tint 21-10-05 18:19:03

hoj iedereen! in september 2006 vertrek ik via het wordk&travel visum op mn eentje naar nieuw zeeland om daar te gaan rond trekken en natuurlijk ook te werken.

ik ben blij dat ik op deze site ben terecht gekomen want het staat vol handige tips!

klaprozig groetje,

tint

my homepages:
http://droomland.skynetblogs.be
http://klaproos.skynetblogs.be

carla 20-10-05 17:33:30

hey hallo,
Ik ga in januari voor 2 maanden naar nieuw-zeeland ik heb er heel veel zin in. Vroeg me af of het makkelijk is overnachting te vinden in auckland als backpakker, ik ga alleen.en of het makkelijk is daar een bus te nemen naar napier? zonder van te voren te boeken.Ik hoop dat iemand mij info kan geven. alvast bedankt. liefs car

nikky 06-10-05 10:17:30

vraagje: ik zit nu al in Maleisie voor 7 maanden, heb een jaarticket van hieruit. Is het dan mogelijk om een enkele ticket naar NZ te nemen? En ening idee hoe het zit met een vizum aanvraag? (kan niet via Den Haag natuurlijk).En hoelang dit kan duren?
Nog een vraag: NZ dollar is ... euro?
alvast bedankt voor de info.
groetjes Nikky

Frank Buur 24-09-05 22:34:36

Ik wil niet het reis plezier bederven. Nieuw Zeeland een schitterend mooi land maar helaas is het niet minder gevaarlijk dan enig ander land. Afgelope week is er een Duits meisje vermoord. Zij lifte alleen door NZ. Dus probeer zoveel mogelijk met z'n tweeen te liften.

sander 19-09-05 13:11:32

aloha,

ik vertrek 10 oktober met de organisatie wep voor een klein jaartje naar nieuw-zeeland. omdat wep, om privacy-redenen, geen info mogen vrijgeven over andere reizigers probeer ik op deze manier al contact op te nemen met andere 'avonturiers' die binnenkort naar nz vertrekken. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.
mail me at: another_brick_inthewall@hotmail.com

Jelle 18-09-05 21:14:21

hallo,
als ik alles uitreken kom ik bij de 4500 euro om alleen maar te kùnnen vertrekken naar nieuw zeeland. dat is toch veel geld.
is die 4200 NZD (het bedrag dat vereist is voor het zelfonderhoud) een absolute noodzaak?


Reactie:
Het belangrijkste voor je Visa is dat je dat bedrag op je rekening hebt staan. Je kan het van iemand lenen en later weer terugstorten. Toen ik in NZ zat had ik zo'n bedrag niet nodig, maar de een geeft meer uit dan de ander.

Mendy 10-09-05 13:39:46

Hallo!
aan iedereen een leuke tip om vrienden en familie gratis op de hoogte te houden van alles wat je op je reizen beleefd! ga naar www.waarbenjij.nu en maak je eigen website! heel makkelijk en vreselijk handig. Donderdag vertrek ik zelf naar NZ. Heb er vreselijke veel zin in. Deze site heeft me geholpen aan de rondreis, want heb een tour geboekt bij Global Village. Bedank nog voor deze tip!
Groetjes
Mendy

sanne 30-08-05 00:22:58

hai, daar ben ik weer.
mijn vriend wilt zo'n 2 maanden naar nieuw-zeeland komen waarvan hij een paar weken daar wilt werken. valt er aan een zwart baantje te komen voor die paar weken of heb je echt een visum nodig?
groetjes van sanne


Reactie:
Je kan Nieuw Zeeland op dat vlak wel een beetje met Nederland vergelijken. Het is wel mogelijk om zwart te werken, maar dan moet je wel de juiste mensen kennen dit net iemand kunnen gebruiken. Bij de meeste werkgevers zal je vriend niet terecht kunnen, omdat deze het risico voor een boete te groot vinden, er zijn namelijk genoeg backpackers die wel een werkvisum hebben. Je vriend kan dus beter voor een werkvisum zorgen of extra werken in Nederland. Het zoeken naar werk is ook zonde van jullie tijd in Nieuw Zeeland.

sanne 22-08-05 15:54:55

hai,
ik vertrek in oktober richting nieuw-zeeland en heb er ontzettend veel zin in. nu vroeg ik me af of je als meisje alleen ook zou kunnen liften of is dat toch te gevaarlijk?
groetjes van sanne


Reactie:
Ik denk dat het niet zo'n goed idee is om als meisje aleen te liften. Het zal in de meeste gevallen natuurlijk wel goed gaan, maar er kan altijd een gek in een auto zitten, en dat risico wil je niet nemen. In hostels zijn vaak meerdere mensen die alleen aan het reizen zijn, en ook nog een reispartner zoeken. Met z’n tweeën is het vaak ook nog gezelliger.

Bob 07-08-05 13:56:32

hoi,

mijn vraag is;
ben je veel tijd kwijt met het opzetten van een internet site? (want mocht dit zo zijn dan moet ik er al op tijd aan beginnen)
en hoe kun je het beste foto's gemaakt in nz op een site zetten, kan dit namelijk bij een internet-cafe of zoiets dergelijks?

alvast bedankt.


Reactie:
Het heeft mij heel wat tijd gekost, om deze website te bouwen. Je moet ieder geval kennis van html hebben wil je een eigen website gaan bouwen. In NZ zitten heel wat internetcafés en hostels die je toegang tot het internet geven. Waarschijnlijk kan je hier je foto’s naar een server uploaden. Mocht dit teveel werk zijn, dan kan je je reisverslagen en foto’s ook naar mijn e-mail aders sturen, dan zet ik ze op bakpak.nl in een nieuwe categorie “reisverslagen”.

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies