Peer en Jilles, die hem voor gingen op deze lijst! De mannelijke nazaten uit "fan it Driuwende Hûs", raken zo goed vertegenwoordigt, en nu maar hopen dat ze daadwerkelijk worden ingezet!

Kees, Wilma & Melle 08-07-16 21:41:39

Hoi Ron, Miranda, Silke en Lieke,

Alle 6 de pups zijn nu bij hun nieuwe baasjes! Dit is voor jullie, maar ook voor Guusje en Diede natuurlijk wel weer even wennen. Guusje heeft het voor haar eerste nestje fantastisch gedaan, zit in het bloed zullen we maar zeggen, heeft ze van Jeppe en Diede! De combinatie Albe en Guusje was een goede keus, de pups zijn prachtig en daar kunnen jullie trots op zijn! Jullie taak zit er op, de baasjes nemen het over. Jullie mogen van een welverdiende vakantie gaan genieten! En wat de pups betreft, die wensen wij een lang, gezond en fantastisch "hondenleven" bij hun trotse, blije baasjes toe!

Hartelijke groeten van ons en tot ziens!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies