Miranda 27-09-10 22:28:34

Hoi Petra en familie,
Wat een ontzettend mooie kleur zeg. De Bleu Merle Australian Labradoodle. Wij wisten niet dat deze kleur ook bestond. Wat een aanwinst. We hopen dat jullie hier heel veel plezier aan mogen beleven.

Groetjes,
Mark en Miranda de Groot


Reactie:
Hoi Mark en Miranda.
Bedankt voor jullie bericht!
Speciaal zijn ze he die merle's, wij zijn ook erg blij met ze.
We voelen ons ook erg vereerd dat TEGAN PARK deze lijnen aan ons toe vertrouwd.
Ik hoop dat het met jullie goed gaat.
Tot hoors!

Groetjes, Petra

Petra Van Sloun 08-09-10 18:39:13

Hoi, allemaal.Ik keek net weer eens naar jullie site, hopende dat faith erop zou staan .En ja ....... ik heb geluk, wat is ze gegroeid zeg en wat is ze mooi!!!!!!!!!Daar zullen zeker hele mooie kindjes van komen, we kunnen niet wachten hi hi ... toch nog even geduld he , en we zijn nog flink aan het verbouwen dus het is beter zo.heel veel knuffels voor de honden en de groetjes hier vanuit het brabantse land Roy petra en de kids


Reactie:
Hoi Petra! Wat leuk dat je nog steeds zo enthousiast bent over Faith. Faith ontwikkeld zich ook erg mooi.Wij zijn helemaal gek met haar, het is een speciaal meisje.We moet idd. nog even geduld hebben.Hopelijk word ons geduld beloond! Jullie worden op de hoogte gehouden hoor.Veel succes met de verbouwing en graag tot hoors.Groet, Petra

jannie klaris 27-07-10 16:25:56

Hallo Petra, wat een schitterde hond is de Labradoodle, ik wist van zijn bestaan niet af, totdat ik hemop doggynet tegen kwam, helemaal verliefd ben ik geworden op dit ras. Niet omdat er in mijn gezin iemand is die allergie's is, maar gewoon om zijn verschijning.
Met zekerheid kan ik nu al zeggen mijn volgende hond word een choco Labradoodle. Ik zal nog even geduld moeten hebben, want voor nu is mijn roedeltje compleet. Ik heb op dit moment 4 honden.

Ik ga je site zeker in de gaten houden, gewoon om up to date te blijven.

Groetjes Jannie

Laura 14-07-10 15:58:56

Hallo, Petra
Mijn zusje en ik willen heel erg graag een hond.
Maar mijn vader is allergisch .
Toen hoorden we van een Labradoodle.
Ik was meteen verliefd.. !
Maar ik wil heel graag weten hoeveel die honden ongeveer kosten .
mvg. Laura

Petra Van Sloun 25-05-10 09:59:36

Hoi Peet......
En man en kids natuurlijk, bedankt dat wij zondag bij jullie mochten knuffelen met de honden, en kletsen met jullie hi hi.Bedankt voor jullie gastvrijheid wij hebben er heel erg van genoten en wij weten het heel zeker, een hondje van jullie willen wij wel Onderweg waren wij zelfs een naam aan het bedenken voor ons aanstaande hond die..... nog gemaakt moet worden hi hi grappig he.Heel erg bedankt en.... we houden contact héGroetjes Petra, Roy en kids

Tonnie 24-05-10 20:17:12

Hallo,

Erg leuke site hebben jullie!
Ik vind de honden wel erg interessant en zit er over na te denken om er zelf misschien één te kopen.
Maar hoe gaat dat bij jullie in zijn werk?
En hoeveel kost dat ongeveer en zijn er eventueel wachtlijsten?

Groetjes,
Tonnie

Nicole Peters 16-05-10 10:17:25

Beste Petra,
Nog bedankt voor de tijd die je voor mij hebt genomen aan de telefoon enkele weken geleden. We hopen dat we op termijn ook zo'n geweldige pup van jullie (afstammelingen) krijgen. De honden die uit jullie lijn komen zijn echt ontzettend mooi.
Veel succes met het fokken.
Groet,
Nicole, Erik & kids

alien groenenberg 27-04-10 14:51:08

hallo!
wij zijn aan het nadenken over het kopen van een hond. wij hebben 4 kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, binnen ons gezin zijn er2 die astma hebben en/of allergisch voor diverse diersoorten. nu hoorde ik over dit type hond, en het klinkt me heel goed in de oren. nu heb ik echter een paar vragen: hoevaak moeten deze dieren uitgelaten worden (minstens, per dag), kun je van te voren weten welke maat hond het ongeveer wordt (small/medium/groot) en wat zijn de kosten van een gemiddelde hond (aanschaf/voer ed.)

alvast bedankt voor jullie reactie,
Alien

vincent 19-02-10 23:15:19

Hallo Rudy en Petra,
Jullie hebben een hele leuke site.
We hebben er met plezier naar gekeken.
Hartelijke groet,
Vincent & Ingrid

monique, Roy, Rick en Veroniqu 06-02-10 12:04:02

hey Petra en de rest van de familie,

wij laten even weten dat hier alles heel goed gaat, Whoopy is een pracht van een hond, en haar vacht ziet er geweldig uit, ze lijkt echt heel veel op haar zus jade maar dan alleen een andere kleur.
Verder alles goed bij jullie?

fijn weekend en de groetjes uit Maastricht van ons allen, Monique

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!