Alida 08-01-17 21:02:02

Hoi Marco & Rina

Per toeval ben ik tijdens het googlen terecht gekomen op jullie website. Zelf ben ik een reis aan het plannen naar de USA dit jaar. Na het lezen van jullie fantastische avonturen heb ik er nog meer zin in.
Wij hebben al redelijk wat landen en continenten achter de rug, maar de USA is de allereerste keer. En dan zijn natuurlijk alle tips welkom. En die haal je uit ervaringen van andere reizigers. Fijn dat jullie hier zoveel moeite hebben gedaan om dit prachtige verhaal neer te schrijven en deze met iedereen te delen.

Groetjes Alida

Paul Lagendijk 07-11-16 17:45:24

Hoi Rina en Marco,

Ben heel wat uurtjes bezig geweest, maar heb weer volop genoten van jullie prachtige trip.
Echt een bron van informatie en inspiratie.

Groetjes,
Paul

Alberta 29-06-16 01:18:32

Hallo reizigers,

Wij zijn op een ruim 4 weken durende trip. Wij zijn begonnen in Salt Lake City. Daarna zijn wij omhoog gereisd naar Yellowstone en Waterton. Toen gingen wij naar Brooks en Calgary. Daar ik als kind in Alberta was geweest, had ik dit opgenomen in ons reisschema. Toen wij echter in Brooks waren, wist ik niet zo goed meer wat leuk was om te doen. Gezocht met de zoekwoorden Brooks en Calgary. Op deze manier kwam ik jullie reisverslag tegen. En ik heb het gebruikt, en gebruik het nog steeds (wij zijn nu in Banff). Heel erg bedankt voor alle tips, die ik gebruikt heb uit jullie verslag. En het is ook gewoon leuk om te lezen.

Heel fijn dat het zo gedeeld wordt.

Met vriendelijke groet, Alberta (ja hoor, zo heet ik gewoon).

Jaap 24-04-16 06:08:59

Beste Marco en Rina,

Viel toevallig op jullie prachtige en interessante webpage - kudos! Woon al bijna 60 jaren in de States (in SDCA to be precise). Weet niet of jullie het al eens gedaan hebben, maar mijn geliefde bezigheid (sinds eind-February 2012) is een winter-vacantie in Death Valley. Prachtig weer, en als je in Beatty, NV, dat net buiten DV ligt, een optrekje vindt is het niet eens zo duur. Beatty is echt een 'gat', en voor echte restauranten moet je wel dichter naar LV gaan, maar anders is het een Paradijs, DV that is! Meestal temps van 15 - 20+ C, en je voelt je echt als een verwend zoontje van een schatrijke vader met een enorme (mooie)tuin.
Het regent niet veel, en met geluk, zoals dit (El Nino)jaar bloeit de hele vallei in technicolor!

Kan het je echt aanbevelen! Ik ging van mid-February t/m 24 February - en kwam een hele troep NLers op de fiets tegen! Het is maar een 5-uren rijden van San Diego over de 15N en dan bij Baker weer noordwaarts op de CA-127, dan linksaf op de NV-95, denk ik.
Enjoy!


Reactie:
Jaap, dank voor jouw reactie. Death Valley is inderdaad een prachtig stuk natuur. Het zal er dit voorjaar wel mooi zijn geweest nu er zoveel in bloei stond.
Wij zijn er in november 2014 weer even terug geweest (is inmiddels ook een reisverslag van). De temperatuur was toen goed om te doen en wij hebben genoten van de woestijn.

Carry 18-11-15 13:36:22

Heb net aan de hand van het eerste stuk van jullie verslag, een eerste opzet gemaakt voor onze reis door West Canada en Alaska.
Bedankt voor de duidelijke opzet. Mochten jullie interesse hebben in onze verslagen (Nieuw-Zeeland, Australië (west, noord, centraal) en Schotland, dan laat maar even weten.


Reactie:
Carry, dank voor jouw bericht en leuk dat jullie naar Canada en Alaska gaan.
Laat maar weten waar ik jullie reisverslagen kan vinden op het internet.

 Marianne & Alex 10-08-15 20:47:03


Erg mooi gedaan en voor ons een bron van inspiratie.
Onze dank hiervoor, wij hebben logs gemaakt maar vaak misten de tijd hiervoor op onze reis en moesten we om het thuisfront op de hoogte te houden snel iets in elkaar flansen. Reislogger is leuk, maar deze site is een bron van inspiratie. Vooral natuurgericht dat is wat ons ook trekt. Nu staan we voor de keuze Canada (BC/AL) en / of The Rockies en Yellowstone (mei begin juni of september 2016 zo wie zo geen hoogseizoen). Wat zou het mooiste zijn? Met jullie reizen in het achterhoofd gaan we wikken en wegen.

Dank en groetjes

Harry & Adrienne 26-07-15 07:09:24

Wij zijn ook onder de indruk van de manier van berichtgeving, het leest echt gemakkelijk zo goed is het geschreven.

Ton Workel 21-05-15 20:36:57

Zojuist jullie uitgebreide verslag met zeer mooie foto's ontdekt, met name de reis Denver en dan naar het zuiden. Ik heb het met veel plezier gelezen en zal gebruik maken van jullie tips. Wij gaan in juni 2015 het rondje Denver-Denver doen. We zitten in Cañon City en Moab in hetzelfde hotel. Onze route gaat van Denver via Cripple Creek, Phantom Canyon Road naar Cañon City. Dan via de Black Canyon of the Gunisson naar Ouray (rmp), Bluff (Goosenecks/Valley of the Gods/Mokey Dugway/Mulay Point/Monument Valley), Zion/Springdale naar Torrey/Capitol Reef, Moab, Colorado NM, Silverthorne en de Trail Ridge Road naar Estes Park, en dan weer terug naar Denver.
Totaal 23 dagen.

janny 27-03-15 11:53:51

Wat een leuke site. Wij gaan in juni een groot gedeelte van deze reis maken in 15 dagen tijd. Heb na het zien en lezen van jullie blog er nog veel meer zin in. Vooral de natuurparken trekken ons, die gaan we dan ook absoluut aandoen.

 Preben Maes 18-03-15 17:18:20

Heb net deze site ontdekt via het AllesAmerika-forum. Heel mooie en informatieve site. Ik ga mijn tijd nemen om deze site te lezen en voor een volgende Amerikareis zal ik hier zeker nog inspiratie uit kunnen halen.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies