Karin Kuipers 05-12-11 22:55:44

Hoi petra
Wat een super bericht van je, ons hele weekend was een feest! Fijn dat alles goed is verlopen en dat Faith en haar pups het goed doen. Wij zijn natuurlijk super nieuwschierig maar weten dat we nog even geduld moeten hebben. We gaan ons alvast goed voorbereiden op de komst van ons nieuwe huisgenootje. groetjes en heel veel knuffels voor alle hondjes

annapetra 05-12-11 08:00:26

Lieve allemaal,
Van harte gefeliciteerd met de geboorte van de doodle-wondertjes van Faith! De wereld wordt maar mooier en mooier.
Liefs Annapetra & Co.

Annapetra 30-10-11 07:47:54

Lieve allemaal,
Namens ons allemaal (inclusief de "grote" zussen Teddie en Catharina) feliciteren wij jullie van harte met de geboorte van dit doodle-geluk!!! Once again; the world is a little bit a better place!!!
Liefs,
Annapetra & Co.

Karin Kuipers 29-10-11 20:22:23

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie nieuwe nestje doodletjes van Noa en Rocco! Twaalf puppys, dat zijn er veel zeg. Wel zwaar voor Noa zeker, we hopen dat het met haar en haar pups goed gaat. Veel knuffelplezier en veel groetjes uit Borne.

Astrid en Arjen 29-10-11 18:35:46

hallo Petra,we zijn heel erg blij met het nestje. Wat een genot om die hondjes zo te zien liggen bij hun moeder. Onze nichtjes die op bezoek waren hebben tegen iedereen gezegd dat het pupje geboren is. We hadden een feestje volgens hun en er moest voor pleun (onze eigen hond) een tractatie worden gekocht. Zij heeft genoten van een heerlijke hondenworst. We wensen jullie veel succes met het nestje. We weten zelf hoe dit is en het is een hele mooie tijd. Volgens ons zitten ze in een fijn huis bij mensen die geven om hun hond en hun puppies. groeten Astrid en Arjen.

Fam Endeman 29-10-11 12:53:17

Petra,gefeliciteerd met het nestje van NOA super.Maken de kleintjes en Noa het goed,gaan we welvan uit.Warme groet Hermien,Taco,Kelsey,Mayron.

karin Kuipers 29-05-11 20:00:59

hoi Petra
gefeliciteerd met dit mooie nestje doodles! Vooral foto's kijken op de site vinden wij erg leuk, we hopen dat het met Faith en olivier ook allemaal goed komt want we kunnen het bijna niet afwachten. We wensen Paloma veel moedergeluk met deze schatjes, groetjes van ons allemaal

Rietje & Peter 29-05-11 12:38:33

Hoi Petra,
Wat leuk die foto`s van Paloma met haar pups,
Geweldig!! kan niet wachten om te komen kijken.
Groetjes
Rietje

annapetra 27-05-11 06:59:38

Lieve allemaal,
Van harte gefeliciteerd met dit geweldige nestje!! De wereld is weer wat "wonder-doodletjes" rijker!! Wij wensen jullie al het geluk en plezier toe!
Veel liefs,
Annapetra & Co.

Moniek Eberhard 17-05-11 16:10:18

Ik wil je even laten weten dat we afgelopen zaterdag kennis hebben gemaakt met Joep, de prachtdoodle van Milena . We hebben haar vorig jaar naar jou verwezen omdat je ons toen zo goed hebt geholpen en in contact hebt gebracht met Curtis. Zonder jou hadden wij nooit onze Snoet gehad - en dat kan ik me toch echt niet meer voorstellen.
Natuurlijk hebben wij de mooiste, grootste, liefste Doodle van allemaal , maar Joep is ook een schatje hoor .

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!