MatWeamer 24-08-18 14:33:27

Cialis Preis Tadalafil Cephalexin Diclofenac Effects Buy Alli In Canada [url=http://cialviag.com]cialis cheapest online prices[/url] Where To Buy Progesterone Kamagra Angebot Generic Propecia Safe

Thom Hofmans 20-08-16 09:03:44

Hallo
Welcom Wij hebben een 2001 Escort Van helemaal uitgerust voornameren met alles wat je nodig hebt om het on NZ te zien
het heeft water,toilet,bed,kook stel gas pannen,enz zelfs heeft het een expresso machine aan boord, het is een heel makkelijke om mee om te gaan het is een diesel z0000 zuinig en is helemaal verzekerd
Het enigste wat je nodig hebt is je rijbewijs
Het is hand geschakeld maar heel makkelijk
Dit is een privé verhuurde van

Als did je aantrekt laat ons weten hij is van October de 1 klaar voor verhuur

Met veel groeten
Thom en Frederika

http://www.backpack.nu 06-11-15 20:22:07

Ik ben een hele leuke site tegen gekomen over backpacken door Azië of Europa.

Jopie 06-11-15 20:19:45

Ik was ook in nieuw zeeland en het is er zeer mooi!

Daan 04-05-12 01:35:22

Opzoek naar een goedekope manier om in Nieuw zeeland te verblijven en toch iets goeds te doen? Misschien is dit dan iets voor jou!

Op het moment werk ik als in vrijwilliger in Tauranga voor een charity organisatie voor mensen uit Ecuador genaamd Inca Charitable Trust (http://www.incacharity.org). Samen met hen reizen we het hele land af op zoek naar markten en festivals. We zetten dan een stand op en proberen handgemaakte kleding uit Zuid Amerika te verkopen. Als kleine vergoeding krijg je kost en inwoning, doe je af en toe wat culturele activiteiten en zie je het hele land tijdens het bezoeken van de markten! Kortom het is een manier op het land te verkennen die rijk is aan cultuur, je de mogelijkheid een goed doel na te streven en de kosten van een dure reis te minimaliseren! Perfect voor backpackers dus.

Als organisatie zijn we altijd opzoek naar meer vrijwilligers. We hebbe een facebook pagina (inca chrity trust, of jullie kunnen mij (daangeurtsen@hotmail.com) of de organisatie (incacharity@gmaill.com) mailen.

Ik hoor graag van jullie!

Daan Geurtsen
vrijwilliger Inca charity trust

Kimi Boes 04-11-11 15:26:34

He hallo!

mijn naam is Kim Boes en ik ben de eigenaar van Bacon and Eggs Tours. Wij organiseren bus touren voor kleine groepen in Nieuw Zeeland. Deze zomer vertrekken we drie keer met een groep van maximaal 10 mensen om 25 dagen door het hele land te reizen. Het commerciele van deze tour is weggenomen en daar voor in de plaats gekomen is veel focus op de natuur, cultuur en het avondtuur. Wij hebben een Kiwi gids die alles over het land vertelt en een Nederlandse/Oostenrijkse gids die zorgt voor het heerlijke eten tijdens je verblijf.
Wandelen, hiking, raften, zwemmen - alles is mogelijk. De hele tour word aangepast naar de wensen van onze klanten en onze focus ligt dan ook op persoonlijke service en contact. Geen geforceerde verkoop van activiteiten maar een echt tour om de 'back yard' van dit land te leren kennen.

www.baconandeggstours.com is onze website. Ik zou het leuk vinden als jullie met ons zouden willen reizen!

Groeten, Kimi

ps. ik ben ook op zoek naar de contact persoon van deze website.

Tom 18-09-11 17:15:03

Handige website! Vooral aan de tips heb ik veel gehad voor mijn voorbeiding.

Groet, Tom

Tim 22-01-09 00:02:36

Héle handige site. Ben al een stuk meer te weten te komen. Bedankt!

Leo 15-10-08 10:49:42

Super handige checklist voor mn voorbereiding.

Deborah 04-10-08 12:28:28

Wat een leuke site. Er staan handige tips op, ik heb er veel aan gehad. Ik ben me flink aan het voorbereiden want ik ga ook rondreizen in Nieuw Zeeland met een vriend van mij, heb er zin in!

Groetjes Deborah

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!