alexander bol genaamd goede sz 05-01-12 16:20:40

Goedemiddag, met veel plezier heb ik gekeken op jullie web-site- de ouders Hopman, zouden trots zijn met het goed verzorgde beeld dat jullie schetsen.
Hartelijke groet,

julie achter achter neef uit dalfsen

Wilma Binken 03-01-12 11:48:18

Aan alle eigenaars van een Stabij uit het G- nest en die nog wel eens een blik werpen op deze site, willen wij de wens uitspreken dat jullie ook in 2012 nog net zo mogen genieten van jullie hond als wij dat elke dag doen van onze Melle! Melle doet het uitstekend,en is een gezonde levenslustige blije hond! Wij hopen dat ditzelfde ook voor zijn broertjes en zusjes geldt. Ook hopen wij ze dit jaar allemaal te zien op de eerste bijeenkomst. Op 13 januari worden onze puberhonden alweer een jaar! Hopelijk tot ziens allemaal en de groeten van de familie Binken.

Julie Hunter 16-11-11 21:33:56

Goede Avond

Ik hoop dat u mij in mijn zoektocht zou kunnen helpen om een Stabyhoun te krijgen.

Ik kreeg uw naam van de website 'Stabijkennel fan'e Sudewyn' en Angelique stelde voor dat ik u rechtstreeks e-mail om te zien indien u Stabyhoun puppen in de nabije toekomst zou hebben? Ik ben in geen onmiddellijke haast en zoals ik leef in Schotland dat ik bereid zou zijn naar Nederland te reizen om de pup te verzamelen zou ik zijn zo gelukkig één aangeboden te worden.

Ik heb gedaan veel onderzoek op de regels op het importeren van een pup naar het verenigd Koninkrijk en ik zal alles in bestelling voor Immigratie doelen, ik ook heb gecontacteerd mijn plaatselijk onderzoekt voor hun hulp en hulp hebben. Indien u mij die ik zou beschouwen zou eeuwig dankbaar zijn.
Voor uw informatie heb ik ook mijn naam naar de NVSW pup toegevoegd die lijst wacht.

Soort Beschouwt

Julie Hunter
julie.hunter1@gmail.com


Kees Binken 16-08-11 23:38:52

Nu dat alle vakantie,s weer een beetje op het eind lopen,waren wij heel benieuwd hoe het met de honden uit het G nest gaat!
Met (Gart)Melle gaat het geweldig,hij is mee geweest met de vouwwagen,naar een hele drukke camping,en heeft daar genoten.
De mensen daar hebben van hem genoten,vooral als hij in de rivier aan het zwemmen was!De nachten waren geen enkel probleem,hij doet ,s morgens heel rustig aan,en na het eerste loopje gaat hij zo weer liggen.
We gaan wel in september de vervolgcursus gehoorzaamheid volgen,want het blijft een stabij en bijleren kan geen kwaad!
Maar wij zijn hier heel erg blij met Melle,een prachtbeest,die voor iedereen lief is!
Hopelijk zien we alle Pups uit het G nest op de fokkersdag,waar we nog een uitnodiging van krijgen!
Groeten van Familie Binken (en Melle) uit Wormer

Familie Binken 19-05-11 14:59:07

Hallo allemaal, afgelopen maandag 16 Mei is jullie Febe Jeppe 12 jaar geworden! In leeftijd dan misschien wel een oude dame, maar uiterlijk nog een prachtige hond om te zien! We wensen jullie nog een paar mooie jaren samen met Jeppe toe! Groeten van ons allemaal!

Familie Binken 17-04-11 10:51:48

Hallo allemaal in Huize Hopman, even een reactie op de "Kampioene onder de Veteranen", jullie eigen Grand Old Lady, Febe Jeppe !!! Geweldig, en van harte gefeliciteerd met deze nieuwe status van Jeppe! Met deze dame zijn jullie destijds met "fan it Driuwende Hûs" begonnen,en wij hebben daar sinds kort een prachtige kleinzoon van.Toch een leuke bijkomstigheid om te kunnen zeggen dat zijn Oma op respectabele leeftijd nog Kampioen is geworden! Gepaste trots is hier zeker op zijn plaats! Groeten en tot Ziens!

familie overbeek 14-04-11 21:01:56

Hoi!
Miranda, wat leuk die nieuwe foto's!
Bij jullie alles oke met al die honden?!

Wij zijn nog steeds ontzettend blij met Gebbe. Wat een super plezier hebben we met m, elke dag is weer feest in huize Overbeek. Hij doet het goed, uiteraard met lekker eigenwijs puppygedrag.
We zijn ook overgestapt op volledig vers vleesvoer. Top is dat. Hij smult zich een rotje! Het voelt heel goed om dat te doen.
Wat leuk dat ze elke week zo groeien he, Gebbe staat zo mooi hoog op zijn pootjes. Ik kan nog veeeel meer over hem opscheppen hoor...
De cursus gaat goed. Gebbe is wel een hondje die we zeer consequent aan moet pakken hoor. Maar daar hebben we grote lol in.
Hij ligt overigens nu in zijn bench voor de zoveelste keer vandaag met zijn staart te spelen...

We zullen snel weer wat foto's sturen en we houden contact om eens een wandeling te maken!

Groetjes
Annemarie en Ronald, Susan en Bas. En ons Gebbetje natuurlijk.

Fam Binken 30-03-11 11:58:51

Hallo Familie Overbeek, leuk om te lezen hoe het bij jullie gaat, zou ons verhaaltje kunnen zijn behalve de puppycursus, maar dat gaan we vanavond meemaken! Ook Miranda met Guusje en waarschijnlijk nog een ander hondje uit dit nest zullen hierbij aanwezig zijn. Benieuwd hoe het weerzien en de training gaat! Ook Melle,(grote vlek rechts)bezit een overvloed aan energie, maar met vijf baasjes, waarvan de jongste 15 jaar, weten we daar wel raad mee! Melle is blij met alles en iedereen wat beweegt en geluid maakt, het is gewoon een heerlijke hond, waar we dol op zijn! Met z'n allen wandelen lijkt ons een heel leuk idee! Hartelijke Groeten, en wie weet Tot Ziens!

familie Overbeek 28-03-11 20:58:16

Hallo G-nest pup eigenaren!

Wij zijn de supertrotse eigenaar van Gebbe, ofwel 'halve broek'.Even voor de duidelijkheid: 'Gebbetje' betekent 'Grapje'!!! Hij is echt de leukste! We hebben ontzettend veel plezier met 'm en kunnen hem al niet meer wegdenken uit ons gezin. Hij doet het heel goed. Slaapt lekker door, wel af en toe nog een plasje in de bench en soms ook in huis, maar meestal (nog) lekker in de tuin..De 1e training was erg leuk. De puppyjuf vond Gebbe een lekker dominant hondje. Hij laat het er ook niet zomaar bij zitten,daagt de andere hond(hoe groot ook)lekker uit, maar delft op een gegeven moment toch wel het onderspit hoor! Alleen heeft hij een enorm energie, dus opgeven doet íe niet snel..
Vandaag ging het met wandelen redelijk goed. Hij gaat nog niet graag van huis weg, dus af en toe moeten we hem sleuren of optillen. En dan doet zelfs het lekkerste snoepje niks hoor! Hoezo eigenwijs...
Het lijkt ons heel leuk om met eens met Gebbe zijn broertjes en zusjes te wandelen!
Wie weet zien we elkaar nog ens, sowieso op de volgend jaar op de fokkersdag!

Veel plezier allemaal en geniet!
Groet uit Castricum van Annemarie, Ronald, Susan en Bas en een poot van Gebbe.

margriet en hans kroon 26-03-11 10:52:02

Hallo familie Hopman,
Wat leuk om te zien en lezen dat onze Minke van jullie F-nest tante is geworden. we hebben het haar meegedeeld maar het enthousiasme van haar kant was middelmatig te noemen.
Als we de foto's van de pups zien ben je eigenlijk al weer verkocht, volwassen zijn ze enig maar als pup zijn ze nog veel leuker!!
Onze Minke zal zelf geen moeder worden, maar wie weet is ze wel een leuke pleegmoeder, we gaan er serieus over nadenken.
groet uit Hoofddorp en een poot van Minke.

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies