Familie Binken 22-03-11 10:01:22

Hallo alle eigenaren van een pup uit het G nest, wij zijn zo benieuwd naar het wel en wee van jullie hondjes! Misschien vinden jullie het leuk om daar iets over te vertellen, wij lezen het graag! Hartelijke Groeten!

Familie Binken 14-03-11 12:57:27

Hallo allemaal, even een berichtje uit Wormer. Jullie hadden op de foto al gezien dat Melle van de reis vorige week weinig heeft meegekregen, hij lag al snel te slapen in de auto. De afgelopen week, zal voor alle baasjes vast niet zo heel verschillend verlopen zijn, we zien er allemaal waarschijnlijk wat vermoeid uit,maar o, wat is dit het waard! We kunnen onze pups toch nu al niet meer wegdenken uit onze gezinnen! Wij in ieder geval niet, we genieten er enorm van! Geen speelgoed meer over de grond van de kinderen, maar nu van de hond, veelal kadootjes van de bezoekers aan Melle. We zijn lekker aan het opvoeden en zien zelfs al resultaten. a.s Vrijdag eerste kennismaking met eigen dierenarts voor de volgende inenting. Miranda, ik heb vrije dagen aangevraagd voor de puppycursus, dus dan zien we jou daar met Guusje. Voor alle andere baasjes ook veel sterkte toegewenst bij het opvoeden! H.G van Kees, Wilma, Dewi,Sem en Tjeu.

Ron Hopman 06-03-11 13:25:12

Onze tijd van de verzorging van de pups, en het koffie schenken zit er op.Het was weer een leuke/gezellige periode, en ondanks dat het voor ons toch ook altijd weer een beetje moeilijk is om afscheid te nemen van de pups hebben wij er het volste vertrouwen in dat ze goed terrecht zijn gekomen.
Wij willen de nieuwe baasjes bedanken voor hun vertrouwen in ons.Ook natuurlijk voor de meegebrachte presentjes. En hopen dat jullie veel geluk en plezier aan het nieuwe huisgenootje mogen beleven. Wij gaan er vanuit dat wij jullie allemaal zeker op de fokkersdag terug zien en sommige eerder omdat een aantal pups dicht in de buurt wonen.

Groetjes
Miranda,Ron
en kinderen

Familie Binken 04-03-11 11:53:51

Hallo allemaal daar in Huize Hopman, jullie kunnen nog een paar dagen genieten van het complete G nest over de vloer! 7 weken zijn ze nu,en in de komende dagen zullen er 6 van de 7 pups het nest verlaten, 1 pup blijft bij jullie. Dan, begint het echte genieten voor ons allemaal, de nieuwe baasjes! We kunnen bijna niet meer wachten, alles en iedereen is gereed om de pups liefdevol in onze gezinnen op te nemen. Jullie taak zit er bijna op, de onze gaat zo beginnen. We zullen met z'n allen ons best doen de pups zo goed als mogelijk op te voeden en ze een heerlijk
hondenleven te geven! Wij zijn er klaar voor!
Tot gauw, en de groeten van ons!

Familie Binken 22-02-11 10:48:10

Hallo Ron, Miranda en de kinderen. Wij willen jullie even bedanken, dat jullie ondanks het drukke bestaan met vier kinderen en de vele dieren die allemaal op tijd willen eten, zodat jullie zelf vaak laat aan tafel kunnen, wij in de avond toch welkom zijn om naar de pups te komen kijken en heel hartelijk worden ontvangen. Grote Klasse! Meestal blijven we langer hangen dan de bedoeling, omdat het moeilijk afscheid nemen is van dat "mooie spul".Jullie nemen er uitgebreidt de tijd voor om ons op de komst van een hondje in ons gezin voor te bereiden.Bedankt hiervoor! Tot ziens en de groeten van ons! O,ja Ron nog Van Harte!

Dewi 21-02-11 12:32:37

Wat leuk, de nieuwe foto's! Ze zijn echt om op te vreten

Marian, Sophie en Bart 20-02-11 21:48:28

Hoi Miranda,
We bekijken de site regelmatig.
We hebben reuze zin om de pups donderdag te komen bewonderen.
Groetjes uit Lochem

Familie Binken 19-02-11 17:02:31

Onwijs, wat gaat dat hard zeg en het wordt steeds leuker om de pups te zien, zeker voor ons, de nieuwe baasjes! 5 weken zijn ze nu, dus de nodige hondenspulletjes zijn zo goed als aangeschaft en de kamer wordt pupvriendelijk gemaakt. De naam is al bekend, maar nu komt het lastigste en dat is het hondje kiezen. Bijna niet te doen uit zoveel liefs! Maandag maar weer naar de hondjes kijken en hopen dat "ons hondje" zich uit zichzelf aanbiedt of zo. We zien wel! We kijken enorm uit naar de dag dat we Melle op mogen halen, welke het ook mag worden!


Reactie:
Hallo Kees, Wilma, Dewi, Sem en Tjeu,

Ja het begint nu op te schieten! Leuk dat jullie Maandag weer komen. En denk erom, jullie drinken wel een bakje koffie mee!

groetjes Miranda

Dewi 04-02-11 16:39:53

Wat zijn ze al weer gegroeid zeg!! Dat gaat echt hard!

Anita Schipper 04-02-11 16:05:04

He familie,

Gefeliciteerd met dit geweldig nest.
Ik heb net alle foto's bekeken en vind het weer helemaal super om te zien.
Veel geluk en plezier!!
Groetjes,
Anita en familie

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies