Wolfert 05-10-17 20:51:47

Prachtige site! Wanneer verwacht u weer een nestje van middelmaat abricot/caramel? Mogen wij ook prijzen weten?

Marion de Ridder 08-03-17 22:46:05

Hoi beste dierenvriend ...Ik zou graag willen weten hoelang jullie wachtlijst is ..
Heb interesse in een middelmaat en t liefst een abricot/rood..

Axel Maas 28-03-16 23:18:26

Ihr habt eine sehr informative Seite über tolle Hunde. Weiterhin viel Freude und Erfolge mit Euren Doodels.Herzliche Grüße aus McPom von Axel und Kromfohrländer Olsen (Krumme Furche Zenith)

Monique Hurkmans 15-01-16 19:25:53

Serieus op zoek naar een nieuw gezinslid in de vorm van een labradoodle kom ik je naam en honden bij andere fokkers vaak tegen. Veel aanbod en keus in fokkers maar graag wil ik met je in kontakt om tot een weloverwogen keus te komen.

Marjet 03-12-15 21:50:57

Hallo, kunt u mij zeggen hoe lang de wachtlijst ongeveer is.
M.v.g
Marjet

Marian lucas 06-10-15 22:59:28

Hallo Petta,Graag zouden we in het bezit komen van een mini Australian doodle , we wonen naast onze zoon en schoondochter die een kindje met autisme hebben.We hebben altijd een york terriër gehad en na een leeftijd van 16 jaar helaas overleden.Zijn er binnenkort puppies te verwachten?Graag zou ik een berichtje van u ontvangen.Met vriendelijke groet, Marian.

mario gietelink 13-06-15 22:20:11

Wij waren een tijd geleden op zoek naar een labradoodle. Na wat omwegen zijn wij terecht gekomen bij Dutchdoodles in Enschede. Vanaf moment 1 was er gelijk een klik. Petra heb ik regelmatig aan de lijn gehad en ik raakte steeds meer geintresseerd in de Australian Labradoodle ook haar man heb ik regelmatig aan de lijn gehad. De liefde voor de honden is echt te voelen alleen al de manier hoe de pups worden behandeld, echt huiselijk....spelen buiten en met de volwassen doodles. Petra en Rudie weten echt waar ze over praten: gepassioneerd en betrokken. Nu zijn we inmiddels trotse bezitters van Molly een prachtige Australian Labradoodle, genaamd Molly. Je merkt echt dat de pup een natuurlijke voorsprong heeft meegekregen, alleen daarvoor al hulde. Molly raakt niet in paniek, ook niet toen we met de auto vanuit Enschede 1,5 uur moesten rijden. Toen we de eerste wandeling gingen maken en er kwam een auto voorbij, keek ze nog niet op. Ze was de eerste dag hier heel erg relaxed. Dit komt zeker door de manier waarop de pups in de eerste 8 weken zijn opgevoed.Onze oprechte dank aan deze buitengewoon gepassioneerde doodle liefhebbers.


Reactie:
Wat een ontzettend leuke en lieve reactie Mario! Bedankt voor het delen van jullie eerste ervaringen met Molly. Er zullen vast nog veel mooie momenten volgen!

Anneke 21-02-15 12:47:52

Hallo Petra, bedankt voor jullie lieve ontvangst en informatie over de doodles. Wij zijn erg blij dat wij binnenkort ook zo'n prachtig en lieve doodle krijgen. We verheugen ons er erg op.
Lieve groet , Anneke

Anneke 21-02-15 12:46:39

Hallo Petra, bedankt voor jullie lieve ontvangst en informatie over de doodles. Wij zijn erg blij dat wij binnenkort ook zo'n prachtig en lieve doodle krijgen. We verheugen ons er erg op.
Lieve groet , Anneke

Petra de Munnik 18-04-14 20:43:23

Hoi Petra,
Wat is je nieuwe website mooi & ook erg leuk om Pip terug te zien bij de foto's! Een mooie aanvulling vind ik de informatie die je geeft over de vroege castratie en dat de afspraak hier over aangepast wordt aan wat goed is voor de hond, te gek!
Dikke knuffel van Pip en de groetjes van Petra..

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies