Ron 07-06-12 17:59:21

Even vast een berichtje, Diede had vanmorgen om ongeveer 10 uur haar eerste pup, nu 17.30u staat de teller op 7. 5 teefjes en 2 reutjes. Als deze dag voorbij is zal Miranda de website aanpassen. We wachten even af of het er nog meer worden. Groetjes van ons allen

familie Overbeek 05-06-12 21:31:12

Succes lieve Diede met de bevalling!! Wij volgen de informatie en foto's op de site!!

Liefs ook van je zoon Gebbe!

Fam.Overbeek

Familie Binken 04-06-12 11:40:57

Hallo Ron en Miranda,

Zo, dus de laatste week van Diede's dracht is ingegaan en ze doet het tot dusver weer voorbeeldig! We hopen dat de bevalling net zo voorspoedig verloopt als de vorige keer, toen ze het prachtige G-nest op de wereld zette! Wat leuk trouwens dat Sjouwke Jorne fân Bûten Út ( de verwekker van dit H-nest) een halfbroer is van het G-nest,waarvan beiden Manus fan'e Âlde Leane als vader heeft. Zo blijft het in de familie! Een hele mooie hondenfamilie welteverstaan! We wensen jullie alvast heel veel succes bij het kramen als het het zover is. We gaan het volgen!

Hartelijke groeten van ons allemaal.

Ron 17-05-12 13:23:26

Leuk dat jullie er bijna allemaal waren, leuke honden geworden,maar wat een verschil.
Gisteren is onze Jeppe 13 jaar geworden!!!!! Ze doet nog goed mee, zoals het er nu uit ziet gaat ze nog vrolijk even door en op naar de 14. Groetjes van ons allen. En misschien tot ziens.

Familie Binken 14-05-12 13:46:44

Afgelopen zaterdag eerste Fokkersdag meegemaakt in Zutphen,wát een feest!!! Nog nooit zo veel Stabij's bij elkaar gezien! Op één reutje na,het hele G-nest van Manus en Diede(beiden ook aanwezig)bij elkaar,een prachtgezicht! Eén nest,en toch zo veel verschillende hondjes qua hoogte,breedte,beharing,gewicht enz. Volgens het Keuringsrapport,een prima nest met allemaal vriendelijke hondjes,leuk om te horen!(kan ook eigenlijk niet anders,want alle eigenaren waren duidelijk gek op hun hond en dat straalt de hond weer uit)Ook leuk om kennis gemaakt te hebben met de andere eigenaren! Wij vonden het een geweldig leuke ervaring! We kregen van de Fokkers Ron en Miranda bij het afscheid nog een presentje mee als bedankje voor onze aanwezigheid.Wat ons betreft,een zeer geslaagde dag! Annemarie(Gebbe)en Dewi(Melle)organiseren nog een gezamelijke wandeling,waarbij de honden los kunnen lopen,voor de liefhebbers. Informatie daarover volgt tzt. Groeten aan jullie allemaal en wie weet tot ziens!

 familie Overbeek 08-05-12 21:30:51

As zaterdag is de fokkersdag in Zutphen. Gebbe hoopt dat al zijn broertjes en zusjes uit het g-nest er zullen zijn!! En zal mama Diede ook komen? Zij is natuurlijk weer zwanger, spannend hoor.
Hopelijk tot zaterdag,
Poot van Gebbe

Carolien 23-04-12 17:49:44

Hallo driuwende hûs!

Heb net weer even de foto's bekeken van jullie nestjes, wat een heerlijk gezicht toch!! En dan nu (bijna) een H nest, Helemaal goed!! Ben erg benieuwd en als het zo uitkomt wil ik wel weer bij zijn.....

Familie Binken 10-03-12 11:28:33


Hallo familie Hopman,

Jullie hebben vandaag een jarige, en ditmaal is dat Ayke, zij is nu 10 jaar! Ayke was 10 jaar terug onze eerste kennismaking met de Friese Stabij, zij was toen 4 maanden en uiteraard heel aandoenlijk! Jullie stonden naast ons op een camping in Frankrijk en Ayke mocht mee vanuit opvoedkundig oogpunt en moeder Jeppe bleef thuis bij de oppas. Vanaf dat moment hebben wij besloten dat, als wij ooit een hond wilde, het een Friese Stabij zou worden, dankzij Ayke! In 2011 werd dit voor ons een feit, een zoon van Ayke haar jongere zus Diede. Wij wensen jullie nog een aantal mooie jaren samen met Ayke toe.

Hartelijke groeten en tot ziens!

 Britt 21-02-12 13:05:37

Hello Miranda!
Bindji from our B-litter also has used Jorne, is it you that have taken the nice pictures of him? I can put a link below the picture at my website if you like.

Best regards
Britt

Familie Binken 13-01-12 11:38:10

Hallo allemaal,
Afgelopen maandag is moeder Diede 7 jaar geworden en vandaag vieren de honden uit het G-nest hun eerste verjaardag! 7 stuks,2 teefjes en 5 reutjes. Het is de bedoeling dat Diede dit jaar voor meer nageslacht gaat zorgen, wat het H-nest gaat worden van een andere vader-Stabij dan Manus, maar wat ongetwijfeld weer een prachtige Stabij zal zijn! Guusje, ook uit het G-nest is bij haar moeder gebleven en zal naar alle waarschijnlijkheid later haar moeder gaan opvolgen. Wij wensen Ron, Miranda en hun kinderen veel succes bij de voorbereidingen van het H-nestje! Wéér leuk en spannend hoor! Hartelijke groeten van ons en de jarige Gart Melle.


Reactie:
Dag familie Binken,

Ja het is wat, we hebben zo ondertussen een behoorlijke oude roedel hier rondlopen! En tja de pups, pups welke pups? zijn al weer een jaar oud.
Het ligt inderdaad in de bedoeling om Diede dit jaar nogmaals te laten dekken, de laatste keer!

Groetjes aan iedereen daar en tot ziens!

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies