gitta 01-08-05 19:17:37

Hallow,,
Mijn vriendin en ik willen ook gaan rondtrekken in nieuw-zeeland. hoeveel geld heeft de hele reis jou in totaal gekost? dan weten wij hoeveel we moeten sparen.

gitta


Reactie:
Lastige vraag, ik heb toen namelijk een complete reis geboekt, naar Australië, Nieuw Zeeland en Indonesië. De Reis en de verzekering zijn de duurste aspecten. Wanneer je eenmaal in Nieuw Zeeland zit dan kan je het zo goedkoop maken (liften, overnachten in een tent) als je het zelf wilt. Op mijn reis was er zelfs een maand bij waar ik nog minder dan € 100,- had uitgegeven, maar hier moet je niet vanuit gaan.

ilonka 31-07-05 19:58:03

ik heb een vraag,hoelang van te voren zijn jullie begonnen met voorbereiden? groetjes ilonka


Reactie:
Wij zijn drie maanden van te voren begonnen met de reis te boeken, spullen kopen, etc. Wanneer ik mijn visa heb aangevraagd weet ik niet meer precies, maar dat hebben we waarschijnlijk eerder gedaan.

Regina van Leeuwen 24-07-05 14:48:27

Hoi,

Duidelijke en handige info voor mijn reis nr. Nieuw-Zeeland in 2006!
THANKS!

Met vriendelijke groet,

Regina

jos 10-07-05 23:58:58

Hallo, Ik ga in sep naar nz voor een half jaar en vroeg me af of het echt noodzakelijk is om een werkvisum aan te vragen als je wilt gaan werken. Vragen werkgevers echt om een visum of kun je overal zo aan de slag !!
Als er meer mensen zijn die in sept weggaan dan kun je me altijd mailen.

succes me je site !!

groetjes jos


Reactie:
Uit ervaring weet ik dat het heel lastig wordt om zonder werkvisum werk te vinden. Het zal vast wel mogelijk zijn om zwart te werken, maar dan moet je veel geluk hebben met het vinden van zo’n baantje. Het is dus zeker de moeite waard om een werkvisum aan te vragen.

fleur 21-06-05 22:03:52

Hoi,

Ik wil vanuit australie begin september naar nieuw zeeland. Ik heb gelezen dat het daar maar 15 graden is...
Is er iemand in deze periode van het jaar ook geweest? Wat vond je van het weer?

Groeten fleur

marije 07-06-05 09:10:32

Hai!
Wat een coole site! Ik ben zelf van plan om volgend jaar na mijn afstuderen te gaan reizen. Ik wil heel erg graag naar Nieuw Zeeland, Australie en Azie. Jullie hebben echt vet leuke tips op deze site gezet en ik vond het erg leuk om me een beetje te kunnen orienteren op Nieuw Zeeland!
Ik vroeg me alleen een ding af, misschien een beetje een asosiale vraag, maar hoeveel geld had je gespaard om deze reis te maken?

Groetjes
Marije


Reactie:
Ik heb ongeveer € 2500,- betaald voor mijn totale reis (NZ, Australië, en Indonesië) en de verzekering, en € 2500,- heb ik extra gespaard om van te leven.

Bob 22-05-05 20:21:57

hoi,

ten eerste moet ik zeggen dat het een leuke en goede site is!
mijn vraag is; hoe lang hebben jullie over het noorder-eiland gedaan en hoe lang over het zuider-eiland?
Dit wil ik weten omdat ikzelf een half jaar naar NZ ga, en ik zou graag noord en zuid willen zien, vandaar dus.

groetjes,
Bob


Reactie:
Wij hebben een maand over het noordereiland gedaan en een maand over het zuidereiland. In een half jaar kun je dus voldoende zien.

Leonard 25-04-05 11:47:44

Ik zit sterk te twijfelen tussen een half jaartje backpacken in NZ of OZ. Wat is het beste idee? groeten leonard


Reactie:
Als ik jou was zou ik Nieuw Zeeland combineren met een gedeelte van Australië. B.v. drie maanden NZ en drie maanden de Westkust van OZ.

Petra! 27-03-05 14:50:32

Hey,

Leuke site, ik ben zelf een beetje aan het orienteren waar ik precies heen wil. Nieuw Zeeland lijkt me wel een van de leukste opties! Ik heb alleen nog een vraagje voor het aanvragen van een visum, is het verstandig om dit ver van te voren te doen? En is het moeilijk om dit te krijgen?

Groetjes Petra

Charlotte van Driel 20-03-05 15:49:34

Heyhey,

Wat een super goede informatie site!Dit is nou net wat ik zocht!Alles wat je moet weten over nieuw zeeland. Lekker rondtrekken.Nou wil ik graag weten hoeveel geld ben je kwijt zo'n hele reis?En hoe kom je aan een visa waarmee je ook kunt werken, of is dat niet nodig als je werkt als je rondtrekt, ik neem aan van wel, maar mij is nog niet helemaal duidelijk geworden hoe precies!Ik wil graag meer weten van het hoe en wat van zo'n reis en of het gemakkelijk is om er te werken, of dat je extra geld mee moet nemen!

ALvast bedankt,
charlot

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies