Fam. Dijk 26-10-09 18:47:08

Met het hele gezin bestaande uit acht personen hebben we een heerlijke (herfst)vakantie doorgebracht in Duinvilla Noor. Een fijn huis, ruim voorzien van alles wat je met z'n achten maar nodig kunt hebben. Het huis was bij aankomst schoon (hebben we elders wel anders meegemaakt!) en de bedden keurig opgemaakt. Alsof je in een hotel aankomt!
Het huis ligt aan de rand van het park dus makkelijk bereikbaar en lekker vrij. We hebben de buren zelfs niet gezien. Het strand is te bereiken via een wandel/fietspad. Prachtig waren de daaraan gelegen dahliavelden die in volle bloei stonden. In de omgeving kunnen ruim voldoende uitstapjes gemaakt worden. Bijvoorbeeld naar Den Helder,(Kijkduin, Marinemuseum en de ook in de herfst prachtige Oranjerie).Aan iedereen die ervan houdt lekker uit te waaien aan het strand kan ik dit huis van harte aanbevelen.

fam smit ( Assen) 22-02-09 18:03:55

Het eerste weekend van februari hebben wij met 2 gezinnen heerlijke dagen gehad in duinvilla Noor. Het weer was ons gunstig gezind en we hebben ons een hele middag vermaakt op ford Kijkduin. Het Steakhouse tussen Huisduinen en Julianadorp was de perfect afsluiter van de dag. Het huis is ruim en van alle gemakken voorzien. De ligging op het park is ook zeer gunstig, zeker met receptie,restaurant ed (binnenkort) op steenworp afstand van het huis. Het strand en daar kwamen we immers voor, is lekker dichtbij en daar hebben we ook nog 2 keer een wandeling gemaakt.
groeten van fam Smit uit Assen

fam. van het erve 18-03-08 13:11:55

het weekend bij jullie in julianadorp was perfect. we hebben met z'n achten gefietst,gewandeld en gezwommen. de dag naar den helder incl.marienemuseum was informatief en in een echte onderzeeër een kijkje mogen nemen was een indrukwekkende ervaring. het huisje waar we in verbleven was perfect van alles is er in en superschoon. we hebben het als gezellig en waardevol ervaren. hartelijk dank. astrid van het erve.

Astrid Starrevelt 09-05-07 21:21:22

Wij hebben ons prima vermaakt in de prachtige duinvilla! Het weer werkte goed mee, we hebben volop genoten van de in de berging aangetroffen barbecue en we hebben verschillende fiets- en wandeltochten in de omgeving gemaakt. Ook het zwembad viel goed in de smaak! Al met al een weekend om nooit meer te vergeten!


Jack en Yvonne Bennemeer 31-12-06 13:03:22

Beste Fam:Hoefs

Met veel plezier hebben wij kerstdagen doorgebracht in Duinvilla Noor.
Tot onze verrassing was de villa in kerstsfeer gebracht met een kerstboom extra lichtjes en kaarsjes,samen met de door ons meegebrachte kerstversierselen was het plaatje kompleet.
De ruime achtpersoonvilla biedt voldoende ruimte en is voorzien van alle gemakken.
De wasmachine en droger zijn een uitkomst want eindeloze stapels handoeken en keukendoeken hoef je niet mee te nemen.
Met 8 personen zo`n heerlijk bruisbad en zwembad vliegen de handdoeken je om de oren.
Wij hebben heerlijk uitgewaaid langs de zee
en van het zwembad gebruik gemaakt.
Ideaal is dat het zwembad als het ware op de hoek is.
De grote ronde tafel is veelvuldig gebruikt,
om lekket te tafelen en spelletjes te doen.
Kortom kerst 2006 zullen wij niet snel vergeten en Villa Noor heeft een speciaal
plekje bij ons gekregen.
Een aanrader voor iedereen in welke tijd van het jaar dan ook.
Bedankt en wie weet tot ziens.
Groeten;Jack en Yvonne
Kinderen Mariska Lex en Maika Jordy
Kleinkinderenelaney en Jaydey


Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies