Wilma 01-07-16 12:15:06

Hoi Ron en Miranda,

Zie net dat er weer een kleinzoon van Diede op de Dekreuenlijst is geplaatst. Hij heet Jilles, en is de bruin-witte broer van de zwart-witte Peer die laatst ook op de lijst is geplaatst. Nu maar hopen dat beiden genoeg kansen krijgen om daadwerkelijk te mogen bijdragen aan een prachtig en gezond Friese Stabij-populatie! Dat zou heel mooi zijn, en natuurlijk ook leuk voor jullie van de kennel fan it Driuwende Hûs!

Groetjes van Wilma

Wilma Binken 10-06-16 08:25:56

Hoi Ron en Miranda,

Wat leuk dat jullie gereageerd hebben op het bericht hieronder van Alex in't Veld. Dus jullie staan straks met de honden in een boek over Amsterdammers en hun dieren, grappig hoor!
Leuk, voor de makers van de foto's dat er op dit moment ook een nest pups aanwezig is! Maar, jullie hebben buiten de honden om natuurlijk nog meer dieren, die waarschijnlijk ook in het boek komen. Afijn, we gaan het zien t.z.t.

groetjes Wilma


Reactie:
Hallo Wilma, ja we hebben er even over moeten denken, maar het leek ons toch erg leuk om te doen. Nu zijn we benieuwd wat het resultaat is!

groetjes Ron en Miranda

Wilma Binken 16-05-16 21:10:40

Net het filmpje van Oma Diede in de werpkist bij de pups van Guusje gezien, gaaf hoor! Ik hoor de pups protesteren, WIJ WILLEN MELK!!!
Dit hebben wij eerder gezien met Jeppe, bij het G-nest van Diede in 2011. Oma Diede kan ze dan wel niet meer van melk voorzien, maar ze komen zo te zien niets tekort bij Mama Guusje, ze zien er weldoorvoed uit en zijn zeer levendig! Prachtig nest, een genot om naar te kijken!

Wilma Binken 16-05-16 19:40:41

Hoi Ron en Miranda,

Ik zie net dat er een kleinzoon van Diede op de dekreuenlijst staat, hij heet Peer en is een mooie hond om te zien. Leuk hè!

Groetjes Wilma


Reactie:
Hallo Wilma, ik zie het inderdaad staan! Echt leuk!

 Alex in 't Veld 06-05-16 15:27:08

Beste Ron en Miranda Hopman,

Bij het niet kunnen vinden van een email adres, hoop ik dat mijn bericht middels deze weg toch in goede orde bij u terecht komt. Namelijk;

Mijn naam is Alex in ‘t Veld en ik ben werkzaam voor het project Animalia Amsterdam, een project van fotograaf Isabella Rozendaal, waarbij we de Amsterdammers en hun huisdieren fotograferen voor een boek dat de relatie van de Amsterdammer en haar huisdieren weergeeft.

Jullie kennis en expertise met het fokken van de Friese Stabij is voor ons project een onmisbare invulling en zodoende zouden wij graag een gesprek met u willen aangaan, om de mogelijkheden te bespreken van het fotograferen bij uw kennel.

Op deze pagina vindt u meer informatie over het project inclusief een selectie van dieren fotografie van Isabella Rozendaal. http://isabellarozendaal.com/animals-of-amsterdam

We horen graag of u openstaat voor een gesprek. We zijn per mail of telefonisch bereikbaar op: 06-24431661


Veel dank & vriendelijke groet,

Alex in ‘t Veld


Reactie:
Hallo Alex, ik vond het een leuke ervaring. We wachten in spanning het resultaat af!

Kees en Wilma Binken 05-05-16 13:50:50

Ron en Miranda,

Allereerst van harte gefeliciteerd met Guusje haar eerste nestje! In eerste instantie zeven prachtige pups, maar oh wat een domper op de vreugde, zo sneu dat er een pupje is overleden door een stom ongelukje waar niemand wat aan kan doen, Guusje niet en jullie niet! Je kunt niet vierentwintig uur continue je ogen op het nestje gericht hebben, en het kan echt in luttele seconden gebeurt zijn. Maar, verdrietig is het wel! We hopen dat jullie het los kunnen laten en enorm gaan genieten van de zes prachtige pups. Geef Guusje maar een hele dikke knuffel van ons. We zagen op het filmpje dat ze een prima moeder instinct heeft, prachtig om te zien! Veel succes gewenst verder in de komende acht weken!

Hartelijke groeten van ons, en een dikke lebber voor Guusje van broer, en nu ook oom Melle.

Wilma Binken 30-04-16 14:54:56

Hoi Ron en Miranda,

Ik ben blij dat de website ook weer Up to date is. Als niet Facebooker, kan ik het verloop van het aankomend nestje van Guusje via de site volgen. Komende week is het zover, ben heel benieuwd en hoop dat alles zeer voorspoedig gaat verlopen. Ik wens jullie alvast heel veel succes bij haar bevalling en Guus zet 'm op hè!

Groetjes van Wilma en geef Guusje maar een dikke knuffel van mij, en o,ja ook van d'r broer Melle

 Marjelle Staas-Vreugdenhil 20-01-16 13:45:28

Goedenmiddag,
Vanmorgen met onze oudste zoon en onze Liefke (Katootje Grietje fan 'e Alde Leane) op de hondendijk en het strand in Monster gelopen en daar kwamen wij Pipa tegen, door jullie gefokt!
Leuk, zie dat ze uit jullie H-nest kwam. Lief beestje!
Hartelijke groeten,
Marjelle Staas-Vreugdenhil (Naaldwijk)

Kees en Wilma Binken 13-01-16 07:55:57

En toen was het G-nest van Manus en Diede al weer 5 jaar oud, waar blijft de tijd? Wij wensen ze allemaal nog vele gelukkige hondenjaren in goede conditie, en nog vele knuffels van hun liefhebbende baasjes toe!

Ook een knuffel van ons, en groeten aan de baasjes van Kees, Wilma en onze Melle.

Kees en Wilma Binken 09-01-16 19:58:17

Wij feliciteren kennel fan it Driuwende Hûs met de 11de verjaardag van Diede, de moeder van onze
dekreu Melle, en oma van Melle zijn eerste 8 nakomelingen, 4 reutjes en 4 teefjes geboren op 11-12-2015. Wij wensen Diede en haar baasjes nog vele fijne jaren samen toe.

Hartelijke groeten van Kees, Wilma en onze trots,
Gart Melle fan it Driuwende Hûs.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies