Ton en Marijke van hamersveld 05-05-15 16:40:44

Leuke site hebben jullie Ron en Miranda en wat een mooie honden ,jullie kunnen trots zijn erg leuk geniet van jullie mooie lieve honden groetjes van Ton en Marijke

Fred de Boer 13-12-14 10:49:25

Hallo Miranda,

Ik gisteren (12/12) met Beike (Henke Guus) en mijn Wetters Sinne naar de Holland Cup geweest en Beike werd 2de met een uitmuntend en Sinne had ook een uitmuntend en was de beste wetter.

Groetjes, Fred

Familie Binken en Melle 16-05-13 07:41:34

Yeah,Jeppe is vandaag 14 jaar geworden! Hopelijk is die lieve Grand Old Lady nog goed genoeg om nog een tijdje bij jullie te mogen blijven!
Knuffelen doet wonderen, geef haar er vandaag maar vijf extra namens ons, en blijf verder gewoon van haar genieten! Groetjes van ons allemaal.

Ellen 20-11-12 20:58:34

Hallo Miranda,

Een hele tijd geleden dat ik je heb gesproken! Ik was je aan het googlen en kwam op je website terecht. Ik was benieuwd hoe het met mama Jeppe gaat en de broertjes en zusjes van Arco Jeppe.
Arco Jeppe is nog steeds zeer actief en een ontzettend lieve en fijne hond! Onlangs heeft hij wel last gehad van blaasstenen maar met speciaal voer en cranberry tabletten gaat het nu weer prima. Ook heeft hij inmmiddels een grijs baardje maar ja hij wordt ook alweer bijna 11! Zijn alle zusjes en broertjes ook nog gezond en in leven? Ik las iets over een broertje dat helaas te vroeg overleden is?

Als je het leuk vindt kan ik je wel een paar foto's mailen van Arco Jeppe? Laat maar weten!

Groetjes, Ellen

Marianne en Bas Vernes 21-09-12 22:58:09

http://youtu.be/TRdJiNeCswY

Foppe Floris fan it Driuwende Hûs (vh pup 10)heerlijk aan de wandel met 50 Stabij's. (Dezelfde kop en model als zijn moeder Diede)
Hij maakt het goed!

Enjoy the movie!

Groeten,
Fam. Vernes & Foppe Floris. (Zwijndrecht)


Reactie:
Hallo Bas en Marianne,

Ik werd door Lineke al op het filmpje gewezen. Wat leuk om hem zo te zien, fijn om te horen dat het goed met hem gaat. Het is een heel leuk filmpje geworden, heerlijk om alle stabijtjes zo samen te zien lopen, en wat waren het er veel.

Hartelijke groet,

Miranda

Familie Binken 29-07-12 13:50:11

Hallo Ron en Miranda,
Bedankt, dat wij afgelopen dinsdag nog even op de valreep naar het complete nest mochten komen
kijken, voordat zij deze week allemaal naar hun toekomstige baasjes gaan. Het blijft een feest om dit even van dichtbij te zien, hoewel wij ze natuurlijk ook op de website volgden. We kunnen ons goed in de gevoelens van de nieuwe baasjes inleven,omdat wij dit anderhalf jaar geleden zelf mee mochten maken. Wij wensen ze daarom heel veel succes bij het opvoeden en vooral ook genieten van hun lekkere eigenwijze Friese Stabij! Ron,Miranda en de meiden,voor jullie zit het er weer op! Na deze mooie maar drukke tijd mogen jullie genieten van een welverdiende vakantie,wat het gemis van de pups misschien wat verzacht.
Een hele fijne vakantie toegewenst! Hartelijke groeten van ons uit Wormer.

Fam van der Pal 27-07-12 23:02:10

Hoi Miranda en Ron,

Leuke foto's staan er weer op de site! En wat zijn ze al groot geworden na ze 2.5 week niet gezien te hebben! Vannacht terugrijden vanuit Frankrijk en dan zondag Ringstaart oftewel Pippa ophalen! We hebben er zin in! Tot zondag. Gr Brenda, Jeroen, Manon, Casper en Tessa


Wilma en Kees 08-07-12 10:40:42

Hoi Miranda en Ron ,vanuit ons vakantieadres toch even kijken op jullie website ,en het weer onwijs leuk om te zien......om op te vreten!Ook krijgen we foto,s van de Fam.Heijne,die er ook onwijs veel zin in hebben,we beleven het weer mee !!

 Marianne v Dam 04-07-12 23:54:00

Ik heb even gekeken bij de pups, prachtig nestje en leuke foto's. En oma Jeppe ach dat koppie zo lief.
Groetjes Marianne

Loes Lanting 30-06-12 20:34:48

Hallo allemaal
Wat prachtig de foto,s van het vlees eten.
We zijn nu twee keer geweest maar kunnen niet wachten tot de derde keer.Iedere keer is er weer wat nieuws.
groetjes en tot vrijdag.
Rene en Loes.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies