emiel jose en kinderen 27-02-11 12:39:57

Hoi Petra,
bedankt dat wij zomaar even bij jou Doodles mochten knuffelen.Wij hebben genoten van je openheid en van joun prachtige doodles ook zijn wij heel erg blij dat jij en Janine zo bewust met jullie doodles bloedlijnen om gaan . Voor ons staat het vast dat wij of bij jou of bij Janine een pup willen hebben .
en graag gaan wij een keer mee wandelen
een dikke knuffel voor alle doodles,
Emiel Jose Robbin Lara en Noor

Angelique Klabou 08-01-11 09:37:43

Hallo Petra,
Wij kennen jou alweer een paar jaar. Vanaf het eerste moment zei mijn gevoel dat je heel bijzonder en een topper bent als mens en voor de Multigeneratie Australian Labradoodles. Zoooo blij dat er mensen zijn zoals jij die voor het welzijn van de dieren opkomen.
Je bent nu nog steeds dezelfde topper en het is echt niet gemakkelijk en het kost heel veel bloed zweet en tranen om te strijden tegen de gevestigde orde. Zoooo trots op je en ga door....WIJ STAAN ALTIJD ACHTER JE!!
En met trots loop ik met onze Yindi en vertel over jou als topfokster!!!
Dikke knuf,Angelique

h. dam 07-01-11 18:28:10

Hallo Petra
Ik stuur je dit berichtje naar aanleiding van je interview in de Tubantia. Wij hebben de afgelopen maanden intensief contact met Marja. Wij zijn dus ook in afwachting van een Labradoodle pup.
Ik vond het een helder artikel. Vooral het stuk over het castreren van de honden op jonge leeftijd.
Ik wil graag dat je weet dat wij het 100% met je eens zijn.
Heel veel succes met je honden.

Annette van Lijf 05-01-11 21:19:53

Beste Petra,
Werd gewezen op het artikel in de Tubantia. Wat dapper van je dat je deze praktijk aankaart. Labradoodles zijn geweldige honden, een vriendin van mij heeft een schattige pup, maar het is voor ons geen optie. Wij zouden onder geen enkele voorwaarde akkoord gaan met een castratie/steralisatie met zeven weken. Wij hebben drie jaar geleden gekozen voor een Spaanse Waterhond. Mijn schoonvader, voormalig dierenarts was mordicus tegen castratie, zeker op jonge leeftijd en adviseerde dat alleen te doen als een reu erg lastig is. Welnu onze Perro is een schattig, zeer zachtaardig zelden hitsig mannetje, helemaal heel en kerngezond en hij heeft het nog nooit gedaan en dat houden we zo. Dat is overigens niet zo moeilijk.
Mijn indruk is dat het uitsluitend te doen is om de prijs hoog te houden. Als je een hond neemt doe je dat voor je plezier en heb je te plicht er goed voor te zorgen. Steralisatie/castratie met zeven week is een vorm van verminking en volstrekt onacceptabel. Het zou wettelijk verboden moeten worden.
Annette van Lijf

FeeX 05-01-11 14:17:58

Bij fokkers is dierenleed iets dat de broodwinning niet in de weg mag staan.
Bij de asiel kan je voor minder geld een gezondere hond meenemen.
Een echte dierenliefhebber gaat daar naar toe.Degene die perse een rashond moeten houden dit soort zieke hondensoorten/omstandigheden in stand.Weett wat er met een misfok gebeurt!
BaH!!

marc van dijk 04-01-11 09:22:11

Goed stuk in de krant. Het wordt inderdaad tijd dat hier wat aan gebeurd. Wij hebben zelf 7 jaar geleden al gekeken naar een labradoodle en uiteindelijk een bastaard doodle gekocht ( 1e kruising poedel/labrador). Voor ons prima maar toen werden er al woekerprijzen gevraagd voor de "echte" labradoodle.
Suc6 met de hobby.


Anke Jonathans 04-01-11 08:48:29

Hallo Petra,
Mooi artikel in de krant vandaag. Goed zo! Het mocht wel eens gezegd worden. Ben blij dat we onze Diedjee bij jou gekocht hebben en niet bij een andere fokker.
grt
Anke

Marianne 08-11-10 17:35:46

Ancilla en Dirk,

Van harte gefeliciteerd met jullie vele puppies. Wat fijn dat alles goed is verlopen.
We wensen jullie heel veel geluk en plezier met al die kleintjes. Geniet ervan nu ze nog bij jullie zijn.
Dikke knuffel voor Noa
Groetjes
van ons allemaal

lonk 16-10-10 18:46:52

Alle, maar dan ook alle pups zijn om op te vreten, als je een hondenliefhebber bent, ook het ras van de Verenigde Naties, waar ik er enige van heb gehad. Ik vind de Doodle niet speciaal leuker, maar ik ben dan ook zeer verknocht aan mijn Zweedse jachtlabrador, die trouwens niet mooier of liever is dan mijn vorige Nederlandse. Hou van je hond, hoe hij er ook uit ziet.
Lonk

Ilse 05-10-10 19:21:28

Hallo dutchdoodle fans,
Ik werd gisteren door mijn schoonzusje geattendeerd dat er op t.v. een ras was wat wel heel veel op onze hond lijkt. Wij hebben een kruising tussen een poedel en een langharige teckel. Ik moet zeggen nu ik jullie site zie, dat er veel overeenkomsten zijn. Alleen heeft die van ons smallere poten. Hij is inmiddels 14 1/2 maar doet het nog heel goed. Nu kunnen we zeggen dat we een soort van doodlehond hebben. Hartstikke lief, maar dat zijn die van jullie ook zo te zien.
Groetjes ilse.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!