Dennis 15-01-22 19:18:46

Leuke website en mooie reisverhalen!

wittywit 12-05-21 07:58:27

Wat een leuke website hebben jullie. Kom er geregeld en had zoiets van dat meld ik ook gewoon even.

Dus hierbij: leuke website, erg fijn om te lezen over jullie mooie reizen. Geeft mij weer een aantal goede ideeën (Amerika).

Bedankt

 Don 07-12-20 15:17:15

Super om te lezen!

 Peter 05-02-19 11:24:03

WIJ HEBBEN AL DIVERSE KEREN VAKANTIE GEHAD IN SANTA SUSANNA, FIJNE BADPLAATS, VERSLAG DAT JULLIE GEMAAKT HEBBEN PERFECT, JULLIE ZIJN ER VAKER GEWEEST, MAAR OP HET OGENBLIK BETAAL JE 10 EURO VOOR DE TREIN, EN DE TOERISTENBUS IN BARCELONA ZAL OOK WEL WAT DUURDER ZIJN.

Sandy en jos 07-01-19 11:53:42

Wat een heerlijk verslag om te lezen, je reist zo mee. Wij vertrekken binnenkort voor een rondreis, waar we Tucson in aandoen. Bedankt voor alle info!

R.E.Pronk 28-07-17 12:52:02

Erg leuk reisverslag van de trip naar Sante Susanna. Goed geschreven en nuttige tips. Ook heel mooie foto's.

Jos� van Assem 05-07-17 06:28:33

Beste Rina en Marco,

Onze tweede reis naar de USA zit erop.
We hebben in drie weken een rondje Denver - Salt Lake - Yellowstone - Custer State Park gedaan. Met dank aan jullie inspirerende reisverslagen. Ze helpen je echt om goede keuzes te maken onderweg. Er is zoveel te zien in deze streek.
Hoogtepunt voor ons was Antelope Island. Juist de kleinere en rustige State Parks trekken ons steeds meer.

Jos van Assem

Familie Bos 03-05-17 07:30:47

Beste Marco en Rina,

We zijn nu anderhalve week onderweg in de omgeving Banff, Jasper, Revelstoke. Elke avond lezen we even stukjes uit jullie reisverslagen. We hebben nog nergens zo'n helder en fijn te volgen verslag gevonden. Het geeft precies de mogelijkheden weer, die we onderweg kunnen verwachten. Het is nu net begin mei en we googelen jullie tips dus ook vooraf of het een en ander al wel open is. Dat voorkomt teleurstellingen onderweg. Kortom: dank, jullie zijn op een mooie manier een soort medereizigers voor ons geworden.

Hartelijke groet, familie Bos


Reactie:
Beste Familie Bos,
hartelijk dank voor uw bericht. Dank voor de complimenten en fijn dat u iets aan ons reisverslag heeft. De omgeving waar u nu in Canada bent is prachtig.
Wij wensen u een goede reis en een prettig vervolg van uw vakantie.
Groet, Marco (en Rina).

Gerda de Jong 17-02-17 02:24:07

Ha Marco.

Let niet op het tijdstip - ha ha, heb je tóch gekeken - maar ik kan niet slapen dus lees maar weer eens wat reisverslagen om tips te verzamelen. Heb Canada 2009 nu gelezen en moet zeggen dat je het lekker informatief hebt geschreven. Ik heb heel wat dingen genoteerd maar ik moet zeggen dat ik vooral ook erg onder de indruk ben van het mooie weer dat jullie hadden. Wij gaan óók in september en het is natuurlijk wel een risico wat het weer betreft, dus jouw verhalen geven de burger moed, zeg maar.
Onze reis is maar voor een deel hetzelfde als die van jullie - na de Rockies naar het westen - en wij gaan met een camper maar toch.....tips zijn altijd handig.
Ik ga verder met speuren. Doei.
Gerda (Amerika-forum)


Reactie:
Beste Gerda,
leuk dat jullie ook een reis naar, en door Canada gaan maken.
Veel plezier met de voorbereiding en al vast een goede reis gewenst.
Hopelijk hebben jullie ook prachtig weer.
Groet, Marco.

Coby 22-01-17 14:54:07

Wat een prachtige reisverslagen. Wij zijn nu 2x in de USA geweest. 1ste keer in het zuidwesten (2014), 2de keer rondje Denver (2016, via Yellowstone). Hierbij hebben wij veel gebruik gemaakt van jouw tips en ervaringen. Zoals je schrijft in 2005: "wij willen steeds weer terug", dat gevoel hebben wij ook.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies