R.E.Pronk 28-07-17 12:52:02

Erg leuk reisverslag van de trip naar Sante Susanna. Goed geschreven en nuttige tips.Ook hele mooie foto's.

JosÚ van Assem 05-07-17 06:28:33

Beste Rina en Marco,

Onze tweede reis naar de USA zit erop.
We hebben in drie weken een rondje Denver - Salt Lake - Yellowstone - Custer State Park gedaan. Met dank aan jullie inspirerende reisverslagen. Ze helpen je echt om goede keuzes te maken onderweg. Er is zoveel te zien in deze streek.
Hoogtepunt voor ons was Antelope Island. Juist de kleinere en rustige State Parks trekken ons steeds meer.

JosÚ van Assem

Familie Bos 03-05-17 07:30:47

Beste Marco en Rina,

We zijn nu anderhalve week onderweg in de omgeving Banff, Jasper, Revelstoke. Elke avond lezen we even stukjes uit jullie reisverslagen. We hebben nog nergens zo'n helder en fijn te volgen verslag gevonden. Het geeft precies de mogelijkheden weer, die we onderweg kunnen verwachten. Het is nu net begin mei en we googelen jullie tips dus ook vooraf of het een en ander al wel open is. Dat voorkomt teleurstellingen onderweg. Kortom: dank, jullie zijn op een mooie manier een soort medereizigers voor ons geworden.

Hartelijke groet, familie Bos


Reactie:
Beste Familie Bos,
hartelijk dank voor uw bericht. Dank voor de complimenten en fijn dat u iets aan ons reisverslag heeft. De omgeving waar u nu in Canada bent is prachtig.
Wij wensen u een goede reis en een prettig vervolg van uw vakantie.
Groet, Marco (en Rina).

Gerda de Jong 17-02-17 02:24:07

Ha Marco.

Let niet op het tijdstip - ha ha, heb je tˇch gekeken - maar ik kan niet slapen dus lees maar weer eens wat reisverslagen om tips te verzamelen. Heb Canada 2009 nu gelezen en moet zeggen dat je het lekker informatief hebt geschreven. Ik heb heel wat dingen genoteerd maar ik moet zeggen dat ik vooral ook erg onder de indruk ben van het mooie weer dat jullie hadden. Wij gaan ˇˇk in september en het is natuurlijk wel een risico wat het weer betreft, dus jouw verhalen geven de burger moed, zeg maar.
Onze reis is maar voor een deel hetzelfde als die van jullie - na de Rockies naar het westen - en wij gaan met een camper maar toch.....tips zijn altijd handig.
Ik ga verder met speuren. Doei.
Gerda (Amerika-forum)


Reactie:
Beste Gerda,
leuk dat jullie ook een reis naar, en door Canada gaan maken.
Veel plezier met de voorbereiding en al vast een goede reis gewenst.
Hopelijk hebben jullie ook prachtig weer.
Groet, Marco.

Coby 22-01-17 14:54:07

Wat een prachtige reisverslagen. Wij zijn nu 2x in de USA geweest. 1ste keer in het zuidwesten (2014), 2de keer rondje Denver (2016, via Yellowstone). Hierbij hebben wij veel gebruik gemaakt van jouw tips en ervaringen. Zoals je schrijft in 2005: "wij willen steeds weer terug", dat gevoel hebben wij ook.

Alida 08-01-17 21:02:02

Hoi Marco & Rina

Per toeval ben ik tijdens het googlen terecht gekomen op jullie website. Zelf ben ik een reis aan het plannen naar de USA dit jaar. Na het lezen van jullie fantastische avonturen heb ik er nog meer zin in.
Wij hebben al redelijk wat landen en continenten achter de rug, maar de USA is de allereerste keer. En dan zijn natuurlijk alle tips welkom. En die haal je uit ervaringen van andere reizigers. Fijn dat jullie hier zoveel moeite hebben gedaan om dit prachtige verhaal neer te schrijven en deze met iedereen te delen.

Groetjes Alida

Paul Lagendijk 07-11-16 17:45:24

Hoi Rina en Marco,

Ben heel wat uurtjes bezig geweest, maar heb weer volop genoten van jullie prachtige trip.
Echt een bron van informatie en inspiratie.

Groetjes,
Paul

Alberta 29-06-16 01:18:32

Hallo reizigers,

Wij zijn op een ruim 4 weken durende trip. Wij zijn begonnen in Salt Lake City. Daarna zijn wij omhoog gereisd naar Yellowstone en Waterton. Toen gingen wij naar Brooks en Calgary. Daar ik als kind in Alberta was geweest, had ik dit opgenomen in ons reisschema. Toen wij echter in Brooks waren, wist ik niet zo goed meer wat leuk was om te doen. Gezocht met de zoekwoorden Brooks en Calgary. Op deze manier kwam ik jullie reisverslag tegen. En ik heb het gebruikt, en gebruik het nog steeds (wij zijn nu in Banff). Heel erg bedankt voor alle tips, die ik gebruikt heb uit jullie verslag. En het is ook gewoon leuk om te lezen.

Heel fijn dat het zo gedeeld wordt.

Met vriendelijke groet, Alberta (ja hoor, zo heet ik gewoon).

Jaap 24-04-16 06:08:59

Beste Marco en Rina,

Viel toevallig op jullie prachtige en interessante webpage - kudos! Woon al bijna 60 jaren in de States (in SDCA to be precise). Weet niet of jullie het al eens gedaan hebben, maar mijn geliefde bezigheid (sinds eind-February 2012) is een winter-vacantie in Death Valley. Prachtig weer, en als je in Beatty, NV, dat net buiten DV ligt, een optrekje vindt is het niet eens zo duur. Beatty is echt een 'gat', en voor echte restauranten moet je wel dichter naar LV gaan, maar anders is het een Paradijs, DV that is! Meestal temps van 15 - 20+ C, en je voelt je echt als een verwend zoontje van een schatrijke vader met een enorme (mooie)tuin.
Het regent niet veel, en met geluk, zoals dit (El Nino)jaar bloeit de hele vallei in technicolor!

Kan het je echt aanbevelen! Ik ging van mid-February t/m 24 February - en kwam een hele troep NLers op de fiets tegen! Het is maar een 5-uren rijden van San Diego over de 15N en dan bij Baker weer noordwaarts op de CA-127, dan linksaf op de NV-95, denk ik.
Enjoy!


Reactie:
Jaap, dank voor jouw reactie. Death Valley is inderdaad een prachtig stuk natuur. Het zal er dit voorjaar wel mooi zijn geweest nu er zoveel in bloei stond.
Wij zijn er in november 2014 weer even terug geweest (is inmiddels ook een reisverslag van). De temperatuur was toen goed om te doen en wij hebben genoten van de woestijn.

Carry 18-11-15 13:36:22

Heb net aan de hand van het eerste stuk van jullie verslag, een eerste opzet gemaakt voor onze reis door West Canada en Alaska.
Bedankt voor de duidelijke opzet. Mochten jullie interesse hebben in onze verslagen (Nieuw-Zeeland, AustraliŰ (west, noord, centraal) en Schotland, dan laat maar even weten.


Reactie:
Carry, dank voor jouw bericht en leuk dat jullie naar Canada en Alaska gaan.
Laat maar weten waar ik jullie reisverslagen kan vinden op het internet.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken